Görümcemler geliyor nasıl ağırlamalıyım

Aynı konuyu acacaktım yurt dışından geliyorlar banada gecen sene geldiler pastası böreği tatlısı yemeği eksik etmedim kajusu fındığı fıstığı kilo kilo aldın gidince dedikodu yapmışlar bi çekirdek bile yemedik ikram edemediler diye 10 liralık çekirdeği laf etmişler aptal gibiyim 4 gün kaldı
Bu lafları duyduğun halde suan gelseler nasıl karsılardın

Hah bak şu an aklıma geldi.
Yemekte daya kuru fasulye pilavı, totolarini tutamayip utanınca bir daha kalmaya gelmezler 😁

Bu lafları duyduğun halde suan gelseler nasıl karsılardın
Annem yasında ne yapabilirim ki bunları yaptığım halde hakkımda dedikodu yaptılar bide yapmasam neler olur bilemiyorum ataerkil bi aile anlamazlarki yine suçlu ben olurum ben yapıyım yük kalksında üzerimden ne derlerse desinler

Ya sen hala soruyor msun ne yapacagini ? Caninizin kiymetimi yok sizin.Ne ugrascaksin ne varsa onları yap arada da laf carpit sende.Zamaninda yapmissin nankörlük etmisler hala hizmet mi bekliyorlar.Koy mesafeni gitsin.Esinde gormus annesinin yüzünü zaten.Gerekirse esinle de guzelce konus gitmeyin.Gelmesinler
Ya esşim normalde herzaman aileme git demez zaten görümcemler ailesine yatılı geldiği zaman hergün onları ziyarete gitmiyoz diye eşime patlıyorlar dolduruyorlar benimde eşimle aram acılıyor. Eşimde bikac gün sabret dedi bana ben tek gitmek istemiyorum yanımda seni de istiyorum diye birlikte gidiyoz. Yarın öglen sadece cay versem aksamda ne yemek yapabilirm

Ya esşim normalde herzaman aileme git demez zaten görümcemler ailesine yatılı geldiği zaman hergün onları ziyarete gitmiyoz diye eşime patlıyorlar dolduruyorlar benimde eşimle aram acılıyor. Eşimde bikac gün sabret dedi bana ben tek gitmek istemiyorum yanımda seni de istiyorum diye birlikte gidiyoz. Yarın öglen sadece cay versem aksamda ne yemek yapabilirm
Yap bir fırın yemeği yanına da pilav salata Yeter de artar bile

Ben olsam kahvaltı vermem siz evde yemediniz mi derim 😂
Hailayın patates ,alın hamur kızartın ,domates salatalık,zeytin peynir 3 öğün yesinler ,bi laf derlerse geçen sene yediniz sonra yemedik diye dedikodu yaptınız bu sene yok diyin ,2 kiloda çekirdek alın
Böylesine müstehaktır .

Eşiniz olmadığı bir gün neden çağırıyor onları ?

Kahvaltı , ardından öğlen çay kısır kek akşama da fırında tavuk pilav fasulye.
Eşim bu gece csgırdı yer yoksa bizde yatalım diye sabahta kahvaltıyı bizde yapıp annesigile gecerlerdi, onlarda bugun olmaz dediler bende yarın aksam caya gelin ozaman hem yatarsınız dedim kaynanmda yarın öglen gelir gecede yatarlar dedi bişey diyemedim

Ben olsam kahvaltı vermem siz evde yemediniz mi derim 😂
Hailayın patates ,alın hamur kızartın ,domates salatalık,zeytin peynir 3 öğün yesinler ,bi laf derlerse geçen sene yediniz sonra yemedik diye dedikodu yaptınız bu sene yok diyin ,2 kiloda çekirdek alın
Böylesine müstehaktır .
Ay ölsem böyle bişey yiyemem yapamamda cesaretim yok. Siz harbiden yaparmısınız:KK48:

Esin öyle diyorsa tabiki tatsizlik çıkmasın diye sabret.Oglen tatli vari birsey yapar cikarirsin cayin yanina.Aksamda Allah ne verdiyse.Zaten seninde dedigin gibi zamanında yapmissin kiymet bilmemisler.Şimdi yapsan da yine söylenebilirler.Kasma kendini ne malzeme varsa evde onu yap

Esin öyle diyorsa tabiki tatsizlik çıkmasın diye sabret.Oglen tatli vari birsey yapar cikarirsin cayin yanina.Aksamda Allah ne verdiyse.Zaten seninde dedigin gibi zamanında yapmissin kiymet bilmemissin.Şimdi yapsan da yine söylenebilirler.Kasma kendini ne malzeme varsa evde onu yap
Ya birde ben ev temizliği yapıcam onu düşünüyorum

oglen gelirlerse oglen birsey vermeyin. gerci cocuk varsa onlar acikir. ama aksam yemegi hazirlayin bolca. acikan olursa oglen de o yemeklerden verirsiniz. aksam 6 gibi yemek verin. bir de cay yanina kek yapin yeter. dedikodu yapan insan hersekilde yapar nasilsa. tencere temegi yapin kolay olur bol olur. kuru fasulye pilav corba tarzi seyler yapın. bir de türlü. kalabalik geliyorlarsa anca boyle kolay ve bol olur.

Bu bazı oğluyla evlenen kadına ne oluyor anlamadim evlenince bi kıskançlıktan hazmedeme sinir oluyorum sanki bi onların oğlu var böyle kaynana konularını gördükçe kendi kaynanamdan iki kat nefret ediyorum

Anlamadım valla tam olarak ne anlatmak istedin

Nasıl yanı
Ben size şöyle anlatıyım ,bu hayatta rol yapmaya gerek yok ,net dobra olan her zaman kazanır karşı taraf tırsar ,ailede her zaman her şeyi pat diye söyleyen aman deli bulaşma denilen biri vardır ,
Onca ağırlayacak onca dedikodu edecekler ,sofra kurar videota çeker delil olarak alıyım neyime lazım geçen seneki gibi yemedik dersiniz bile derim ,yaptığını burnundan getiririm

Ben size şöyle anlatıyım ,bu hayatta rol yapmaya gerek yok ,net dobra olan her zaman kazanır karşı taraf tırsar ,ailede her zaman her şeyi pat diye söyleyen aman deli bulaşma denilen biri vardır ,
Onca ağırlayacak onca dedikodu edecekler ,sofra kurar videota çeker delil olarak alıyım neyime lazım geçen seneki gibi yemedik dersiniz bile derim ,yaptığını burnundan getiririm
Yarın topluca insan da bulmusken yaprakmı sardırsam :))

Hayırdır bacım senin derdin nedir
Aman hangi birini anlatayım kardeşim pis oluşunu mu (had safhadi ) çok fazla meraklı olup beni sorguya çekmesini mi yoksa çocuk gibi kıskanmasını mı. Daha uzar gider :bicak: Anladım ki hiç kimse kendi annen olmuyor. El kızı olduğunu çokça hissettiriyorlar o yüzden mesafeliyim 5 dk lik mesafedeyim. Ama sınırlı gidiyorum kocamda zaten yoğun çalışıyor bahane gidemiyoruz :KK70:

Back
X