Görümcemlerin evinde param çalındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklısın. Yatak odasının girişinde de vardı

Eşiniz ilk defa kumbaradan para alınınca herkesten şüphelenip aramaya kalkıyorda, sonraki seferde neden kimse yapmaz diyor orayı anlayamadım.

Eşiniz ilk defa kumbaradan para alınınca herkesten şüphelenip aramaya kalkıyorda, sonraki seferde neden kimse yapmaz diyor orayı anlayamadım.
Yok öyle olmadı kumbara da kimseden şüphelenmedi kimse yapmaz dedi geçti konu kapandı Cüzdanımdan alınan içinde kimse yapmaz dedi ama cüzdanımı kenarını fermuarını gösterdikçe soralım istedi

Evet haklısın. Yatak odasının girişinde de vardı
Aslında o kameranın çalıştığı ve kimin girip çıktığına bakılacağı söylense en azından alanda bir tedirginlik olurdu. Yani ben olsam yapardım, evimde birinin parasının çalınması beni huzursuz ederdi. Belki de çalışıyor kamera, görümceniz çalışmıyor dedi.
Çocuklar almamıştır o parayı, bakın hepimiz çocuklar sandık. Alan kişi de çocuklara kalacağını bilerek yaptı. Küçük çocuğun üstü değiştirildi mi veya uyutuldu mu odada?

Haklısın benim de evimde böyle bir durum olsa üzülür tedirgin olurdum saldırgan olmazdım. Ama ev sahibi bozuk dedi biz görümcemlere kameraya bakılacak deseydik ev sahibi onlara da söylerdi çalışmıyor diye. Küçük çocuğun üstü değiştirilmedi uyumadı da

Ben ne yapıcam şimdi bilemedim aramız bozulacak herkes bana kötü bakacak belki de

Muhtemelen çocuklar almış olabilir,bin lira için böyle yüz göz olmazdım ben olsam
Keşke olayın yaşandığı ilk gün buraya yazıp fikir alsaydım one göre davranırdım

Offf ya şimdi ben mi suçlu oldum
Yani sadece görümce ve ailesi olsa neyse ama kaç kişi zan altında kalmış. Eşiniz uğraşsın; size gelirken çektim parayı, sabah da şunu bunu ödiycektim, miktar fazla olunca cebimde dursun istemedim falan desin. Ben sorunca farkettik kaybolduğunu desin. Bırakın kendi aralarında halletsinler. Keşke sormasaydınız, evet kimse parayı kolay kazanmıyor ama bunun yaşanacağı da belli. Kimse ben çaldım çocuğum çaldı demez.

Arayıp herkese sorarak bence yanlış yapmışsınız. 1 kişi yüzünden onca insan zan altında kalmış size cephe alsalar haklılar. Ben olsam tekrar o kişilerle aynı ortama girdiğimde çantayı uzak ama gözümle görebileceğim bir odaya koyar içine sahte para koyardım. Herkesin dikkatini çekerek koyardım para eksiliyorsa kim odaya giriyorsa en azından onun yanında önlemimi alırdım. Bin lira içinde etrafı aramazdım bence hakliyken saçma bir duruma düşmüşsünüz. Birde Artık hiç bulunmaz calan kişi

Arayıp sorarak çok yanlış yapmışsınız. Baya bilenirler size. Bi de çok ayıp ya iftara gittiğin kişilere hırsız damgası vurmak. Ama belli ki kadın anladı kimin yaptığını ondan işte kamera bozuk şu bu dedi bence

Düşürüp harcamadığıma eminim bir de Cüzdanım kenarından yırtılmış fermuarı tamamen çekilmiş ordan anladım zaten

"Sormazdım bile" fikrine ben katılmıyorum. Kesinlikle sorulmalıydı. Olay 1 tl veya 1 000 tl değil. Paranın geri gelmesi, birilerinin suçu üstlenmesi de değil. Para geri gelmez kimse de itiraf etmez zaten. Ama yine de sorulmalı çünkü ortada ahlak dışı bir olay var, susulduğu zaman farkedilmedi diye düşünüp cesaret kazanacak hırsız ve bunu yapan kişi eğer çocuksa uyarılmalı konuşulmalı ki ilerleyen yaşlarda da yapmasın. Bunun için de ilişkisini bozan bozsun gerçekten. Bana böyle bir şey sorulsa mahcup olur kim yapmış bulana kadar uğraşır benim evimde bir daha böyle bir olay yaşanmaması için herkesle konuşurdum.

Doğru söylüyorsunuz kamerasını sorduğumuz görümcemde ben olsam kimseyi aramam kendim gözlemlerdim denerdim dedi bende hiç öyle düşünüp plan yapmadım yani aklımda kalbimde ne varsa olduğu gibi dile getirdim gözü açık uyanık birisi de değilimdir öyle düşünecek.

Sesli mikrofona yazdırmak yasaklansın ya. Noktalama işareti olmadan bir b*k anlamadım.

Ben sizin yerinizde olsam bir daha asla görüşmezdim. Hem hırsızlar hem iftiracılar. Asla muhattap olmayın

Arkadaşlar 1000₺ için diye yazanlar şaka mı isterse 1₺ olsun. Hırsızlık var ortada hemde aile ortamı. İnsna ailesine bile güvenmeyecekse kime güvenecek? Benden istesinler gani gani veririm ama çantamdan para çalmakta nedir tutarın hiçbir önemi yok bu işin hırsızlık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ki 1000₺ de az değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…