beğen butonu nerdesinnnnnn??
sizde koyun tavrınızı bu ne böyle. çocukmu 17 yaşındaki insan. kim ne derse desin. küçük küçüklüğünü bilsin biraz. şımarıklık bu
-Araya mesafe koyacaksınız.
-Az ve öz konuşacaksınız onunla.
-Anlattıklarını-dertlerini-arkadaşlıklarını v.s ASLA ama asla dinlemeyeceskiniz..Hep geçiştireceksiniz.Bu kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur.
-Madem eşinize anlattınız ve sonuçsuz kaldı yine ASLA konuyu bir daha açmayacaksınız.
-Anlattıklarınızdan anlaşıldığına göre çevrenizlede çok paylaşıyorsunuz bunuda yapmanız çok yanlış.
-Kesin bir tavırla herkesin içinde bir kez olsun ''ben olmadan kayınvalidemin dışında kimsenin eve girmesini istemiyorum, bu benim en doğal hakkım'' diyeceksiniz.
-Birde evden birşey eksildiğinde v.s bunu görümcenize sormanız çok yanlış..Kesin emin olsa bile kişi, gözüyle görmüyorsa , karşısındakini suçluyorsa SUÇLAYAN KİŞİ HATALIDIR..Buna kimsenin hakkı yok..
Üstelikte açık açık sormuşsunuz.Yanlış yapmışsınız.Bana böyle birşey yapılsa ASLA AFFETMEZDİM.
merhabalr arkadaşlar, o kadar zamandan sonra ilk konumu açmaktayım. konu görümcem. 2 tane görümcem var 1.si ünvtede 2. si lise sonda .. lise sonda olan benım başıma biraz bela...
en iyisi baştan yazmak. görümcem abisine cok bağlıydı benden once, kız kardeşini uyutur bakar, bir eksiği olunca yardım ederdi ta ki ben geldım geleli. bu geçiş dönemi galiba biraz beni sarstı. önce beni cok sevdı ama abisinden cok kıskandı..sonra bana yapmadıgı kalmadı ve hala yapıyor da.. her defasında ben suclu oluyorum..ailenin geliniyim ya..bir söz demek doğru olmuyor. yaptıgımız her tartışmada o daha cocuk idare et diyorlar size soruyorum arkadaslar 17 yasında bır genc kız sizce cocuk mudur? ...
kendisinın fizigi ve boyu cok guzel kıskannmıyorum asla ama bana benı kıskanıyorsun diyip duruyor. ben 165 boyunda 58 kg um bu arada.. ve daha neler neler.. elbiselerimi alır evimden giyer. izin almaz, çamaşırlarımı giyer, makyaj malzemelerimi çalar, nispet yapar, aglar, birsürü erkek arkadası var kimseye soylemez bana soyler bırsey olursa yengem bılyordu der daha neler neler ... kayınvalidemle altlı ustlu oturuyorum, mecburen onu görmek zorundayım ben gitmesem de evlerine kendısı mutlaka gelir... başedemıyorum.. burada derdimi anlatıyorum sizlere umarım bana yardımcı olabılırsnız.. yorum yazacaklara teşekkürler.
böyle birden bıre sormadım tabıkı de ... kırıcı olmamaya calısıyorum onlara karsı...yanlış anlamayın kımseyı ıncıtmek ıstemem, sonucta olaylar karşısında kendımı yerlerıne koyarak konusurum... görümcemım yası kucuk olabılır ama goruntusu benden de buyuk ... herkes onu 25-26 yasında sanıyor... bana ise 20 yasındamısınız dıyorlar hep... hatta cogu kısı evlı olduguma bıle ınanamıyor.. abısı bu gb durumda konusma, dinleme, bana anlatma onun yaptıklarını diyor kendı bile bazen baş edemıyor, cok sınırlendığı zaman da kardeşini dövmekten beter ediyor...
Neden kendinizi sürekli aklama peşindesiniz?
Sürekli gereksiz bir şekilde onunla kendinizi kıyaslıyorsunuz...
Yapı olarak biraz daha olgun görülebilir, sizde daha minyon olabilirsiniz;neden bunu övünç kaynağı yapıyorsunuz ki forumda?!
Yazdıklarınızı okuyunca; sizin onu kıskandığınız daha aşikar görülüyor.
ilişki çok cıvıklaşmış..anahtarınızı alın ya da kilidi değiştirin ve açıkça mesafenizi koyun.Ne bu böyle sizin yatak odanızı karıştırıyor siz de burda bize akıl danışıyorsunuz tek çözümü al anahtarı kusura bakmayın bundan sonra evime kimsenin girmesini istemiyorum deyin kaynana kızarsa kızsın siz de kızınıza kızın dersiniz olur biter.
kimse yok mu bana yardımcı olacak?? ::::
anlamıyorum onu... bazen cok samımı bazen de cok gıcık oluyor.. bence bana nıspet yapıyor. eşim de kardısını ve benı uzmek ıstemıyor. kaç kere kavga ettım ama bır kulagından gırıp bır kulagında cıkıyor. yatak odamın kapısını bıle kılıtledım, megerse ust kattakı odaların anahtarı da aynıymıs eşyalarımın yerı degısmesınden anladım gırdıgını çok çaresızım offf
O nası davranıyorsa aynı şekilde davran ben öyle yapıyorum bebeklerde bile işe yarıyor..
O senin elbiselerinimi aldı sende onun sevdiklerini habersiz al eve çık herşeyini al
Parasımı var al cüzdanından lazımdı aldım dersin canına muhakkak tak edice3ktir sen onunkileri alma diye o senin konumuna düşüp nasıl kurtulurum diye planlar yapıcaktır..
Bi dene derim asla vazgeçmez yoksa arsız insan arsızdır değişmez malesef.Benim görümcemde somurtuk bi kızdı bende aynı onun gibi davrandım aynısı ama kaçtı evdenBaşka şehre gitti kaydını aldırdı ünüversite için yanımdaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?