- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
- Konu Sahibi duyguselimm
-
Zaten kiz oyle yagciki yarin babasinin kucagina atlar mucuk mucuk oper barisirlar gerek kalmaz babasi sert bi insanda degil biliyorum ama ben bu vicik vicikliktan esimin bana danismadan kararlar almasindan bu yuzden tartismaktan usandim.. Adama bi gaz veriyolar gorseniz.. En son annesi ayakkabisi bile yakisikli benim oglumun dedi gulermisin aglarmisin? Soylesem kiskandi olucam
Duskun valla kizda bunu bili
Aynen anlasamam en basidi ben yeri geliyo yemek yapiyorum yeri geliyo yapmiyorum ama evde biri olunca her aksam isten gelecekler mecbur yapicaksin benim derdim nede kendimi bu kadar sıkıntıya sokayim ki
O kocaniza gazeteyle sinek gibi vurasim geldi.
Ne olun. Tartisma yasamayin. Konuyu tartismaya dahi acmayin.
"Birdaha kardesinin burda kalmasi hususunda bana danismadan plan yapmani istemiyorum. Huzurumuzu bozma." De konuyu kapat.
Tartismaya dahi acma. Tartisma dahi. Noktali noktali konus bitir.
görümce gelirse hemen ilk fırsatta ne zaman gideceksin akşama mı yoksa yarın mı de. bu ona yeter
Aynı durum bizde de var. Ve düzelmiyorZaten kiz oyle yagciki yarin babasinin kucagina atlar mucuk mucuk oper barisirlar gerek kalmaz babasi sert bi insanda degil biliyorum ama ben bu vicik vicikliktan esimin bana danismadan kararlar almasindan bu yuzden tartismaktan usandim.. Adama bi gaz veriyolar gorseniz.. En son annesi ayakkabisi bile yakisikli benim oglumun dedi gulermisin aglarmisin? Soylesem kiskandi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?