- Konu Sahibi Polyannamak
Neden bilmesi gerekmiyor gelinde aile hatta gelin aileye geliyor evin kızı dışarıya gidiyor
Gelin kocasiyla cekirdek aile, kocasinin annesiyle babasiyla ablasiyla degil!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bilmesi gerekmiyor gelinde aile hatta gelin aileye geliyor evin kızı dışarıya gidiyor
Aramızda mevzular demesi de çok hoş olmamış sanki.Öyle arada ordan sohbet ediyoruz deseydi daha iyi olurdu.BEn niye bu kadar takıyorum ya görümceme şaka olarak dan brn aileden değilmiyim kız dedim oda aramızda mevzular dedi bende kocam bişe saklmaz aranızda kalmaz dedim hihii ama alındığımı söyledim
Siz gelinleri gruba almayınca hiçbirşeyden haberleri olmadıklarını mı sanıyorsunuz cidden komikSiniz.Bizimde iki gelinimiz olmasina ragmen ayni grubumuz var familiaa diye.
Iyikide var bence gelinlerin herseyi bilmesi gerekmiyor.
Aile icinde yapilan istisareler kararlar kucuk hatirlatmalar uyarilar ordanda yapiliyor.
Hatta nisanlimin ailesinde boyle bir whatsappgrubu olmadigini yadirgamistim ne yalan soyleyim.
Bence bir ihtiyac.
Görüncelerin gelinleri dış kapının dış mandalı hissettirme politikaları watsapa kadar gelmiş, yazık zavallılarBEn niye bu kadar takıyorum ya görümceme şaka olarak dan brn aileden değilmiyim kız dedim oda aramızda mevzular dedi bende kocam bişe saklmaz aranızda kalmaz dedim hihii ama alındığımı söyledim
Siz gelinleri gruba almayınca hiçbirşeyden haberleri olmadıklarını mı sanıyorsunuz cidden komikSiniz.
Çok şükür bizde bir sıkıntı yok, ben dahil eşimin ailesi de iyidir, dış kapının dış mandalı muamelesi görmemek ve göstermemek da ayrıca bir ayrıcalıktır herkese mahsus olmayan .Benim kardeslerimin agzi s,kidir canim, Belliki senin esin hic oyle biri degil.
Ayrica ben sahsen nisanlimin aile ici konusulan konulari gercekten hic merak etmiyorum.
Bence zaten kisi kendinden bilir isi olayini dusundugumuz icin sende skinti var.
Ayrica o gruplarda zaten gelinleri cekistirmedigimiz icin skinti olmaz bile.