• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcenin arkamdan ettigi laf kafamz cok takildi

Gorumceniz dilber ay mi:KK53: ? Lafa bak ya cok kaba bir uslup ayrica arkanizdan konusmasi hc hos degil. Mesafeli olun kendisine bence

Gorumceyle normalde iyi anlasiriz yani bi lad soz olmadi tartisma soz dalasi hic bi sekilde kendisiyle problemimiz yok. Hatta surekli yardimlasiriz her konuda benden 17 yas buyuk kendisi buna ragmen gayet kendisiyle yasitiymisim gibi sohbet ederim derdini dinlerim.

Dun eltimle yanlizken muhabbet arasinda konu acildi. Gorumcem bi kac kez esimle tartismama sahit olmustu. Kendisi ilk baslarda cok kiskancti ailemle gorusmede bile kisitlayabiliyodu bu yuzden baya tartisiyoduk. Iki kez yaninda bu konu acilmisti bu yuzden kavga etmistik sozde benim tarafimda duruyodu kardesine kiziyodu yapma oyle olmaz fln diye.

Yuzume boyle derken eltime dedikodumu etmis ve aynen su kelimeyi kullanmis. ' Verem etti gardasimi' . Baska seylerde soylemis ama bu benim okadar canimi yaktiki bilmiyorum aslinda takilmamam gerekir. Ama cok uzuldum gercekten. Neden ben verem etmisim kisitlanan kisi benken neden ben verem degilimde kardesi olmus?

Simdi tatile gittiler yirmi gun sonra gorucem ama asla eskisi gibi olmiycam. Oyle bi mesafe koyucamki beni aramaya bile cekinir hale gelicek.
Eliniz değmişken eltiye de mesafe koyun. Oradan oraya laf taşıyor.

Ya av olacaksın, ya da avcı.!! Ama asla avı, avcıya götüren köpek olmayacaksın !!

Bu soz benden eltinize gelsin.
Unutmayin baskasindan size laf getiren,sizden de baskasina laf goturuyordur..Belki sadece aranizi bozmak icin yapiyor nerden biliyorsun?

eltıde az degıll hemen gelmıs sıze soylemıs ara bozmaya
dıyememıs mı eltım hakkında bana kotu bırsey soyleme dıye oturmus dedıkodunuzu yapmıs bıtek gorumcenınkılerı soylemıs sana

senden de gorumceye yetıstırıp ara bozcak

ıkısıne de mesafe koy bence

Gorumceyle normalde iyi anlasiriz yani bi lad soz olmadi tartisma soz dalasi hic bi sekilde kendisiyle problemimiz yok. Hatta surekli yardimlasiriz her konuda benden 17 yas buyuk kendisi buna ragmen gayet kendisiyle yasitiymisim gibi sohbet ederim derdini dinlerim.

Dun eltimle yanlizken muhabbet arasinda konu acildi. Gorumcem bi kac kez esimle tartismama sahit olmustu. Kendisi ilk baslarda cok kiskancti ailemle gorusmede bile kisitlayabiliyodu bu yuzden baya tartisiyoduk. Iki kez yaninda bu konu acilmisti bu yuzden kavga etmistik sozde benim tarafimda duruyodu kardesine kiziyodu yapma oyle olmaz fln diye.

Yuzume boyle derken eltime dedikodumu etmis ve aynen su kelimeyi kullanmis. ' Verem etti gardasimi' . Baska seylerde soylemis ama bu benim okadar canimi yaktiki bilmiyorum aslinda takilmamam gerekir. Ama cok uzuldum gercekten. Neden ben verem etmisim kisitlanan kisi benken neden ben verem degilimde kardesi olmus?

Simdi tatile gittiler yirmi gun sonra gorucem ama asla eskisi gibi olmiycam. Oyle bi mesafe koyucamki beni aramaya bile cekinir hale gelicek.

Kural 1- Asla eltine güvenme!
Bacım eşin ve sen birbirinizi bildikten sonra görümce neymiş?? O iyi bilse ne olur kötü bilse ne olur. Bak bende 7 görümce var 2 elti.. 7 görümcem bir olsa bile 2 eltim kadar ortalık karıştıramıyorlarr :)

Adil olmasin zaten ben kimseden bisey beklememki. Bilemiyorum hani tzrtisma aninda karismasaydi madem olaya
Olsun tartisma aninda senin tarafini tutmasi cok degerli genelde erkek aileleri ogullari haksiz olsa da ya susarlar ya ogullarini savunurlar araniz iyiyken bi bu soz icin aranizi bozmayin. Belki sana kizgin oldugu bi ana denk gelmistir veya o gun baska seye sinirlenmistir veya sakasina soylemistir. Eltinin ne niyetle soyledigi belli size istedigini gerceklestirmeyin. Yok, bunu duyduktan sonra eskisi gibi olamam derseniz, o zaman laf arasinda abla askolsun boyle demissin halbuki benim hakli oldugumu biliyordun o konuda neden oyle soyledin ki diyin sakin sakin. Hem aciklama firsati olur.

