Görümcemler geliyor nasıl ağırlamalıyım

Benım aklıma yatan kalabalıkta hepbırlıkte yemek yapılması. Oglen cayın yanına bısyler ayarla aksam yemegını birlikte hazırlayın. Oyle alıstırın sıze ona gore gelırler bırdahakıne. O kalabalıgı 4 4luk agırlarsan hep aynısını beklerler ve kv de sureklı salar senın basına altından kalkıyor dıye. Sen de surekli of puf söylenirsin. Ne gerek var.
İki yıllık evlıym hep boyle yapmıyrm kendi aileme de eşimin alısıne de onlar gelınce yemeği birlıkte yapyrz hep tek başıma yapamam mesajı veryrm bu şeklde bende cok yorulmamş oluyrm hem de kımse benden cok şey beklemıyr

D Duru000 kayınvalide görümceler yabancı değiller, biraz işi bilmek lazım, sabahtan kurarsınız kahvaltı sofranızı, öğlen verin ellerine patatesi, biberi, kabağı soysunlar karışık kızartma yapın yanına da bir makarna tamamdır, zaten yaz mevsimindeyiz çok ağır yemeğe gerek yok, akşam için kayınvalideye anacım senin pilavın çok güzel oluyor deyin sokun mutfağa pilav yapsın alın 2 tane tavuk haşlayın mis gibi tavuklu pilav, görümcelerde zeytinyağlı taze fasulye yapar, yetmez diyorsanız bir de mercimek çorbası yaparsınız, tavuklu pilavın yanına ayran veya cacık bitti gitti, birlikten kuvvet doğar deyip hepsini sokun mutfağa yabancı yer mi oğullarıyla abilerinin evi :))
Arada atıştırmalık lazım çayın yanı boş olmaz derseniz de kayınvalide güzel börek yapıyordur börek yapsın, sizde kek çırpın.
Oglen kuru cay verdım aksam da gorumcem pilavı yaptı yemek yendikten sonra dıger görümcemle bulasık yıkadık cay kahve yatılı ya da kalın dedim fazla ısrar etmedim onlarda cok yük olduk öğlenden beri burdayız dedi simdi kaynanamlara gittiler. Güzel gecti cok şukkur

Back
X