- 27 Aralık 2015
- 64
- 35
- 3
- 36
- Konu Sahibi duyguselimm
-
Son durumdan bahsedeyim babasiyla konustu kiz kardesiyle babasinin arasini yapti ama o konuya hic girmedi alirim vs diyemedi banada hala cikisiyor ama blöf yaptim belki hemen ciddiyemi alicaksin her agzimdan cikani demeye basladi tabi bende geri adim yok asla.. Kardeside mart ayindanmidir nedir bana birini ayarlasana yenge diyo.. şeytan diyo o cok guvendigi abisine soyle
Keşke ben gorumcemle aynı evde yaşiyor olsam çok isterim . Böylelikle günlük 4 saat telefonda konuşmaktan Kurtulmuş olurum .
Iyi geceler arkadaslar..
Ya 23 yasinda bekar gorumcem var huysuz bi kiz annesinin burnundan getirir hayatini.. Kadin yemek yapar begenmez elini hicbiseye surmez tabi bunlar beni ilgilendirmez.. Babasiyla cakisiyolar haliyle genelde para konusu yuzunden. Dun gece esimi aradi dert yandi sizlandi ama isi dusmese hayatta aramaz. Hatta cocugumu kv deme bazrn birakiyorum diye "of yinemi biraktilar vs" diye cumleler kuran biri..
Neyse abicim canim bi yag cekmeler tabi babasida suclu oldugu yonler var o ayri.. Abiside yani esim surekli sen kavga etme ben konusurum gerekirse seni ceker alirim bizle yasarsin vs diyo ve bunu neredeyse surekli soyluyor
Bu gun dayanamadim dedimki gorumcemle benim iyi anlasamadigimi biliyosun ayrica bizde 27 yasinda gencecik iki insaniz neden surekli ben seni alirim vs diyosun dedim hemde hic bana danismadan.. Ya babasi var annesi var daha buyuk bi abileride var ama yok.. O dedim genc kiz biz 90 m2 evde yasiyoruz hicmi bizim ozelimiz olmicak zaten cocuk var oda buyudu.. Ben bazen 2. Cocuk diyorum maddiyattan bahsediyo madem bi baskasina bakicak durumdasin cocugumu yaparim diye cikistim. Ama gercekten sıkıldim artik..
Ben onun bacisina hizmet etmek zorundamiyim? Bana sorma tenezzulunde bulunmuyor. Bacim o benim tabiki gelcek vs diyince dahada tartistik en son o zaman senin ailende gelmicek dedi sustu.. Sanki benim ailem gelip kendisinde kalicak ki benim kardesim erkek kocaman cocuk ailemin hali vakti cok sukur yerinde muhtac olmazlar.. Ya benmi yanlis dusunuyorum konusmuyoruz bu yuzden napmaliyim sizce ?
Evet çok iyi . Sadece gorumcemle değil eşimin tüm ailesiyle aram çok iyidir. Onlar istanbulda yaşıyor biz izmirde ama mutlaka her 2 3 hafta da bir giderim 10 gün 1 hafta kalırım . Hepsini de çok seviyorum . Gorumcem zaten ayrı bir dünya gerçi o benim kardeşimden öte gorumce kelimesi ters geliyor bana o yüzdenAraniz baya ii galiba
Bende eltim le sadce mesafeliyim çünkü kendisini sinsi ve fesat olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim bebeğimin kalbi durdu karnimda o zaman beni arayıp geçmiş olsun demedi .. çok fesat bir kız .Eşin saçmalamış
Anne baba sağ yanınızda işi yok
Uzaktan misafirliğe gelir anlarım 1 hafta kalır ve gider hadi olsun 2 hafta ne alaka yahu yatılı ve devamlı yok artık....
Maadem aileye bağlı bukadar evlenmeseymiş çekirdek ailesi ile kalsaymış
Simdi yapmaniz gereken sey asla boyle bir durumla ikinci kez karsilasmak istemediginizi daha net bi sekilde ifade etmeniz gerekiyor. Agzindan cikan hersey benim icin elbet ciddi. Seninle bu konuyu tartismaya dahi acmak istemiyorum. Son kez soyluyorum bu soyleyeceklerimi.Asla bana danismadan bir daha boyle bir laf atmani istemiyorum ortaliga. Huzurumuz bozulur. Sana karsi saygimi yitiririm.Ayrica Senin bu tavirlarin kardesini olumsuz yonde etkileyecek. Anne babanin hukmu kardesinin uzerinde olmayacak.Son durumdan bahsedeyim babasiyla konustu kiz kardesiyle babasinin arasini yapti ama o konuya hic girmedi alirim vs diyemedi banada hala cikisiyor ama blöf yaptim belki hemen ciddiyemi alicaksin her agzimdan cikani demeye basladi tabi bende geri adim yok asla.. Kardeside mart ayindanmidir nedir bana birini ayarlasana yenge diyo.. şeytan diyo abisine soyle
Ne munasebet elin sorunlu kızı niye size gelcekmis. Arada gelsin otursun evine gitsinIyi geceler arkadaslar..
Ya 23 yasinda bekar gorumcem var huysuz bi kiz annesinin burnundan getirir hayatini.. Kadin yemek yapar begenmez elini hicbiseye surmez tabi bunlar beni ilgilendirmez.. Babasiyla cakisiyolar haliyle genelde para konusu yuzunden. Dun gece esimi aradi dert yandi sizlandi ama isi dusmese hayatta aramaz. Hatta cocugumu kv deme bazrn birakiyorum diye "of yinemi biraktilar vs" diye cumleler kuran biri..
Neyse abicim canim bi yag cekmeler tabi babasida suclu oldugu yonler var o ayri.. Abiside yani esim surekli sen kavga etme ben konusurum gerekirse seni ceker alirim bizle yasarsin vs diyo ve bunu neredeyse surekli soyluyor
Bu gun dayanamadim dedimki gorumcemle benim iyi anlasamadigimi biliyosun ayrica bizde 27 yasinda gencecik iki insaniz neden surekli ben seni alirim vs diyosun dedim hemde hic bana danismadan.. Ya babasi var annesi var daha buyuk bi abileride var ama yok.. O dedim genc kiz biz 90 m2 evde yasiyoruz hicmi bizim ozelimiz olmicak zaten cocuk var oda buyudu.. Ben bazen 2. Cocuk diyorum maddiyattan bahsediyo madem bi baskasina bakicak durumdasin cocugumu yaparim diye cikistim. Ama gercekten sıkıldim artik..
Ben onun bacisina hizmet etmek zorundamiyim? Bana sorma tenezzulunde bulunmuyor. Bacim o benim tabiki gelcek vs diyince dahada tartistik en son o zaman senin ailende gelmicek dedi sustu.. Sanki benim ailem gelip kendisinde kalicak ki benim kardesim erkek kocaman cocuk ailemin hali vakti cok sukur yerinde muhtac olmazlar.. Ya benmi yanlis dusunuyorum konusmuyoruz bu yuzden napmaliyim sizce ?
Bu erkekler bekarken annesinin kardeslerinin degerini bilmezler evlenince bir kiymetli bir kiymetli olurlarki, anlamadim gitti. Bide bakarim ben bizde kal demeleri sanki kendileri bakcak yemek camasir vs hepsini biz yapiyoruz ama ogullari bakiyo. Adalet nerde en ufak bisey dediginde ise bizim ailemizi karistiriyolar. Itiraz edersek iyice tam zittimiza bakarim ederim annem kardesim hemen 24 ayar altin oluyolar ah ah.Iyi geceler arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?