Görümcemler geliyor nasıl ağırlamalıyım

Ben size şöyle anlatıyım ,bu hayatta rol yapmaya gerek yok ,net dobra olan her zaman kazanır karşı taraf tırsar ,ailede her zaman her şeyi pat diye söyleyen aman deli bulaşma denilen biri vardır ,
Onca ağırlayacak onca dedikodu edecekler ,sofra kurar videota çeker delil olarak alıyım neyime lazım geçen seneki gibi yemedik dersiniz bile derim ,yaptığını burnundan getiririm
Ben genel hayatımda insanlara net tavrımı kızgınlığı mi belli ediyorum hiç kazandığımı göremedim. Tepkileri mi.hemen belli ederim

Yemeğe çağırıp sonra siz evinizde yemediniz mi diyen birini ağırlamakta ne var ki. Koyun önlerine kuruyemiş çay evde yediklerini oturtsunlar. Ne tuhaf insanlar var ya.

Aman hangi birini anlatayım kardeşim pis oluşunu mu (had safhadi ) çok fazla meraklı olup beni sorguya çekmesini mi yoksa çocuk gibi kıskanmasını mı. Daha uzar gider :bicak: Anladım ki hiç kimse kendi annen olmuyor. El kızı olduğunu çokça hissettiriyorlar o yüzden mesafeliyim 5 dk lik mesafedeyim. Ama sınırlı gidiyorum kocamda zaten yoğun çalışıyor bahane gidemiyoruz :KK70:
Agzınla kuş tutsanda yaranamazsın ha bazen iyi davranırlar iyiliklerin kanar cok fazla fedakarlık yaparsın ama en ufak hatanda hepsini silip atarlar, bazende evliliğinde problem cıkmasın der susarsın. Gelin olmak cok zor

Yemeğe çağırıp sonra siz evinizde yemediniz mi diyen birini ağırlamakta ne var ki. Koyun önlerine kuruyemiş çay evde yediklerini oturtsunlar. Ne tuhaf insanlar var ya.
Canım simdi görümcemler var, çocuklar var onlarada ayıp olur, kaynanamlara gittiğim zaman kpeder yiyin için der o konuda Allah var bişey diyemem kaynanmda laf etsede bi şeyler yapmaya çabalar. Ha kendimi fazla yıpratma ama dediğiniz gibi de yapamam

Yoğurtlu makarna ve salata yapardım o bile çok bence öyle kv ve görümceye. Ekstradan masrafa girmeden evde ne varsa onu koyun önlerine

Ben genel hayatımda insanlara net tavrımı kızgınlığı mi belli ediyorum hiç kazandığımı göremedim. Tepkileri mi.hemen belli ederim
Çok sevdiğim bi teyzem var ,yeni girdiğin ortamda aile apartman vs böyle bir gürle bir daha sana kimse yanaşmaz derdi ,kadın haklıymış diyorum napalım toplumumuz saygı ve elitlikten anlamıyor 😂

5 ogun mu? O ne beee😂 valla yemeyi severimde 2-3 ogun ne yerki insan? Yiyecek cesit bulamam ben😂

Okudum anlamadım hiç detaylar o kadar karışık ki keşke okumasaydim beynim yandı.
Soruya gelince misafire konan her sey şanındandir. Butceni sarsmadan tabii

Konusurlar bosver . sen kendine yakisani yap. Firina tavuk pilav iki uc meze salata 1 2 cesit zeytnyagli yap bi gn onceden koy dolaba . boltut yemekleri evinde doymadik lafi cok agir gelir insana. Aksam da tatli ikram edersn kocan alir. Gorsunler misafir agirlamak nasil olurmus . Onlar naparsa yapsin. Esin bu cabani gorur ve mutlu olr .
Oglen de bi cesit borek kisir kek cay tamamdir. Kahvalti belli . 10 gun kalmayacklar 2 guncuk idare ediver. Geliniz ypcak bisi yok.
Sen rahat uyursun elmden geleni yaptim diyip. Konusurlarsa yinede Allah goruyor bi yerde mazlumu uzmenin ne oldgnu gorur onlar.

Kocisine 3 sarmayi cok gormusler bunlar, zikkim yesinler derdim😂
O kısmı anlayamadim ya göz göre göre kızları yiyecek ogluna neden vermiyor ki? Abarti mi acaba soran tarafindan yoksa gercek mi inanamıyorum ben sahsen. Evladin yahu ben olsam kalkar cikar giderdim oglu yerinde:KK51:

O kısmı anlayamadim ya göz göre göre kızları yiyecek ogluna neden vermiyor ki? Abarti mi acaba soran tarafindan yoksa gercek mi inanamıyorum ben sahsen. Evladin yahu ben olsam kalkar cikar giderdim oglu yerinde:KK51:
Valla ben yabanci biri istese kalkip sarmayi sarip pisirirdim yani😂 ben oyleyim ama iste geline inadindan ogluna vermiyir. Pire icin yorgan yakmak😂

Sen misin KV ye küçük oyunlar yapan bak nasıl taarruza geçmiş 20 kişi ile :KK70:

İsla bir kilo fasulye uyumadan önce yanına pilav cacık .
Sabahtan da domates salatalık peynir zeytin çayın yanına da bir kek haydi oldu bitti.

Valla ben yabanci biri istese kalkip sarmayi sarip pisirirdim yani😂 ben oyleyim ama iste geline inadindan ogluna vermiyir. Pire icin yorgan yakmak😂
Şimdi aklıma geldi yahu. Benim problem yokken istedgim şeyi 4 kez falan ayrı zamanlarda benim kk vermedi eve minicik kavonoz istedim halbuki bebek mamasi kavonozunda bak şimdi sinir oldum :KK53:
Ogluda yiyecekti halbuki 😃iyi oluyor iyi görüyorlar bizimkilerde

Sen misin KV ye küçük oyunlar yapan bak nasıl taarruza geçmiş 20 kişi ile :KK70:

İsla bir kilo fasulye uyumadan önce yanına pilav cacık .
Sabahtan da domates salatalık peynir zeytin çayın yanına da bir kek haydi oldu bitti.
Iyide bu iki ogun😂 daha 3 ogun var😂

Back
X