e.a
Aranızın düzelmesine sevindim. yine senin görümcen insanmış olgun biriymiş haksızlığını kabul etmiş ve özür dilemiş. Ben ve bir çok kişinin görümcesi sonuna kdr haksızdır ama bu insanlık yoktur onlarda. Şanslısın bu konuda..
Ama yinede arkadaşların dediği gibi aile sorunlarına karışma senin yanında tartışıyorlarsa odadan çık. Emin ol ki mesafeni koymazsan ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın ve böyle barışamazsında
Evet hiç beklemiyordum bu özürü ama sonuçta haksız olduğunu kabul etmesi bile iyi oldu aramızın düzelmesi açısından tavsiyelerin için teşekkr ederim dediğiniz gibi artık kesinlikle mesafeli davranıcam
ne kadar iyi olursan ol sakın karışma ne yapıyolarsa yapsınlar cnm..bende başlarda çok safca yaklaştım,aile içi durumlarına yorumlar yaptım ki benim yaptığım yorumlar onların kendi akrabalarına yaptıkları yorumların onda biri bile değildi..sonunda noldu ben dedikoducu oldum onlar ise aradan sıvıştı..buda bana ders oldu..keşke baştan akıllı davranıp sazan gibi atlamasaymışım dedim sonrada