- 31 Mart 2023
- 323
- 785
- 23
Merhaba. Yasadigim sacma gerginligi anlatmak istiyorum. Gorumcemle ve kayinvalidemle evlerimiz yakin. Cok sık gelip gitmesekte birsey ihtiyacimiz oldugunda birbirimizden isteyebilecek yakinliktayiz. Bunu soyleme sebebim ben disari bir yere giderken gorumcemle karsilastik aa oraya mi gidiyorsun bana da x ( bir yiyecek) alir misin zahmet olmazsa ama evde olamicam aksama kadar annemlere birakir misin diye rica etti bende kabul ettim. Aldim dondum kayinvalideme biraktim ona da mesaj attim. Hic cevap yazmadi normalde tesekkur eder ama bu sefer ses yok.
Ertesi gun mesaj attim iste x nasildi begendin mi diye. Cevabina sok oldum yazmis iste tesekkur ederim ama keske mesaj atmasaydin esim gordu kavga ettik biliyorsun ben diyetteyim benim yememe izin vermiyordu senin yuzunden birbirimize girdik. Bende dedim nerden bilebilirdim bu durumu ne kadar tuhafsiniz. Iste tuhaflik degil bilmen gerekirdi ben ondan gizli aliyorum yinede tesekkurler dedi. Bende onemli degil dedim ama sinir oldum bir daha birsey isterse zaten almam ama nasil davranmam lazim bir daha gordugumde.
Bence hiç kızmayın, sinirlenmeyin , trip atmayın.
Kendisinin durumu çok üzücü. Psikolojisinin de çok iyi durumda olduğunu sanmıyorum.
Eşi yiyecek yakaladı diye evde kavga çıkıyorsa o psikoloji iyi olamaz... Kilo evde nasıl bir mesele haline gelmiş ki gizli saklı yemek yeme eylemi oluşmuş.
Aksine destek olmaya çalışın. Çünkü bence durumu yeterince zorlu.