Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diger konunuzu da hatirladim simdi. Esiniz siz ve bir arkadasiniz ayni odada kalma fikri sacma gelmiyor da bu durum mu sacma geliyor ? Asil takmaniz gereken diger konu bence :) bu konuya fazla kafa yormayin kimse sizi dislamiyor.
Bir de gorumceler genelde oyle sanirim.gelinleri pek aileden gormek istemezler birgun kendilerinin de gelin olacagini unutarak veya oldugunu unutarak :)
Bence bahsettiğiniz gibi bir whatsapp grubu açabilir.Ailesi sonuçta. İçine dışardan başkaları girmiş ise böyle bir durumda sizin olmamaniz yanlış olur tabi ama anne,baba,kardeş ten oluşan whatsapp grubunu yadırgamam ben.Siz de rahat olun..
BEn niye bu kadar takıyorum ya görümceme şaka olarak dan brn aileden değilmiyim kız dedim oda aramızda mevzular dedi bende kocam bişe saklmaz aranızda kalmaz dedim hihii ama alındığımı söyledim
BEn niye bu kadar takıyorum ya görümceme şaka olarak dan brn aileden değilmiyim kız dedim oda aramızda mevzular dedi bende kocam bişe saklmaz aranızda kalmaz dedim hihii ama alındığımı söyledim
Bizimde iki gelinimiz olmasina ragmen ayni grubumuz var familiaa diye.
Iyikide var bence gelinlerin herseyi bilmesi gerekmiyor.
Aile icinde yapilan istisareler kararlar kucuk hatirlatmalar uyarilar ordanda yapiliyor.
Hatta nisanlimin ailesinde boyle bir whatsappgrubu olmadigini yadirgamistim ne yalan soyleyim.
Bence bir ihtiyac.
Benim kardeslerimin agzi s,kidir canim, Belliki senin esin hic oyle biri degil.
Ayrica ben sahsen nisanlimin aile ici konusulan konulari gercekten hic merak etmiyorum.
Bence zaten kisi kendinden bilir isi olayini dusundugumuz icin sende skinti var.
Ayrica o gruplarda zaten gelinleri cekistirmedigimiz icin skinti olmaz bile.
bizimkilerdr aile grubu yapmislardi hatta yeni gelin var onu da eklemislerdi ben yoktum.nekadar asalik.bir durum aslinda ama hic kafaya takmadim.cunju hepside sevmedihim.ve asla.samimi olmadigim kisiler
Benim kardeslerimin agzi s,kidir canim, Belliki senin esin hic oyle biri degil.
Ayrica ben sahsen nisanlimin aile ici konusulan konulari gercekten hic merak etmiyorum.
Bence zaten kisi kendinden bilir isi olayini dusundugumuz icin sende skinti var.
Ayrica o gruplarda zaten gelinleri cekistirmedigimiz icin skinti olmaz bile.
Çok şükür bizde bir sıkıntı yok, ben dahil eşimin ailesi de iyidir, dış kapının dış mandalı muamelesi görmemek ve göstermemek da ayrıca bir ayrıcalıktır herkese mahsus olmayan .