Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz de, hayir annecim o senin gorevin değil, git sevdigin seylerle oyna diyebilirsiniz.
Ha ogrensin diye ben de mutfaga giriyorum cocuklarimla ama, misafir gelince kahve yapayim demek bir çocuğun aklina gelmez, gelmemeli, geliyorsa kendinizi bi sorgulayin lakiiiin hic sanmiyorum ki kendinizde bir kusur bulun:)
neyse devam.

ve evet, 25 ergen yastir, bunu ben soylemiyorum, eger okuyan biri iseniz, bilmeniz gerekir ama korkuyorum ki siz buna da her sey kitaplardan mi öğrenilir vs dersiniz:)
Hayır kızım kahveyi cok seviyor o yüzden yapmak istiyor. Ama siz bunu da yadırgarsınız simdi haftada bir defa icme hakki veriyorum kendisine. Kitap okumayı cok seven biriyim asla hersey kitaptan mi öğrenilir demem. Neye göre ergen diye sorgularım ilk.

Haaa okuduğunu anlamayan biriymişsiniz birde eski konularıma göre bana laf sokmaya çalıştığına göre ben iyi sokmuşum 😀😀canımmm ben çalışıyorm yeni geldim arkdasşmın olmaması gayet doğal her tuzum var diyene hıyarla koşmuyorm seçiciyim ezik barındırmıyorum etrafımda

Demekki seni beğenmiyorlar sevmiyorlar. Umurlarında değilsin kaynananların. Sen gidince "iyy bu yine geldi önüne bir şey koymayalım çabuk kalksın" diyorlardır.

Haaa okuduğunu anlamayan biriymişsiniz birde eski konularıma göre bana laf sokmaya çalıştığına göre ben iyi sokmuşum 😀😀canımmm ben çalışıyorm yeni geldim arkdasşmın olmaması gayet doğal her tuzum var diyene hıyarla koşmuyorm seçiciyim ezik barındırmıyorum etrafımda
Mune Mune
Arkadaşın olmadığı için görümcene sarman normal.
Şimdi Mune gelince kim nereye sokuluyor görürsün.
Arkadaşsız tek uğraşı kayın ailesi olan esas "gettolu" olan sensin. Seviyen de belli işte. Tipik geleneksel kayın aileden başka derdi olmayan ev kızı. :) Çalışsan bile ancak bu olmuşsun işte. Şimdi otur ağla arkadaşsız. :) Ya da kocana ağla, tek dostun o malum. :) Hadi byes

Arkadaşlar kaynanız görümceniz eltiniz size mesafeli davranıyorsa, sizin de mesafeli davranmanız ve bunun keyfini çıkarmanız gerekir. Gelip buraya "kaynanam bana kızım demedi, görümcem kek yapmadı" diye ağlayanlar gibi vıcık vıcık ilişkileriniz olursa kendi huzurunuz kaçar, siz kek beklerseniz onlarda kek bekler. Saygılı ve mesafeli olacaksınız, bu kadar basit.

Demekki seni beğenmiyorlar sevmiyorlar. Umurlarında değilsin kaynananların. Sen gidince "iyy bu yine geldi önüne bir şey koymayalım çabuk kalksın" diyorlardır.
Biyolojik yaşını bilmem ama zeka seviyesi +7 bile değil şu yazdıklarına bakarsak

Mune Mune
Arkadaşın olmadığı için görümcene sarman normal.
Şimdi Mune gelince kim nereye sokuluyor görürsün.
Arkadaşsız tek uğraşı kayın ailesi olan esas "gettolu" olan sensin. Seviyen de belli işte. Tipik geleneksel kayın aileden başka derdi olmayan ev kızı. :) Çalışsan bile ancak bu olmuşsun işte. Şimdi otur ağla arkadaşsız. :) Ya da kocana ağla, tek dostun o malum. :) Hadi byes
İkile canım ikile ezik sünepe

:)
hayali arkadaşlar için yaşın biraz büyük ama olsun, bu da bir gelişme. Hadi alıntılama beni, başka üyelere de laf yetiştir. Onlar üzülüyor bak, mahrum bırakma.
Cevap vermezsen onlara yetişirim ama mecburen veriyorsn hemde saçma sapan yedi yaş altı oyuncağı elinden alınmış ağlayan çocuk tarzı 😆😆

Biyolojik yaşını bilmem ama zeka seviyesi +7 bile değil şu yazdıklarına bakarsak

Cevap vermezsen onlara yetişirim ama mecburen veriyorsn hemde saçma sapan yedi yaş altı oyuncağı elinden alınmış ağlayan çocuk tarzı 😆😆

Biz ağlamıyoruz ama sen şuan kaynanan seni misafir yerine koymadığı için ağlıyorsun. Görümcen genç kız, gezio tozuyor sen kaynananın yanınds boş boş otururken.

