Gorumcemle ayni evde kalmak zorundamiyim?

Son durumdan bahsedeyim babasiyla konustu kiz kardesiyle babasinin arasini yapti ama o konuya hic girmedi alirim vs diyemedi banada hala cikisiyor ama blöf yaptim belki hemen ciddiyemi alicaksin her agzimdan cikani demeye basladi tabi bende geri adim yok asla.. Kardeside mart ayindanmidir nedir bana birini ayarlasana yenge diyo.. şeytan diyo abisine soyle

Keşke ben gorumcemle aynı evde yaşiyor olsam çok isterim . Böylelikle günlük 4 saat telefonda konuşmaktan Kurtulmuş olurum .

Bu erkeklerde bir cins. Anasını bacısını çağırmayı biliyor, ben bakarım demeyi biliyor, hizmetini karısı yapıyor.

Eşin saçmalamış
Anne baba sağ yanınızda işi yok
Uzaktan misafirliğe gelir anlarım 1 hafta kalır ve gider hadi olsun 2 hafta ne alaka yahu yatılı ve devamlı yok artık....
Maadem aileye bağlı bukadar evlenmeseymiş çekirdek ailesi ile kalsaymış

Araniz baya ii galiba
Evet çok iyi . Sadece gorumcemle değil eşimin tüm ailesiyle aram çok iyidir. Onlar istanbulda yaşıyor biz izmirde ama mutlaka her 2 3 hafta da bir giderim 10 gün 1 hafta kalırım . Hepsini de çok seviyorum . Gorumcem zaten ayrı bir dünya gerçi o benim kardeşimden öte gorumce kelimesi ters geliyor bana o yüzden

Bende eltim le sadce mesafeliyim çünkü kendisini sinsi ve fesat olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bebeğimin kalbi durdu karnimda o zaman beni arayıp geçmiş olsun demedi .. çok fesat bir kız .

Simdi yapmaniz gereken sey asla boyle bir durumla ikinci kez karsilasmak istemediginizi daha net bi sekilde ifade etmeniz gerekiyor. Agzindan cikan hersey benim icin elbet ciddi. Seninle bu konuyu tartismaya dahi acmak istemiyorum. Son kez soyluyorum bu soyleyeceklerimi.Asla bana danismadan bir daha boyle bir laf atmani istemiyorum ortaliga. Huzurumuz bozulur. Sana karsi saygimi yitiririm.Ayrica Senin bu tavirlarin kardesini olumsuz yonde etkileyecek. Anne babanin hukmu kardesinin uzerinde olmayacak.

Deyin. Sahne bitti. Net olun.

Ne munasebet elin sorunlu kızı niye size gelcekmis. Arada gelsin otursun evine gitsin

Bu erkekler bekarken annesinin kardeslerinin degerini bilmezler evlenince bir kiymetli bir kiymetli olurlarki, anlamadim gitti. Bide bakarim ben bizde kal demeleri sanki kendileri bakcak yemek camasir vs hepsini biz yapiyoruz ama ogullari bakiyo. Adalet nerde en ufak bisey dediginde ise bizim ailemizi karistiriyolar. Itiraz edersek iyice tam zittimiza bakarim ederim annem kardesim hemen 24 ayar altin oluyolar ah ah.

milletimizin gelin olsun damat olsun, evlendikten sonra
Vicik vicik aile baglantilari cekilmez gercekten.
cok istiyosa esini gönder sen onlara

O degil dee.. kiz 23 yasinda yarin bu gun evlense(koca evinde problemler anne baba evindekine benzemiyor)kocasiyla anlasamasa esin yine size cagirir.Bu cok yanlis!!!Kiz abim arkamda diye guveniyor resmen.Cok sinir bozucu bir durum

Yok artık, 23 yasında koskoca insan, ne işi var sizin yanınızda? Millet o yaşta hayatını kuruyor yahu. Ya iş güçle uğraşıyor, ya evleniyor falan. Sizdeki de asalaklık edebileceği yer arıyor herhalde.

madem bacisi o kadar kiymetliymis o zaman niye evlenmiski? bacisiyla bi evde yasayip gitselermis..bu erkek milleti cok dusuncesiz..ulaa bekarken yuzlerine bakmadiklari aileleri birden kara gozlu oluyor Allah bu erkek milletinin eline dusurmesin, cogu angut senin herifde icinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…