- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1
-
Para alması cidden çok terbıyesızce olmuş. Kendı yeğenı sonucta yaa feda olsun der insan. Bu ne açgözlülük böyle. herşeyi para olmuş artık şaşırdım cıdden. kardeşler yaa sonucta. ben abımın cocuguna pasta fln yapcam bide liste yapıp para alıcam ha :/ olacak iş degil. Ayrıca o para çoook fazla geldi bana. Bırak konusmazsa konusmasın.
Ben de çok üzüldüm para aldığı için de huzurum kaçtı eşimle hep kavga ettik, ama yine de hiç ne bir surat yaptım ne de yansıttım. Ama yine de beni kızımın doğumgününe gelmemesi oldu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında vicdanımla çelişiyorum acaba aramalı mıyım diye ama yok ya gerçekten onu aramamı gerektirecek bir durum yok. Kızımın doğumgününü bile kutlamadı.Gorumcenin yaptigi gercekten cok ayip. Sanki normal bir musterisiniz gibi tarife uygulamis. Bosverin gelmesin gitmesin aramasin ne takiyorsun kafaya..
Tam aklıma geleni yapmışsınız.Bir daha teklif ederse,biz uygun bir yere yaptıracağız demenizi önerecektim:)
Madem kendisi size müşteri olarak bakıyor,sizin müşteri olarak başka satıcı seçme hakkınız var.
Gelmemesi kendisi açısından ayıp ama bilemiyorum sadece "yarın geliyorsun değil mi" dediysen ona bozulmuş olabilir.
Doğumgünü planı yaparken,"şu gün mutlaka bekliyorum" demiş miydin ?
Ben olsam parayi verirken kizima feda olsun derdim,belki anlardi bozuldugunu.
benim nişanımda nişan pastamıza 400tl bile vermedik.
oda antebin en lüks pastanesinden geldi. 50-60 kişi rahat yedi.
bence arayın neden gelmedin diye sor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?