- Emoji Skoru
- 127
- Puanlar
- 103
Kızlar şimdi cuma günü görümcemlerin evine iftara davetliydik o gün de yanımda nakit para olarak ₺5.000 vardı ve Cüzdanım küçük olduğu için ağzını tamamen kapatmadım Çünkü gerdiriyor Cüzdanımı fermuarından yarısını açık bırakmıştım yırtılmasın diye içinde böyle çok para olduğunda bilerek tamamen kapatmıyorum yırtılmasın diye Neyse 3 Görümcem ve 5 çocuk vardı evde çocukların üçü küçük üç buçuk 5-6 yaşlarında 2 tane erkek çocuğu da 10 ve 12 yaşlarında var eve gittiğimde çantamı açıp baktım ve Cüzdanım tamamen kapatılmış fermuarı kenarı yırtılmış patlamış ve içine açıp baktığımda Çünkü farklılık olduğunu fark ettim 5.000 liradan 1000 TL alınmıştı Ve eminim gitmeden önce içinde 5000 lira vardı fermuarını tamamen kapatmamıştım gitmeden önce son kez kendim bakmıştım sonrasında eşime sordum acaba sen mi aldın diye O da almadığını söyledi kimse almamıştır hiçbiri almaz Yapmaz öyle şeyler söyledi ama ben de bunu neden uydurayım nasıl böyle oldu o zaman diye söyledim ve geçmişe dönüp düşündüğümüzde evimize ilk geldiklerinde yemeğe aldığımda kumbaramız vardı ortalıkta oradan üstünden para alınmıştı o akşam da o zaman da onlar gittiğinde hemen fark etmiştim sonra kumbaramızı kaldırdık. Yani şimdi herkese hırsız gözüyle bakıyorum yardım edin lütfen ne yapacağım ?