Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senlik birşey yok. Eşinize bunu söyledinizmi hiç? Söylediyseniz o ne dedi.

Acaba nişan olmadı da direkt evlendiniz diye mi içerlediler bilemedim şimdi. Bir nedeni var gibi duruyor.

Konuya gelicek olursam eğer görümcem benim önüme bir çay pasta indirmekle hizmetçi olmaz hepimiz evimiz de misafirimize ikram yapıyoruz çeşit çeşit biz hizmetcimiyiz????

Çünkü geneli gorumcen senin hizmetçin değil demiş.

Evet kendisi de alabilir ama gönül hoşluğu ister ki o evde kendisinin verdiği değeri görsün kayınvalide vermese bile görümce versin nolcak ölecek mi çayla yada o gün dışarı çıkmasa

Eşimde gitmek istemiyor bu bayramda hatta 3.günü gelecek bilerek
Çok harika değil mi? bırak ne yaparsa yapsınlar. Insan kendi ogluna birsey yapmazmı? Görgü çok önemli birşey. Görümcen de evden bilerek kaçıyordur. Annesini biliyor işler kendine kalmasın diye. Ama kendi gelince çayını dahi ayagina bekler. Mümkün oldugunca az git. Ne halleri varsa görsünler. Siz yokken de masaları falan kemiriyorlar sanirim

Görgüsüzler diyorum zaten eşimde bizde görünce anladı ailesinin ne olduğunu

Görgüsüzler diyorum zaten eşimde bizde görünce anladı ailesinin ne olduğunu
Aynisini sen yapsan arkandan demedikleri kalmaz. En başta o sinsi görümcen. Kim kime bilerek isteyerek birsey yapiyorsa allah en acilinden layık olduklarını versin onlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…