- 15 Şubat 2013
- 25.977
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.092
- 798
- Konu Sahibi askolottammm
-
Kimse bunu sevmiyor kıyamam insanlara böyle davranirsan kim sevsin seni önce edep sonra saygı çingeneler gibisin aynı.d
Of bu nedir yaKocanın kafasındakileri yiyip geldin galiba seninle eğleniyorum ya gece gece eğlence çıktı ahahhahahhaa
Nedeni bunlardan biriNeden bukadar yuklenilmis anlamadım gayette düşünce olarak haklı 25 yas küçük bi yas değil uzaktan geliyolar aynı evin içinde olunsa bile uzaktan gelenin yoldan gelenin önüne biseyler koyulur kuru çayda nedirki kaldiki gelirken biseyler alıyorlarmış onu koymakta mi zor vee yatın diyende yokmus..bana saçma geldi dedigm gibi kişi ev sahibine olsa yoldan gelenin bir kaç saat misafirdir sonra ev halkına dahil olur işler beraber yapılır gelinde olsa..
Misafirden bahsetmiyoruz. Gelin, misafir değildir. Ben de gelinim, kaynanam farklı şehirde, yılda bir iki kere giderim, misafir gibi oturmam ve hizmet beklemem; yemekler hazırlamışsa bizim için, bulaşıklara onu sokmam. Benim görümceyle denk gelmemiz bu yüzden zor olabiliyor ve sorgulamam, bizimle oturmak zorundaymış gibi göremeyince bozulmam, yılda bir kere geliyorum nasıl olmaz yahu iki kek çırpsaymış beklentisine girmem; o da 24 yaşında, genelde sevgilisiyle olduğunu bildiğimden bölmek istemem. Denk gelince de beraber yapar ederiz.Tartışma konusunda ki fikrimi söyledim zaten girmeyeceğim tekrar
Ama şöyle söyleyeyim evinize gelen misafire zorunda olduğunuz için mi ikram yaparsınız gönlünüzden geçerek mi
Bı çay indirse yaşlanacak mi kız ay
Herkesi siler şimdi o merak etme. İstersen bi liste yap o gelene kadar, bilsin kimleri siliceğiniMune konu sahibini kiskirtan üyelerin uyeliklerini iptal edermisiniz?
Iyi bari çok merak ediyorum. Uyuyamiyordum.tesekkur ederim.Herkesi siler şimdi o merak etme. İstersen bi liste yap o gelene kadar, bilsin kimleri siliceğini
Rica ederimIyi bari çok merak ediyorum. Uyuyamiyordum.tesekkur ederim.
Bencede bazı üyeler her konuda konu sahibini linç ediyorlar ve hayattan alamadıkları intikamı buradaki üyelerden konu sahiplerinden almaya kendileri böyle mutlu etmeye çalışıyorlarMune konu sahibini kiskirtan üyelerin uyeliklerini iptal edermisiniz?
Misafirden bahsetmiyoruz. Gelin, misafir değildir. Ben de gelinim, kaynanam farklı şehirde, yılda bir iki kere giderim, misafir gibi oturmam ve hizmet beklemem; yemekler hazırlamışsa bizim için, bulaşıklara onu sokmam. Benim görümceyle denk gelmemiz bu yüzden zor olabiliyor ve sorgulamam, bizimle oturmak zorundaymış gibi göremeyince bozulmam, yılda bir kere geliyorum nasıl olmaz yahu iki kek çırpsaymış beklentisine girmem; o da 24 yaşında, genelde sevgilisiyle olduğunu bildiğimden bölmek istemem. Denk gelince de beraber yapar ederiz.
Kardeşimin eşiyle de annemlerdeyken öyleyiz, her şeyi beraber yapıyoruz; kimse kimseye hizmet etmiyor.
Kesinlikle. Takmiş bir şekilde kesintisiz kiskirtmaya devam ediyorlar. Toksik insan dolu maalesef. Akıl alcak çok nadir insan varBencede bazı üyeler her konuda konu sahibini linç ediyorlar ve hayattan alamadıkları intikamı buradaki üyelerden konu sahiplerinden almaya kendileri böyle mutlu etmeye çalışıyorlar
Bdv ya insanlar sorun yazmayan çekinir oldu
Kahkaha attım ndnxnxnYa sizde abartmayın istersenizkonuda karşılıklı tahrikler var. Kim niye iç dünyasındaki mutsuzluğu konu sahibine kek çırpılmadı diye döksün. Hahaha
Kek neyli olmalıydı senceKahkaha attım ndnxnxn
Bu konu için demedim genel olarak diyorumYa sizde abartmayın istersenizkonuda karşılıklı tahrikler var. Kim niye iç dünyasındaki mutsuzluğu konu sahibine kek çırpılmadı diye döksün. Hahaha
Havuç ceviz de olurdu çukutalalı da olurdu. Ceviz şart yalnızKek neyli olmalıydı sence
Havuçlu kekkkkkHavuç ceviz de olurdu çukutalalı da olurdu. Ceviz şart yalnız
Oh çok şükür yalnız kalmadım nxnxnxnHavuçlu kekkkkkCanım çekti
Keşifçi misiniz konularda ?Mune konu sahibini kışkırtanların üyelikleri
Nedeni bunlardan biri
1. Yazanlar görümce %99
2. Yada kendileri Görümcelerine sürekli hizmet etmek zorunda kalıyorlar.
3. Eşleriyle veya başka sebeplerden dolayi iç dünyalarindaki mutsuzluğu burdaki insanlara kusuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?