Fena mı işte hayatındaki arkadaş boşluğunu dolduruyorum. Dalaşacak bile biri yok anladığım kadarıyla, üzüldüm kız sana ha.
Yoksa kime saracaktın? Biraz da görümcen rahat etsin sayemde. :)
Ama şimdi gitmek zorundayım, şimdilik başka hedef seç, başka bir konu açarsan etiketle ama tamam mı? Gelirim görürsem, hadi gittim. :KK53:

Arkadaşlar hepinize merhaba 🙋benim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası

25 yasindaki kiz, bekar, gonlu ucari, ailesi de gostermediyse hizmet etmeyi akil etmez. Bence alınmayın, cok dertleniyorsaniz aldiklarinizi siz acip yiyebilirsiniz.

Iste tam da bu sebeplerle denginizle evlenin diye bas bas bagiriyor yaslilarimiz, cunku belli ki ailelerinizin gorgusu, gorenegi bir degil, muhtemelen kendi ailenizde gordugunuzu bekliyorsunuz ama bu sadece sizin caninizi sikar, o insanlar böyle ve nisanlilik evresi tam olarak bunun icin var, mustakbel esinizi, gelin gideceginiz aileyi tanimak icindir.

Ama bizim kizlar nisan evresinde koltuk beyaz esya derdine dustugu icin aile bana uygun mu, ben bu adamla evlenirsem huzurlu olur muyum gibi sorularin yanitlarini aramiyorlar.
Açıkçası ben de kızımı oğlum eşiyle gelse tabi ki karsilasin bı hoşgeldin desin ama gerisi hizmet etme olayı falan olmaz ben bunu anlamıyorum asla.heo bı beklenti var kadınin görgüsü bu görüp öğreniyorsun hala yok kaynanam şunu yapmadı yok görümcem hizmet etmiyor geç mutfağa kocanla yap otur ye bu mesele olmamali
Bizde de durum şu şekilde oluyor kv et yapar oglusu sever diye etli yaprak dolması pilav üstü et gibi ben de aksine yiyemem sebze yerim ilk gün hiç ses etmem bolca salata yapıp yerim yemeğin yanında sonraki gün hemen geçip mutfağa sebze ne varsa yaparım yeriz bu kadar basit aslında.beklenti insanı sadece yoruyor

Biz ağlamıyoruz ama sen şuan kaynanan seni misafir yerine koymadığı için ağlıyorsun. Görümcen genç kız, gezio tozuyor sen kaynananın yanınds boş boş otururken.
Hahaha kaynanamın yanında maksimum yılda toplasan 10 saat oturmam kaynanam da sağolsun yatılı kal demez ordan çikar tatilime giderim :)) beni kendinle bir tutma sizin gibi mecbur görmek zorunda değilim ben kaynanamın görmemişliğinden muzdaribim bu benle ilgili bir sorun değil o yüzden lafların koymadı

Ay en sevmediğim şey, bir yere misafir olarak gidiyorsanız herkes evde olmak zorunda değil.Ben de evimize misafir gelince bazen dışarı çıkarım denk gelirsek hoş geldiniz derim güleryüzümü de eksik etmem ama sırf misafir geldi diye evde durmak zorunda değilim.
Sevdiğim insanlar gelse bile çıkmak isteyince çıkıyorum kimse de karışamaz valla.Bozulan bozulsun.Görümcenize aldığınız hediye için minnet bekliyorsanız almayın,abisiyle arasındaki ilişki de sizi ilgilendirmez o onların dinamiği.

Siz karışamazsınız. Kız belkide yeterince sevmiyor sizi veya misafir sevmiyor olabilir.Herkes size göre yaşamak zorunda değil.

Ya ben niye yapıyorum pardon günübirlik misaifirm ben geleceğim gün saat belli tatildeyim izindeyim yatılı kalmayacağım neden üstüne orda hizmet edicem bana geldiklerinde ben onlara öyle yapmadım yada siz misafirliğe gittiğinizde kendiniz mi hazırlıyorsunuz
Anlamadıgınız nokta şu : siz misafir degilsiniz

Açıkçası ben de kızımı oğlum eşiyle gelse tabi ki karsilasin bı hoşgeldin desin ama gerisi hizmet etme olayı falan olmaz ben bunu anlamıyorum asla.heo bı beklenti var kadınin görgüsü bu görüp öğreniyorsun hala yok kaynanam şunu yapmadı yok görümcem hizmet etmiyor geç mutfağa kocanla yap otur ye bu mesele olmamali
Bizde de durum şu şekilde oluyor kv et yapar oglusu sever diye etli yaprak dolması pilav üstü et gibi ben de aksine yiyemem sebze yerim ilk gün hiç ses etmem bolca salata yapıp yerim yemeğin yanında sonraki gün hemen geçip mutfağa sebze ne varsa yaparım yeriz bu kadar basit aslında.beklenti insanı sadece yoruyor
Ya ne beklentisi biz sizler gibi 3 5 gün kalmıyoruz et doğramıyorz aile ziyareti yapıp tatile çıkıyoruz maksimum 5 saat kalıyorz 600 km yoldan geliyoruz bayram bu bayram hazırlığı yapılır önceden de baklavalar sarmalar beklemiyorum çayın yanına en azından bir kek koyabilirler diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X