• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemle gerginlik

weasley

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
612
1.482
28
Merhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.

Kendisi çok mu kilolu sağlık sorunu mu var?Diyabet vs gibi. Yani eşi ne alaka kızıyo da gizli yiyo sanki yasaklı madde mi bu ,ya tatlıdır ya hamur işi orasını pek anlamadım. Eşinden gizlediğini biliyosanız mesaj atmasaydınız keşke yani eşi bu yuzden kavga edicek kadar manyaksa sizde biliyosunuzdur az çok

Kendisi çok mu kilolu sağlık sorunu mu var?Diyabet vs gibi. Yani eşi ne alaka kızıyo da gizli yiyo sanki yasaklı madde mi bu ,ya tatlıdır ya hamur işi orasını pek anlamadım. Eşinden gizlediğini biliyosanız mesaj atmasaydınız keşke yani eşi bu yuzden kavga edicek kadar manyaksa sizde biliyosunuzdur az çok
Evet bayagi kilolu ama hep kiloluymus bir saglik problemi yok. Hamur isi birsey istedi benden. Yani diyet yaptiginida gormedim esinin yaninda da abur cubur yiyordu. Esi zayiflasin istiyor biliyordum ama kisitladigini ya da gizlice benden istedigini bilmiyordum.

Cocuk gibi gizli abur cubur yedigini nasil bilmem gerekirdi, sanki senin yaptigin çok mu normal derdim ben olsam.

Zaten daha sonunu okumadan sizden yiyecek istemesi garip gelmisti madem aksama kadar evde değil ne istiyorsa kendisi alsaymiş ya. 😀
Yolumun uzerinde bir yerdi oranin hamur isini seviyordu ondan kabul ettim.

Disardan bakinca cok garip bir durum degil mi. Biri gizli birseyler alip yiyiyor, diger yedi diye kiziyor. O durumun icinde olmadiginiz icin sükredin ve bosverin. Bundan sonra birsey istese geri cevirin tamam
Zaten sok oldum oyle yazinca tahmin edemedim boyle birseyi cunku. Birde senin yuzunden kavga ettik dedi ya cok sinirim bozuldu.

Eşinden gizli iş yaptığını biliyorsanız ve mesaj attıysanız herkesin kocasının güven problemi olmaz mesajları okuduğunu nereden bilecektiniz alnında mı yazıyor. Veya bilmiyorsanız zaten mesajı silmesi yada gizli iş yapmaması gereken kendisi.

Yapacağınız şey açık bir daha herhangi bir isteği olursa eşinden habersiz istiyorsun sonra acısını benden çıkarıyorsun alamam diyeceksiniz. Ama şuan bu konuyu daha konuşmayın bile hatta ben olsam biraz tavır da alırdım azarlaması gereken siz değilsiniz.

Teşekkür etmedi diye tadı nasıldı diye sormak sadece bana mı cringe geldi? 😁
Acikcasi bencede cringe ama yazmadan durmazdi birsey oldugunu cakozladim ama ne oldugunu ogrenmek icin yazdim tahmin edemedigim birsey olmus. Olan bana oldu 😂

Teşekkür etmedi diye tadı nasıldı diye sormak sadece bana mı cringe geldi? 😁
Ben olsam sormazdım nasıl ise nasıl teşekkürü etmez ise de etmesin. Nezaket kişinin kendi akıl etmesi gereken birşey zorla teşekkür istemek gibi olmuş o açıdan bana da öyle geldi.

Zaten sok oldum oyle yazinca tahmin edemedim boyle birseyi cunku. Birde senin yuzunden kavga ettik dedi ya cok sinirim bozuldu.
Bence bunu açıkça konuşun kendisiyle.
Bu söylemin yanlis böyle söylemen beni üzdü.
Bu durumu nerden bilebilirdim diye konuşun.
İçten içe size kızsa bile böyle şeyler söylememesi lazımdı.

Merhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.
Size vahiy inmesini bekleyen bir görümce, diğer tarafta kölesinin yemek yemesine "izin vermeyen" bir sahip.
Bi daha gördüğünüzde konuyu açmayın, kapatın gitsin. Bi daha da bişey almayın.

Eşinden gizli iş yaptığını biliyorsanız ve mesaj attıysanız herkesin kocasının güven problemi olmaz mesajları okuduğunu nereden bilecektiniz alnında mı yazıyor. Veya bilmiyorsanız zaten mesajı silmesi yada gizli iş yapmaması gereken kendisi.

Yapacağınız şey açık bir daha herhangi bir isteği olursa eşinden habersiz istiyorsun sonra acısını benden çıkarıyorsun alamam diyeceksiniz. Ama şuan bu konuyu daha konuşmayın bile hatta ben olsam biraz tavır da alırdım azarlaması gereken siz değilsiniz.
Zaten bundan sonra kesinlikle birsey almam lafimi da sokarim tavir alcam gibi gozukuyor zaten bisey olmamis gibi davranamam.

Kavga etmem ama mesafeli davranırım. Saçmalığa bak🤣

Back
X