Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bukadar yuklenilmis anlamadım gayette düşünce olarak haklı 25 yas küçük bi yas değil uzaktan geliyolar aynı evin içinde olunsa bile uzaktan gelenin yoldan gelenin önüne biseyler koyulur kuru çayda nedirki kaldiki gelirken biseyler alıyorlarmış onu koymakta mi zor vee yatın diyende yokmus..bana saçma geldi dedigm gibi kişi ev sahibine olsa yoldan gelenin bir kaç saat misafirdir sonra ev halkına dahil olur işler beraber yapılır gelinde olsa..

Mune konu sahibini kışkırtanların üyelikleri Nedeni bunlardan biri
1. Yazanlar görümce %99
2. Yada kendileri Görümcelerine sürekli hizmet etmek zorunda kalıyorlar.
3. Eşleriyle veya başka sebeplerden dolayi iç dünyalarindaki mutsuzluğu burdaki insanlara kusuyorlar.

Misafirden bahsetmiyoruz. Gelin, misafir değildir. Ben de gelinim, kaynanam farklı şehirde, yılda bir iki kere giderim, misafir gibi oturmam ve hizmet beklemem; yemekler hazırlamışsa bizim için, bulaşıklara onu sokmam. Benim görümceyle denk gelmemiz bu yüzden zor olabiliyor ve sorgulamam, bizimle oturmak zorundaymış gibi göremeyince bozulmam, yılda bir kere geliyorum nasıl olmaz yahu iki kek çırpsaymış beklentisine girmem; o da 24 yaşında, genelde sevgilisiyle olduğunu bildiğimden bölmek istemem. Denk gelince de beraber yapar ederiz.

Kardeşimin eşiyle de annemlerdeyken öyleyiz, her şeyi beraber yapıyoruz; kimse kimseye hizmet etmiyor.

Mune konu sahibini kiskirtan üyelerin uyeliklerini iptal edermisiniz?
Bencede bazı üyeler her konuda konu sahibini linç ediyorlar ve hayattan alamadıkları intikamı buradaki üyelerden konu sahiplerinden almaya kendileri böyle mutlu etmeye çalışıyorlar
Bdv ya insanlar sorun yazmaya çekinir oldu ( sadece bu konu özelinde değil bdv genel olarak diyorum)

Son düzenleme:
Kesinlikle. Takmiş bir şekilde kesintisiz kiskirtmaya devam ediyorlar. Toksik insan dolu maalesef. Akıl alcak çok nadir insan var

A askolottammm ben de görümceyim
Ve benimde görümcelerim var
Aileme gittiğimde gelinlerimiz ile beraber yaparız işleri
Kayınvalidem e gittiğim de görümcelerim benden yaşça büyükler en küçük görümcem 46 yaşında bazen yardım etseler de ben yaparım ya eltimlerde yardım eder
İş senden korksun kızım işten kaçma der anneannem doğru
Tamam enayi gibi her işe de girmem ama sonuçta kayınvalidem de misafir değilim bende o ailenin üyesiyim
Bunu bilerek saygıyı elden bırakmadan ( öz saygı ve karşıya saygı) davranırsanız pek de sorun olmuyor

Keşifçi misiniz konularda ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…