Görümcemle başım dertte :((

saol bebegım.... kız eşimle köşe kapmaca oynadık bı ara anahtar aramadan yok orda degıldı burdaydı surda dgldı ordaydı dıe bıktık sora da esım kılıtleme dedı... napıyım... 2 tane cıkarayım anahtardan eşime bırı bana

iştye orayı bulamıyorum... kızlar nereye koyalım ozel esyaları ? ? ? ?

ay kızzz kayınvalıdem espırılı bır ınsandır aramız ıyıdır ne aldın ogluma der kırmızı don mu eheheh...

wALLA çok kızdım o kıza sinirlerim hat safhada.. balon aldım de, ne bilim jel aldım de, bisiy de ve onun kızının görmesini istemiyorum çünkü utanıyorum de
spreyler aldım de de işte bisiyler :) töbe yarabbim ağzımızıda bozduk :)

yemın ederım suan işyerındeyım ve bu yazını okurken yıkıldım yaa hehehheh... ayyy bı ara sey dsndum hınlık yapayım gdyım su aletlerden bırını odasında bıyere koyayım annesı babası gorsun kızsınlar ehehehe ne hınım ama yaa of ama gercekten gck bı durum arkadaslar bas edemıyorsunuz...

yemın ederım suan işyerındeyım ve bu yazını okurken yıkıldım yaa hehehheh... eşim de sorar ne aldın dıe..... o da bakar brz sever boyle selerı....ayyy bı ara sey dsndum hınlık yapayım gdyım su aletlerden bırını odasında bıyere koyayım annesı babası gorsun kızsınlar ehehehe ne hınım ama yaa of ama gercekten gck bı durum arkadaslar bas edemıyorsunuz...

ay vallahi bayıldım senin şu anlatım tarzına canımm ya haha
heh aynen bunları de işte

ay vallahi bayıldım senin şu anlatım tarzına canımm ya haha
heh aynen bunları de işte

tamam arkadaslar.... dedim de demesine eşime ne dıcem... yok oldgunu gorunce usulecek zavallım hehehe... alalhm ya koptum yaaa en eglencelı konu bu olsa gerek :)

tamam arkadaslar.... dedim de demesine eşime ne dıcem... yok oldgunu gorunce usulecek zavallım hehehe... alalhm ya koptum yaaa en eglencelı konu bu olsa gerek :)

:)))))))Kızım bi cimcik aklım var onuda sana veriom
OKEY 12 TL. :) onu al sevinsin gariban :) hey allahım ne diyim şimdi... HİSSET OLANINI AL :)

Al anahtarı kaynanandan olsun bitsin ya ne uğraşıosun ergenle..anası babası uğraşsın..kırılırlarsada kırılsınlar

Bende 17 yaşındayım ama çok şükür yaşındam kat kat olgunum yaşımdan. tek çocuğum abim falan yok ama olsa bile asla böle arsızlık yapmam gururuma laf getirmem hiç kimsenin kıyafetlerini giyemem izin verse bile korkarım başına bir iş gelir diye bu ne rahatlık ya abimin evi bile olsa acil bişey olmadıkça giremem evine.Valla huylu huyundan vazgeçmez ne olursa olsun kanıtlayamadığın sürece sen suçlu olrsn canm keşke orda taşınabilsen allh kolaylıklar versin görümcenede biraz akıl fikir ve allh korkusu versin:97:

Al anahtarı kaynanandan olsun bitsin ya ne uğraşıosun ergenle..anası babası uğraşsın..kırılırlarsada kırılsınlar

sabah 7 bucukta evden cıkıyorum 7 bucukta evdeyım kadın bu arada yemek yapıyor, kıslık vs derken 1 buzdolabı yetmıyor, ayrıca bı eksık gedık varsa da evıme koyuyor... şimdi kaını da kısıtlamak ıstemem dogrusu.

love sen benım gorumcem olsana :)) bu yastakı bırı nasıl boyle davranabılır love senden grmcemın akranı olarak dusuncelerını alalım amacı ne dır???

Son düzenleyen: Moderatör:

öyle olmuyor böyle olmuyor olmaz. oldurtcaksın.. bakcan bir çaresine.. halletcen haber vercen yoksa sana vururuz artık :)

:) hehehe bu arada okey kullandığını öğrenmiş oluyoruz. öyle değilmi arkadaşlar :)))))))))))))))

en garantısı o gerısı brz dandık gb gelıooo... alhalhhh.... utandırdın benı busem yaaa.... sen ne kullanıon yaa... tamam haber verırım. eşim ıyıleşsın anahtar yaptrcm odaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…