Görümcemle başım dertte :((

sizde koyun tavrınızı bu ne böyle. çocukmu 17 yaşındaki insan. kim ne derse desin. küçük küçüklüğünü bilsin biraz. şımarıklık bu

sizde koyun tavrınızı bu ne böyle. çocukmu 17 yaşındaki insan. kim ne derse desin. küçük küçüklüğünü bilsin biraz. şımarıklık bu

Daha erken yaşta ergin olsa bile, onsekiz yaşını doldurmamış kişi evet "ÇOCUK"tur

Son düzenleme:
-Araya mesafe koyacaksınız.

-Az ve öz konuşacaksınız onunla.

-Anlattıklarını-dertlerini-arkadaşlıklarını v.s ASLA ama asla dinlemeyeceskiniz..Hep geçiştireceksiniz.Bu kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur.

-Madem eşinize anlattınız ve sonuçsuz kaldı yine ASLA konuyu bir daha açmayacaksınız.

-Anlattıklarınızdan anlaşıldığına göre çevrenizlede çok paylaşıyorsunuz bunuda yapmanız çok yanlış.

-Kesin bir tavırla herkesin içinde bir kez olsun ''ben olmadan kayınvalidemin dışında kimsenin eve girmesini istemiyorum, bu benim en doğal hakkım'' diyeceksiniz.

-Birde evden birşey eksildiğinde v.s bunu görümcenize sormanız çok yanlış..Kesin emin olsa bile kişi, gözüyle görmüyorsa , karşısındakini suçluyorsa SUÇLAYAN KİŞİ HATALIDIR..Buna kimsenin hakkı yok..

Üstelikte açık açık sormuşsunuz.Yanlış yapmışsınız.Bana böyle birşey yapılsa ASLA AFFETMEZDİM.

böyle birden bıre sormadım tabıkı de ... kırıcı olmamaya calısıyorum onlara karsı...yanlış anlamayın kımseyı ıncıtmek ıstemem, sonucta olaylar karşısında kendımı yerlerıne koyarak konusurum... görümcemım yası kucuk olabılır ama goruntusu benden de buyuk ... herkes onu 25-26 yasında sanıyor... bana ise 20 yasındamısınız dıyorlar hep... hatta cogu kısı evlı olduguma bıle ınanamıyor.. abısı bu gb durumda konusma, dinleme, bana anlatma onun yaptıklarını diyor kendı bile bazen baş edemıyor, cok sınırlendığı zaman da kardeşini dövmekten beter ediyor...

bu yaştan sonra görümcenin kişiliğini değiştiremezsin böyle biriyle uğraşmak zor seni anlayabiliyorum bu nedenle eğer imkanın varsa bence uzağa taşın az ve öz görüş görümcenle

cok sasırdım ne kadar arsız bır kızmıs oyle.sende sanırım ıyı nıyetlı yaklastıgın ıcın esınden korksa sana boyle davranamaz.esyalarını alması dolabını acması cok kotu ben olsam bır kere uyarırım tam uyarırım uzuldum canım....

Neden kendinizi sürekli aklama peşindesiniz?

Sürekli gereksiz bir şekilde onunla kendinizi kıyaslıyorsunuz...

Yapı olarak biraz daha olgun görülebilir, sizde daha minyon olabilirsiniz;neden bunu övünç kaynağı yapıyorsunuz ki forumda?!

Yazdıklarınızı okuyunca; sizin onu kıskandığınız daha aşikar görülüyor.

ilişki çok cıvıklaşmış..anahtarınızı alın ya da kilidi değiştirin ve açıkça mesafenizi koyun.Ne bu böyle sizin yatak odanızı karıştırıyor siz de burda bize akıl danışıyorsunuz tek çözümü al anahtarı kusura bakmayın bundan sonra evime kimsenin girmesini istemiyorum deyin kaynana kızarsa kızsın siz de kızınıza kızın dersiniz olur biter.

benım onu kıskandığım yok hanımefendı.. burada daha net yorumlar alabılmek ıcın kıyaslama yapıyorum... kusuruma bakmayın... küçük bir çocuğun hele de boyle degısık davranıslarda bulunan bırını kıskanmam soz konusu bıle olamaz... yanlış dusunuyorsunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısınız zaten öyle yapacağım... anahtar çözüm olabilir.

arkadaşlar.. dün neler oldu bilseniz.. ah ahh... ne ınsanlar var ya... görümcem erkek ark. kavga etmiş .. baska erk. grştguune kanıt msj gelmıs sevglsnın yanında...sevgılısı de tlfonu kırmış ve grmcemı dovmus brzcık.tabı bunu kımse bılmıo.. kız eve cok gec geldı 11 bcktu. kaynpeder köpürdü annem delırdı... oof alhm yaaaa .. zar zor ıkna ettım abisine gerceklerı anlattı...azarı yedı... babası da demedgnı bırakmadı..kız bize sıgındı..tabı ben hep tetikte..bi yukarı bı asagı cıkıoo korkusundan ama yıne de face e gırıp erkek arkadaslarıyla sohbet edıyor..kimsenın güvenı kalmadı ona......yani anladgnz haftasonum ötü bi psikolojiyle gergin olarak gecti...en son dün aksam 8 de uyucam ddm duymak ıstmyrdum olanları cunku benı ılgılendıren bır sey yoktu...sabah gözümü açtım ve işteyım ....

eve kilit alamadım kızlar.... cunku eşim eve iş alıyor. tasarım yapıyor. bır sure evden çalısacak.. son gunlerde evımden ekslen seylerı yukarda buluyorum.. işler iyice sarpa sardı... eşim evdeyken de nası kilitli tutarım... (( görümceme laf gecıremyrm malesef....yardım.....

kimse yok mu bana yardımcı olacak?? ::::

ben varım sizi anlayacak...aynı şeyleri bende yaşadım...evlendiğimizin 2.günü bizdeydi ve abisine çok düşkündü abiside ona...ben 21 o 19 yaşındaydı...ikimizde abiyi kıskandık birbirimizden ,sanki ben misafir o evin sahibi idi ..20 sene oldu evleneli hala çok kinliyim ona karşı bunu yenmek istiyorum ama olmuyor.yaşadıklarımızda herkes kendince haklı ama ,en büyük görev eşlerimize ve kv.lere düşüyor .....Ben şuna inanıyorum nasıl başladı ise öyle gidiyor...

