en garantısı o gerısı brz dandık gb gelıooo... alhalhhh.... utandırdın benı busem yaaa.... sen ne kullanıon yaa... tamam haber verırım. eşim ıyıleşsın anahtar yaptrcm odaya.
önceden spral vardı şimdi malüm bisiy yok
love sen benım gorumcem olsana :))bu yastakı bırı nasıl boyle davranabılır love senden grmcemın akranı olarak dusuncelerını alalım amacı ne dır???
tatlım yaa..sabır diliyorum sana,anca gelebildim ama elimden geldiğince yardımcı olacağım sana
Busemin bişi yapacğı yok hatun jel mel diyo yaatam deli bu kız neyse..
şimdi madem eviniz altlı üstlü böyle şeylerin olmasıda normal,
bide anahtarını veriyorsun iyice yer ortam hazırlıyorsun..
anahtarını geri al dicektim ama bir arkadaş demiş zaten sende k.validem yemek /eksik gedik hallediyor demişsin..şimdi düşün bakalım hangisi daha ağır basıyor?
kvalidenin ve efradının elini kolunu sallaya sallaya evinze girmesimi
yoksa özelinizi kimseye deşifre etmediğin için saygı görmen mi?
tabiki kıza kendini dinletemezsin,anahtar kimin elindeyse onun sözü geçer..
şimdi senide anlıyorum,çalışan bayan için akşam yorgu argın gelip yemek yapmak çok zor oluyor..
sürünerek yemek yaptığımı bilirim
madem kayın validen mutfak konusunda yardımcı oluyor
ozaman ev anahtarını geri alma ama mutfak dışındaki tüm odaların kapılarını kilitle..
eğer kilidiniz yoksa gidin bi yapı markete,basit bi kilit düzeneği alın ve enazından mahreminizin olduğu ve altınlarınızda varsa işte o odayı kilitleyin..hatta salonu falanda kitle istersen
sadece mutfağın açık olsun...zaten insanlar mesjajı alacaktır..
sen eşinden önce evde oluyorsan kesin dene bunu,o gelmeden açarsın odaların kilitlerini
hatta onada söyleyebilirsin,görümcem mahremimize bukadar yakın olmasın deme hakkın var..
eşinde anlayış gösterecektir..görümcene karşı tavırlarınada dikkat et..
erkek arkadaş konularında seviyeli ol,yeri geliyorsa dinleme,dertleşme,her başı sıkıştığında sana gelmesin yoksa dediğin gibi sana patlar,
işim var de,geçiştir onu,değer vermediğini anlasın ,bakalım ne diyecek?
belkide gözüne girmek için yalakalık bile yapar..
dert ettiğin şeye bak diyorum son olarak:)
bi zıpır için bukadar üzülme,tek derdiniz bu olsun ya:)
cosmo cok güzel anlatmışsın cnm ya.... aklımdan gecenleri birebir hemde... cok mutlu oldum. kimseyle aramı bozmak ıstemıyorum. çok sükür hersey yolunda yani kapı kilidi için insanları kırmaya değmez.. uygun bır dılle yatak odasına kilit alacağımı dile getiririm bu kadar basit. cok teşekkür ederim.
bitanem yalnız dikkat et y.odanı kilitlediğinin hesabını kimseye verme..zaten ev dışından birinin o kapıya el sürmesi
bile abestken sen bide açıklama getirme millete..
gelipte k.validen yada görümcen artık herkimse sana bu kapı neden lkitli diye sormaları bile çok ayıp..
eğer her yapığın şeye açıklama getirirsen ağırlığın kalmaz...
hee eşine diyebilirsin tabi çünkü ikiniz kullanıyorsunuz o odayı..sonra bigün adam işten senden önce gelip odayı kitli bulursa
şaşırmasın diye yani:)
ya bide bişey diyeceğim...bence sen fazla yumuşak davranıyosun görümcene..evet biliyorum o daha olgunlaşmamış ama
bizde 17 yaşımızda olduk,o kızın çocukluğu yaşından değil,kişiliğinden kaynaklanıyor..
