derinss
Valla onlar bal kaymak olur sen ortalığı karıştıran gelin olursun ..
Bu işler böyle,ağzını bile açmaman gerekirdi.
Bundan sonra da asla hiçbirşeye dahil olma.
teşekkür ederim cevabın için..inan şimdiye kadar hiçbişeye karışmadım ama eminim ki ortalığı karıştıran gelin ben olucam buna canım sıkılıyor zaten ama işin ilginç tarafı ben hiç bişey demediğim halde kaynım öyle söylemiş yoksa ben ağzımı açmadım..
buzdevri
Hiç cevap vermemenizi, hep sizli konuşmanızı, hiçbir özelinizi anlatmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum..
Kapalı kutu,dilsiz olun derim ben kendi hayatnızla ilgili. Mesafe iyidir....
Bir iyilik yapacaksanızda Allah için yapın onların tepkilerine kulak asmamayı öğrenerek..
Eee sana patlamış kabak,çünkü sen elsin..
Görümcende galiba ailenin yırtığı amiyane tabirle..
Sen ne yap biliyor musun..?
Aradan hmm 1 hafta falan geçsin.
Ara görümceyi önce ablacım de,sen beni yanlış anlamışsın.
Böyle böyle oldu durumlar bırak inansın inanmasın çemkirsin ne yaparsa yapsın.
sen bu görüşmeyi yap.
sonra nişanlına anlat.. ama şikayet eder gibi değil.
sonra yine aile ortamında hatta kayınvalide nişanlın ve görümcenin olduğu bir ortamda yine bu konuyu gündeme getir.
ablam beni o gün ki olay için silmiş o kadar üzüldüm ki falan de..
biraz da süsle..
oklar ona yönelsin.
senin en büyük hatan nişanlını arayıp görümceyi şikayet etmen.
onu yapmsaydın herşey halledilirdi.
sen tüm iyiniyetini herkesin gözünün önüne koyduktan sonra geri çekileceksin.
ve artık asla ve katiyyen aile konularına müdahele etmeyeceksin iyi veya kötü.
belli ki cıvık garip bir ilişkileri var dahil oldukça sende bulanırsın.
seno_seno
tatlım insan bi aileye gelin olarak gireceği zaman ilgi ve alaka hoş söz bekliyor.tamam münakaşalar olur ama bence görümcenin yaptığı gibi yıllar sonra bile zor söylenecek lafları pat diye söyleyip tat kaçırmamak lazım.buradan anladığım görümcenin birazcık kişiliği oturmamış sanırım ,ani tepki verdiği için..
sıkma canını ve normal davran.fazla tavır da alma.bende3 yıldır çıkıyorum daha nişanlanmadık,görümce adayımda bnele yaşıt.öyle fazla görşmüyoruz.bende aksine görüşelim konuşalım dertleşelim isterim.başlarda benimkinin başının etini yiyordum kardeşin soğuk diye,baktım o dasıkılıyor arada kalıyorum diyor,susuyorum artık.belkide mesafeli olmak en hayırlısıdır veilerde daha iyi oluruz diye.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.sabır lazım bizee
ilgi alaka beklemiyorum zaten kendisinden ama kendisi zaten değişik bi insan kaynımın sevgilisiyle daha yeni barıstılar o da aileler tanıstı diye küsme nedenleri de kaynımın telefonda onlara geldiğinde bile saatlerce konusması..kıza biraz rahat bırak cocuğu demis telefonda..kız ozur dilemek icin aramıs kabul etmıyorum demıs..
seno_seno
burchecan kullanıcısından alıntı
ilgi alaka beklemiyorum zaten kendisinden ama kendisi zaten değişik bi insan kaynımın sevgilisiyle daha yeni barıstılar o da aileler tanıstı diye küsme nedenleri de kaynımın telefonda onlara geldiğinde bile saatlerce konusması..kıza biraz rahat bırak cocuğu demis telefonda..kız ozur dilemek icin aramıs kabul etmıyorum demıs..
abuuu Enteresanmış.kardeşini kıskanıyor ve çekemiyor galiba.buyüzdende paylaşmak istemiyor.ama sen hep mülayim olmaya bak.kendini ezdirmemek şartıyla tabi
algida
Kabak senin başına patlamış bi nevi...Görümcenin yaptığı da tuhaf yani
Şimdiden seni dışlamaya başlamış.
Aile işlerine hiç karışmamaya bak en ufak bişeyde suçlu ilan edilebiliyorsun
Hiç cevap vermemenizi, hep sizli konuşmanızı, hiçbir özelinizi anlatmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum..
Kapalı kutu,dilsiz olun derim ben kendi hayatnızla ilgili. Mesafe iyidir....
Bir iyilik yapacaksanızda Allah için yapın onların tepkilerine kulak asmamayı öğrenerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?