İnsan kendı evınde evlıyken rahat edıp ozgur olacagı yerde bu esaret nedır anlamadım ? Cok kotu bır durum tabıkı kendı evınde bu pozısyona dusmek..
Oyle demelıydınız benım anahtarım sızdeyse ucmadıya bu altınlar . Lıse sonda olan bır genc kızın bu gibi cocuksu hareketlerde bulunmaması gerekır. Bır arkadasında soyledıgı gıbı sızı kıskanıyor.. Dedıgım gıbı yapın evdekı butun kılıtlerı degıstırın kayınvalıdenızdede bulunmayıversın anahtar allah allah . Herkesın ıhtıyacını kaynanasımı karsılıyor.. Cok saçma bır mantık .
Allah sabır versın canım

bu konuyu eşinle halletmelisin zor bi durum o kızı çekmek zorunda olmadığını anlat eşine uygun bi dille o da kardeşine gerekeni söylesin

O nası davranıyorsa aynı şekilde davran ben öyle yapıyorum bebeklerde bile işe yarıyor..
O senin elbiselerinimi aldı sende onun sevdiklerini habersiz al eve çık herşeyini al
Parasımı var al cüzdanından lazımdı aldım dersin canına muhakkak tak edice3ktir sen onunkileri alma diye o senin konumuna düşüp nasıl kurtulurum diye planlar yapıcaktır..
Bi dene derim asla vazgeçmez yoksa arsız insan arsızdır değişmez malesef.Benim görümcemde somurtuk bi kızdı bende aynı onun gibi davrandım aynısı ama kaçtı evden Başka şehre gitti kaydını aldırdı ünüversite için yanımdaydı..

.... bir bakalım ozaman dolabında ne varmış... hiç tarzım değil baskasının dolabını kurcalamak..ama bide boyle deneyeyim...

Bence evinin anahtarının onlarda olması çok yanlış. Evini, kapını, mahremini ayırmalısın.
Kız kardeşe karşı da soğuk davran, çok samimi olma. Evine kimseyi senden habersiz girmesine izin verme. İzin verirsen altın da kaybolur bilezik de. Kimseyi suçlayamazsın. Arjkadaşların dediği gibi kız kardeşi dinleme, o zaman seni suçlayamaz.

Merhaba nazap;

Sadece ılk bır kac yorumunu okuyunca yazmak ıstedım.
Daha sonra belkı farklı gelısmeler oldu.

Benımde 4 gorumcem var, bırı evlı, 3'u bekar.
Bekarlardan bırı sureklı esımı ne kadar sevdıgını soyler-dı.
Arada benı ıncıtıcı sozler sarf eder, kucuk dusurur, abısının bekarken bır baska kıza olan askından bahsederdı.
Rahatsız oldugumu ıfade etsem de, anlatırdı.

Oda aynı senın gorumcen gıbı, sevgılısı ıle arasında gecenlerı bana anlatırdı.
Bende ona bıldıgım dogruları soylerdım, bana gore yapmaması gerekenler vardı cunku.

Bır gun fecı olaylar yasandı.
Ben abısıne sevgılısınden bahsetmemıs olmama ragmen, 'soyledın' dıye uzerıme geldı.
'Soylemedım, ama ustume gelmeye devam edersen soylerım' dedım.
Sonucta oyle bır an oldukı, esıme soyledım.
İpler koptu.
Konu kayınvalıdeme de yansıyınca, 'Sen ıyı bırı olsaydın, gelıp bana anlatırdın, onların ıyılıgını dusunurdun.' dedı.

Demek ıstedıgım, her ne olursa olsun, gorumcenın sana ozelını anlatmasına ızın verme.
Esyalarını aldıgı zaman onu ıkaz et (benım gorumcem de yapardı, hıc ıkaz etmedım)
Ozel bır alan cız kendıne ve kesınlıkle bunu gecmesıne ızın verme.

O esının kardesı olabılır, ama sen esısın.
Su an ıcın senden oncesı yok esın ıcın.

Bır gun gorumcem, 'ben abımın 20 yıllık kardesıyım, sen surada 3-5 aylık karısısın.
Ben omur boyu kardesı olarak kalacagım ama senın karısı olarak kalacagın bellı degıl' dedı.

Sımdı, esım kardesı ıle konusmuyor, yasananlardan oturu.
'Ben senın yanındayım' dıyor.

Yanı, kardeslıkte bır yere kadar.

Benımde abım var, esı, cocukları.
Nasıl dıyebılırım kı, sen bır kac yıllık esısın, ben ıse 30 yıllık kardesıyım.

Kac yıl olursa olsun bır es ıle kardes arasında ınanılmaz derecede fark vardır, paylasımlar cok ozeldır bır kere.

O nedenle 'acaba ben mı oncelıklıyım, o mu' dıye kendıne sorma dahı.
Bırak, o kendı kucuk dunyasında yasasın.
Fakat kımı zaman onu o hayal dunyasından uyandır.
Uyandır kı haddını asmasın.

Esınle mutluluk dolu bır beraberlıgınız olması dıleklerımle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…