nedemek kıyafetlermi çamaşırlarımı giyiyor???
altınım çalındı diyosunn?bence yaygara koparmalıydın...
benim evimden bir toplu iğnenin yeri değişse çıldırırım senin odanı yol geçen hanına çevirdikleri yetmez gibi
altınlarınıda aşırıyorlar(günahları boynuna ama %99 o görümcen den şüphelen bence)
bizim oralar güvenli yerlerdir, kımse kımsenın evıne gırıp de bırsey almaz. bende sasırdım zaten.. kımsenın gunahını asla almak ıstemem ama yemın ederım kı eve baska kımse gırmıyor..eşim bıle nerde dıye bana sordu sen sattın mı yoksa, o zaman eşime anlattım neden satayım kı sevdıgım bırseyı ıhtıyacım da yoksa.. ihtıyacım olsa bıle sorarım zaten. velhasılı o aralar gorumcem de zengınlestı soruyordum kendısne hatta, arkadasım ıstedı ona alıyorum dedı... oda yalanmıs arkadası begenmemısmıs kendısıne vermısmıs... tuaf geldı bana.. huylu huyndan vazgecmez bence.
bak gördünmü nasılda ele veriyor kendini...neyse şanslısın
görümcen okadarda ZEKİ değilmiş
neyse tatlım,huylu huyundan vazgeçmez kesinlikle haklısın,sen kapına kilidini tak bak onuda açmak için zorlayacak..
kapı mapı çizilirse eşine gösterirsin,fareler kapımızı kemirmiş diye:)
eğer kitli kapıyıda açmaya uğraşırsa artık eşine havale et onu,onun bildiği dilden anlatsın artık!
bır keresınde makyaj malzemelerimi makyaj kutuma koydum 2li fermuarlıydı kutum. kilit taktım. kilidi kırmayarak farmuarları ayırmıs bırbırınden.. görünce kıyametı kopardım.. alma dedım kayınpederıme kadar yansıdı...kızım kullanma dedı de bır kulagından gırer bırınden cıkar... napalım.
naapalım mı??
ohoooo istedikten sonra neler var neler
ya şimdiye kadar kimseyi dövmüşlüğüm yok ama valla saçbaş girişebilirim bu görümcene..
kusura bakma ama sende biraz otorite eksikliği var...baştan otorite kuramamışsan işin gerçekten zor..şimdi bişey desen gelinsin yine kabak senin başına patlar ama belkide bir kere kötü olmayı göze almak gerekir ne dersin?aile büyüklerinizin uğraşma gelinin eşyalarıyla demeleri için belkide
biraz terör havası estirmeniz gerekebilir...kullandığı makyaj malzemeleri ona kafasına atar gibi verseydiniz..
al kullan ben başkasının el sürdüğü malzemeyi kullanamıyorum deseydin k.valide
eminim o görümcenin saçıını başını yolar sanada yeni makyaj seti alırdı..
naapalım mı??
ya şimdiye kadar kimseyi dövmüşlüğüm yok ama valla saçbaş girişebilirim bu görümcene..
kusura bakma ama sende biraz otorite eksikliği var...baştan otorite kuramamışsan işin gerçekten zor..şimdi bişey desen gelinsin yine kabak senin başına patlar ama belkide bir kere kötü olmayı göze almak gerekir ne dersin?aile büyüklerinizin uğraşma gelinin eşyalarıyla demeleri için belkide
biraz terör havası estirmeniz gerekebilir...kullandığı makyaj malzemeleri ona kafasına atar gibi verseydiniz..
naapalım mı??
aa evet CosMo cuğum çok doğru söylemiş bunu yap bari :)
otoritem ıyıdır ama kendımı rezıl etmek ıstemem aıleye... kafasına fırlatırsam kayınpeder kayınvalideye ve eşime yansır durum.. ozaman ben hatalı duruma duserım... o zaman eşim sana yakışmayan bır hareket yaptın der ... yalan mı... ben şahsen kayınvalıde olsam kızım boyle seyler yapsa gelınım de alttan alması gerekır dıye dsnrdum kızıma da cezasını verırdım ama....
