• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemle gerginlik

Merhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.

Bence hiç kızmayın, sinirlenmeyin , trip atmayın.
Kendisinin durumu çok üzücü. Psikolojisinin de çok iyi durumda olduğunu sanmıyorum.
Eşi yiyecek yakaladı diye evde kavga çıkıyorsa o psikoloji iyi olamaz... Kilo evde nasıl bir mesele haline gelmiş ki gizli saklı yemek yeme eylemi oluşmuş.

Aksine destek olmaya çalışın. Çünkü bence durumu yeterince zorlu.

Bence hiç kızmayın, sinirlenmeyin , trip atmayın.
Kendisinin durumu çok üzücü. Psikolojisinin de çok iyi durumda olduğunu sanmıyorum.
Eşi yiyecek yakaladı diye evde kavga çıkıyorsa o psikoloji iyi olamaz... Kilo evde nasıl bir mesele haline gelmiş ki gizli saklı yemek yeme eylemi oluşmuş.

Aksine destek olmaya çalışın. Çünkü bence durumu yeterince zorlu.
Ilk konuyu yazarken cok sinir olmustum ama zaman gectikce sinirim gecti. Yinede eskisi gibi samimi olmayi dusunmuyorum.

Ilk konuyu yazarken cok sinir olmustum ama zaman gectikce sinirim gecti. Yinede eskisi gibi samimi olmayi dusunmuyorum.

Tabi özellikle bu yemek konusunda dikkatli olmak lazım. Kilo veremedikce (gizli saklı yemek yiyorsa maalesef veremez zaten)
Sizi bile suçlayabilir.

Ama genel anlamda kilo konusu biz kadınlar için zorlayıcı, yıpratıcı olabiliyor. Bir tartışmaya girmenize hiç gerek yok yakında oturuyorsunuz zaten. O kilo derdinden size ne dediğini bile bilmiyordur farkında değildir kendi yemek probleminden

Tabi özellikle bu yemek konusunda dikkatli olmak lazım. Kilo veremedikce (gizli saklı yemek yiyorsa maalesef veremez zaten)
Sizi bile suçlayabilir.

Ama genel anlamda kilo konusu biz kadınlar için zorlayıcı, yıpratıcı olabiliyor. Bir tartışmaya girmenize hiç gerek yok yakında oturuyorsunuz zaten. O kilo derdinden size ne dediğini bile bilmiyordur farkında değildir kendi yemek probleminden
Boyle yedigi icin kiloyu degilde esinin tepkisini daha cok dert ediyordur bence. Ters etki bile yapiyor olabilir bu baski birsey yasak olunca daha cok istiyor insan. Normal bir kilo degil ama gercekten zayiflamasi onun faydasina.

Kocadan gizli saklı sigara içeni duydum da, abur cubur yiyeni yeni duydum. :deli:
Ayyyy ne kadar kötü bir durum ya. Kocan abur cubur yemeni yasaklıyor düşünsene. :olamaz: Aşırı cringe bence.
Kocam bana baskı yapsa böyle, yediğim şey yüzünden kavga çıkarsa boşardım valla.
Benim kilo sorunum yok ama sevgilimin vardı. Hiç böyle şeyler yapmadım, adamı yeme diye darlamadım. Tanıdığımda da kiloluydu zaten. Son 1-2 ayda diyet yaptı verdi bir kısmını, ona da eyvallah dedim. :KK53: Her zaman ben seni böyle seviyorum ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap dedim diyetinden önce de. Azıcık destekleyici olunca ölmüyorsunuz. :işsiz:
Aynı benim kafadasın
Yemeyi çok seviyorum beni bu konuda kimse kısıtlamasın
Bir dönem eşimin sağlık problemleri vardı adam 130'a çıktı yinede kısıtlamadım
Şimdi verdi, demek ki kısıtlanmadan da isteyince verilebiliyormuş
Birde böyle şeylerde yasağa karşı zaaf oluyor
Ya da ben öyleyim

Merhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.
Daha kibar düzgün yazmaliydi , onun isteğini yerine getirdiniz bide sonuç senin yuzunden kavga ettik, dengesiz madem eşinden gizli aldırıyorum diye uyarsaymis

Aynı benim kafadasın
Yemeyi çok seviyorum beni bu konuda kimse kısıtlamasın
Bir dönem eşimin sağlık problemleri vardı adam 130'a çıktı yinede kısıtlamadım
Şimdi verdi, demek ki kısıtlanmadan da isteyince verilebiliyormuş
Birde böyle şeylerde yasağa karşı zaaf oluyor
Ya da ben öyleyim
Yani Pembe Hanım, göz var izan var. Adam ilk gün de iriydi, durup durup da zayıfla demek haksızlık yani.
Öyle beğendim, öyle sevdim. Zayıf istiyorsan ne işin vardı bu adamla derler adama yani.
Ben kilo alsam ikide bir onu yeme, bunu yeme diye darlamasını istemezdim. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi niye adama yapayım?
Ki kilo verdi zaten artık, kendi karar verdi ve başardı. Ben ağzımı açıp bir gün seni beğenmiyorum, şişmansın demedim.
Buralardan insan üzecek bir kişilik yapım yok. Böyle olanları da anlamıyorum.
Ha şu var illa fit kaslı birini istiyorsan da ona göre birini seçeceksin. Baktın ilişki içinde adam saldı obez oldu, o zaman bir dur deme hakkın var bence.

Boyle yedigi icin kiloyu degilde esinin tepkisini daha cok dert ediyordur bence. Ters etki bile yapiyor olabilir bu baski birsey yasak olunca daha cok istiyor insan. Normal bir kilo degil ama gercekten zayiflamasi onun faydasina.
Amaan boşver sana carlayacağına gitsin kocasına carlasın
Madem gizliydi, sana kocasının haberi olmadığını söyleyebilirdi
Kimseye iyilik yapmayacaksın
Bir daha senden birşey isterse, gıcıklığına
" Kocanın haberi var mı? " diye sor

Aman yarabbi daha neler 😂

kocanın haberi var mı ?iyi fikir bence de öyle yap😂😂

Bence o da artik istemez ama isterse de cevabini boyle verebilirim.

Fırsat buldukça laf sokun ama dalga geçip gülerek yapın ki aa şaka yaptıydım deyip iyice sinir etme fırsatınız olsun. Su bile istese su içsen yarıyordur belki veremem, başka bir şey söylese eşin kızıyordur aman ha deyip deyip başına kakın.

Fırsat buldukça laf sokun ama dalga geçip gülerek yapın ki aa şaka yaptıydım deyip iyice sinir etme fırsatınız olsun. Su bile istese su içsen yarıyordur belki veremem, başka bir şey söylese eşin kızıyordur aman ha deyip deyip başına kakın.
Ay yok oylede yapamam ben belki aramiz cok kotu olsaydi yapardim ama bu olay oncesinde buyuk bir problem yasamadik. Sadece mesafe koymam daha iyi olur o uzatirsa bu olayi bende uzatirim gerci ama sanmiyorum.

Karakterinde sıkıntı var kadının. Çok belli kabaligiı üslup bilmezligi vs. Ama böyle cocuk gibi azarlayip duran bir adamla evli olup bu kadar kendini ezdirmek zorunda kalarak belanın en büyüğünü bulmuş zaten. Bir de bir ömür çekecek bu durumu. O yüzden hiç takılmaz normal davranirdim. En büyük ceza zaten yanibasinda

Birdaha haketmeyen birine birşey almayın.

Karakterinde sıkıntı var kadının. Çok belli kabaligiı üslup bilmezligi vs. Ama böyle cocuk gibi azarlayip duran bir adamla evli olup bu kadar kendini ezdirmek zorunda kalarak belanın en büyüğünü bulmuş zaten. Bir de bir ömür çekecek bu durumu. O yüzden hiç takılmaz normal davranirdim. En büyük ceza zaten yanibasinda
Orasi oyle zaten kendi kendine yapiyor esine kendini ezdirerek. Bende mesafemi koycam bu olaydan sonra.

Back
X