- 27 Aralık 2015
- 64
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi duyguselimm
-
ay ben sinir oldum valla burdaHani annesi babasi yatalak olur anlarim yada baska bisey amenna basim uzerine ama ben sirf kaprisleri yuzunden babasiyla anlasamayan bi insanlami ugrasmaliyim ya bana anlatirmisiniz?
Zaten kiz oyle yagciki yarin babasinin kucagina atlar mucuk mucuk oper barisirlar gerek kalmaz babasi sert bi insanda degil biliyorum ama ben bu vicik vicikliktan esimin bana danismadan kararlar almasindan bu yuzden tartismaktan usandim.. Adama bi gaz veriyolar gorseniz.. En son annesi ayakkabisi bile yakisikli benim oglumun dedi gulermisin aglarmisin? Soylesem kiskandi olucamTabikide gelemez.
Yatili baskadir gunu birlik misafir baskadir.
Ama simdi inatlasmak sadece zarar verir evliligi. Alttan alttan ilerletmek gerek. Ben senin yerinde olsam gorumceyle kv gilin arasini yapardim cok sinsice. Misal gorumceye gidip baban cok pisman felan derdim, snra kayinpedere gidip kizin bana bunlari dedi pisman derdim.
Bu gunah degil bildigime gore.
Hem baba kizin arasini yapiyosun,hemde burda sende faydasini goruyosun.
Duskun valla kizda bunu biliay ben sinir oldum valla burda
eşin de maşallah yani, anneci adam gördük de, kardeşci adam görmemiştik, bir ilk oldu kadınlar kulübünde
Aynen anlasamam en basidi ben yeri geliyo yemek yapiyorum yeri geliyo yapmiyorum ama evde biri olunca her aksam isten gelecekler mecbur yapicaksin benim derdim nede kendimi bu kadar sıkıntıya sokayim kiAnne babasıyla anlaşamayan insan sizinle nasıl anlaşacak?
Kesinlikle kabul edilecek birşey değil. Hele ki bu kadar rahat insanlar Kafayı yedirtir insana.
Benim ailem zaten farkli sehirde biz farkli sehirde aramizda 16 saatlik yol var bunu bildigi halde laf olsunKendi tarafina bişey söyleyince şu erkekler karısının ailesini katmasalar olmaz
Hemen karşı savunmaya geçiyorlar
Benimkiler gelmiycekse seninkilerde gelmiycek demeseler ölürler heralde
Zaten bu görümcelerin abi evi merakını anlamış değilim. Ben rahat edemem kimsenin evinde. Sizin evinizde onu çeken birşeyler vardır; Rahatlık, özgürlük, maddi imkanlar gibi.Duskun valla kizda bunu bili
Aynen anlasamam en basidi ben yeri geliyo yemek yapiyorum yeri geliyo yapmiyorum ama evde biri olunca her aksam isten gelecekler mecbur yapicaksin benim derdim nede kendimi bu kadar sıkıntıya sokayim ki
Rahat olacak burada geldigine gittigine karisan olmicak benim esyalarimida kendi esyasiymis gibi rahatca kullanir zaten makyaj kıyafet vs parasi na karisanda olmaz haklisin valla ohh misZaten bu görümcelerin abi evi merakını anlamış değilim. Ben rahat edemem kimsenin evinde. Sizin evinizde onu çeken birşeyler vardır; Rahatlık, özgürlük, maddi imkanlar gibi.
Aynen ya..Kendi tarafina bişey söyleyince şu erkekler karısının ailesini katmasalar olmaz
Hemen karşı savunmaya geçiyorlar
Benimkiler gelmiycekse seninkilerde gelmiycek demeseler ölürler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?