tatlım tamam yani kafa göz gir demedim görümcene :)
biraz sert olmalısın ama,ayrıca makyaj malzemesi bahane...sen istersen bin tanesini alır kocan ama
eğer görümcene verseydin( biraz sert bi uslupla )orda onlara başka bir mesaj verirdin..
enazından düşünürlerdi..demek ki kızın özel eşyalarına dokunmamızdan hoşlanmıyor diye...
kayınvalidenlede konuş..siz annesiniz de..ben dersem küser bana ama size kızamaz de..
evlenmeden öncede kimseyi makyaj malzemelerime dokundurmaz,odama girmelerinden hoşlanmazdım de..
haklıyken haksız duruma düşmeni istemem ama ipleri eline almak için biraz mücadele et tatlım..
hadi makyaj malzemesi bir yere kadar ama çamaşırınızı nasıl giyer naıl giymesine izin verirsiniz siz evlisiniz ve bunu ona ben evliyim benim çamaşırlarım sana zarar vverebilir diye açıklamma yapınve ben başkasının kullandığını kullanamam şimdi bunu çöpe atıyoruz diyin ne ona verin nede siz kullanın odanızı kilitleyin hiç hoş bi davranış değil gerçekten sinir bozucu bir durum..ve kesinlikle anlattıklarını dinlemeyin dinliyorssanızda uyarın onu yanlış yapıyorsun diye ve eşinize anlatın ben bu sorumluluğun altında kalmak istemem yaşı ufak başına bir iş gelebilir kontrol altında tut benden çıktı sana söyledim bak çaresine diyin bu sizi ispiyoncu yapmaz bence aksine küçük çocuğu yanlışlardan çekmektir size kızar ama ileride anlar,eşinize söyledikten sonra anlatmazsada anlatmasın sizin başınız ağrımaz ..eşyalarınızı kullanmaını istemiyorsanız bunu açıkca dile getirin bir kere sizi kötü yapar sonra unutulur başka şekillerde gönlünü alırsın yada ona makyaj malzemesi al hediye et birdaha benimkileri kullanmak yok de...17 yaş küçükmü demişsiniz ya evet 17 yaş gerçekten çook küçük o henüz çocuk ama yanlışlarına göz yummanızı gerektirmez yaşşı kaç olursa olsun yanlışlarına göz yummayın ..
hadi makyaj malzemesi bir yere kadar ama çamaşırınızı nasıl giyer naıl giymesine izin verirsiniz siz evlisiniz ve bunu ona ben evliyim benim çamaşırlarım sana zarar vverebilir diye açıklamma yapınve ben başkasının kullandığını kullanamam şimdi bunu çöpe atıyoruz diyin ne ona verin nede siz kullanın odanızı kilitleyin hiç hoş bi davranış değil gerçekten sinir bozucu bir durum..ve kesinlikle anlattıklarını dinlemeyin dinliyorssanızda uyarın onu yanlış yapıyorsun diye ve eşinize anlatın ben bu sorumluluğun altında kalmak istemem yaşı ufak başına bir iş gelebilir kontrol altında tut benden çıktı sana söyledim bak çaresine diyin bu sizi ispiyoncu yapmaz bence aksine küçük çocuğu yanlışlardan çekmektir size kızar ama ileride anlar,eşinize söyledikten sonra anlatmazsada anlatmasın sizin başınız ağrımaz ..eşyalarınızı kullanmaını istemiyorsanız bunu açıkca dile getirin bir kere sizi kötü yapar sonra unutulur başka şekillerde gönlünü alırsın yada ona makyaj malzemesi al hediye et birdaha benimkileri kullanmak yok de...17 yaş küçükmü demişsiniz ya evet 17 yaş gerçekten çook küçük o henüz çocuk ama yanlışlarına göz yummanızı gerektirmez yaşşı kaç olursa olsun yanlışlarına göz yummayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?