"Aman hic öpmiyiiim canim sonra seni de verem ederim" de :D

Belki dogru degil bilemeyiz, belki elti ortaligi karistirmaya calisiyor. Olabilir mi sence? Kimsenin gunahini almak istemem ama sogutmak, gerginlik cikartmaya calisan cok kadin var. Akilli davran. Hemen aramayacagim sormayacagim deme. Belki de gercekten boyle birsey olmadi. Durduk yere bizim gelin sogukluk cikardi derler yine senin lad tasiyan eltin iyi olur.

Yuzlesmek en iyisi. Hem aranizda iyiymis, bundan destek alin. Hemen gaza gelmeyin.

Ayrica o laf tasiyan eltinin agzi acilmamis mi gorumcen birsey dediginde? O eltiye guvenme. Sana laf tasiyan senin lafini gider baskasina tasir.

Gorumcenle yuzles.

Aynen ben de kesinlikle kimin arkamdan ne konustugunu bilmek istmem. Ki zaten kimin ne diyecek potansiyelde oldugunu biliyorum. Bir keresinde eltim sindirememis bana denilen bir sozu soyledi. Ben de bi daha soyleme lutfen herkesin hakkimda ne dusundugunu az cok biliyorum dedim. Ama bi kere soylendi o soz. Biliyorum ya. Oyle lafin pesine dusen. Hesap soran ya da kafaya takan birisi degilim ama esim de aksi gibi hakkimda cok kotu konusan kisi hakkinda gunde en az iki uc kez '× kisisi seni cok seviyor. Her telefon konusmamizda senden ovguyle soz ediyor.' diyordu. Ben de asiri dobra bir insanim. Bu tacize yaklasik 1 hafta tahammul edebildim. Cunku o kisi esime gercekten iyi seyler soyluyor da olabilir. Tabi bu durumda iki yuzlu oluyor x kisisi. Ben de dayanamayip gecen duydum arkamdan boyle boyle demis dedim en sonunda. Yani bana ovme o kisiyi ben kimin beni sevip sevmedigini biliyorum dedim. Once inkar etti cildirdi. Demez oyle sey dedi. Sonra tabi anladi ki gercekten soylenmis oyle sozler. Yikildi. Neden insanlar boyle diye uzuldu. Bana hak verdi. Bilmemek iyidir cogu zaman.
Aynen oyle.zaten laf soz arasak kendileri hazir:)) konusan konussun yaptigi dogru bisey olsa zaten gelip yuzyuze konusur arkadan sallamaz.

yüzlesmen daha doğru olur eltinede güvenmedim

yüzlesmen daha doğru olur eltinede güvenmedim

Eltiniz dedikoducu. Görümceniz o lafı etmiş olabilir ama eltiniz de o lafı size taşıyarak en tehlikeli kişi olduğunu ortaya koymuş.

Eltin ayıp etmis laf tasimiz. Gorumcenle aranizi bozmaya calisiyor. Soyledigi yalan bile.olabilir. Eltinle.mesafeli ol gorumcenle degil.

Adil olmasin zaten ben kimseden bisey beklememki. Bilemiyorum hani tzrtisma aninda karismasaydi madem olaya

Adil olmasin mi?

E tamam o zaman arkandan atarlar tutarlar yuzune gulerler, sen haklisindir ama adil olmadiklari icin baskasini tutarlar. Siz de adil olmamalarina ok diyorsunuz.

Simdi problem ne o zaman?

Gorumcenizle mesafe koyar misiniz araniza bilmiyorum ama size laf tasiyan eltiyle mesafe koyun derim. Aynisini sizin de arkanizdan yapiyor olduguna emin olun.

eltiniz laf taşıyan bir tip.. ve cok tehlikeli yarın sizi birbirinize düşürebilir yarın sizin arkanızdanda aynısını yapar ve su bir gercek ki..!
kuma gemisi yürürmüş ama elti gemisi asla.. bunuda unutmayn eltinde mesafeni koy bence ilk olarak.. mesafe iyidir mesafe candır..
görümcennde gecmte ettiği bir laf.. cok takılma.. cok ta sıkı fıkı olma.

takmayın diyeceğim.. yani buraya yazdınız ya, işte tamam bizimle paylaştınız unutun gitsin.
evliliğimin ilk aylarında anladım ki;
eşimin ailesi hiçbir zaman tarafsız olamaz. onlara göre, mükemmel bir adamla evliyim.
dahası mükemmel bir aileye gelin geldim. mükemmel bir kayınvalidem var.
tabi gelinler, damatlar, dünürler... ah ah konuş konuş bitmez onlar için..

Orasida oyle, ama gorumcemide taniyorum eltim hakkindadz ettigi boyle cumleler var. Ve onunlada cok iyi anlasiyo. Sadece cok iki yuzluluk yapiyomus bunu anladim

Sizin tarafinizi tutuyor, iyi anlaşıyor, sizi üzmedi. Birakinda abla olarakta arada duygularını söylesin.
Çok kötü bir kelime kullanmamış.

Üstelik elti durup duruken neden bunu söylüyor , kıskançlık başka bir şey değil.

Back
X