Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eliniz değmişken eltiye de mesafe koyun. Oradan oraya laf taşıyor.Gorumceyle normalde iyi anlasiriz yani bi lad soz olmadi tartisma soz dalasi hic bi sekilde kendisiyle problemimiz yok. Hatta surekli yardimlasiriz her konuda benden 17 yas buyuk kendisi buna ragmen gayet kendisiyle yasitiymisim gibi sohbet ederim derdini dinlerim.
Dun eltimle yanlizken muhabbet arasinda konu acildi. Gorumcem bi kac kez esimle tartismama sahit olmustu. Kendisi ilk baslarda cok kiskancti ailemle gorusmede bile kisitlayabiliyodu bu yuzden baya tartisiyoduk. Iki kez yaninda bu konu acilmisti bu yuzden kavga etmistik sozde benim tarafimda duruyodu kardesine kiziyodu yapma oyle olmaz fln diye.
Yuzume boyle derken eltime dedikodumu etmis ve aynen su kelimeyi kullanmis. ' Verem etti gardasimi' . Baska seylerde soylemis ama bu benim okadar canimi yaktiki bilmiyorum aslinda takilmamam gerekir. Ama cok uzuldum gercekten. Neden ben verem etmisim kisitlanan kisi benken neden ben verem degilimde kardesi olmus?
Simdi tatile gittiler yirmi gun sonra gorucem ama asla eskisi gibi olmiycam. Oyle bi mesafe koyucamki beni aramaya bile cekinir hale gelicek.
Gorumceyle normalde iyi anlasiriz yani bi lad soz olmadi tartisma soz dalasi hic bi sekilde kendisiyle problemimiz yok. Hatta surekli yardimlasiriz her konuda benden 17 yas buyuk kendisi buna ragmen gayet kendisiyle yasitiymisim gibi sohbet ederim derdini dinlerim.
Dun eltimle yanlizken muhabbet arasinda konu acildi. Gorumcem bi kac kez esimle tartismama sahit olmustu. Kendisi ilk baslarda cok kiskancti ailemle gorusmede bile kisitlayabiliyodu bu yuzden baya tartisiyoduk. Iki kez yaninda bu konu acilmisti bu yuzden kavga etmistik sozde benim tarafimda duruyodu kardesine kiziyodu yapma oyle olmaz fln diye.
Yuzume boyle derken eltime dedikodumu etmis ve aynen su kelimeyi kullanmis. ' Verem etti gardasimi' . Baska seylerde soylemis ama bu benim okadar canimi yaktiki bilmiyorum aslinda takilmamam gerekir. Ama cok uzuldum gercekten. Neden ben verem etmisim kisitlanan kisi benken neden ben verem degilimde kardesi olmus?
Simdi tatile gittiler yirmi gun sonra gorucem ama asla eskisi gibi olmiycam. Oyle bi mesafe koyucamki beni aramaya bile cekinir hale gelicek.
Olsun tartisma aninda senin tarafini tutmasi cok degerli genelde erkek aileleri ogullari haksiz olsa da ya susarlar ya ogullarini savunurlar araniz iyiyken bi bu soz icin aranizi bozmayin. Belki sana kizgin oldugu bi ana denk gelmistir veya o gun baska seye sinirlenmistir veya sakasina soylemistir. Eltinin ne niyetle soyledigi belli size istedigini gerceklestirmeyin. Yok, bunu duyduktan sonra eskisi gibi olamam derseniz, o zaman laf arasinda abla askolsun boyle demissin halbuki benim hakli oldugumu biliyordun o konuda neden oyle soyledin ki diyin sakin sakin. Hem aciklama firsati olur.Adil olmasin zaten ben kimseden bisey beklememki. Bilemiyorum hani tzrtisma aninda karismasaydi madem olaya
Aynen oyle.zaten laf soz arasak kendileri hazir:)) konusan konussun yaptigi dogru bisey olsa zaten gelip yuzyuze konusur arkadan sallamaz.Aynen ben de kesinlikle kimin arkamdan ne konustugunu bilmek istmem. Ki zaten kimin ne diyecek potansiyelde oldugunu biliyorum. Bir keresinde eltim sindirememis bana denilen bir sozu soyledi. Ben de bi daha soyleme lutfen herkesin hakkimda ne dusundugunu az cok biliyorum dedim. Ama bi kere soylendi o soz. Biliyorum ya. Oyle lafin pesine dusen. Hesap soran ya da kafaya takan birisi degilim ama esim de aksi gibi hakkimda cok kotu konusan kisi hakkinda gunde en az iki uc kez '× kisisi seni cok seviyor. Her telefon konusmamizda senden ovguyle soz ediyor.' diyordu. Ben de asiri dobra bir insanim. Bu tacize yaklasik 1 hafta tahammul edebildim. Cunku o kisi esime gercekten iyi seyler soyluyor da olabilir. Tabi bu durumda iki yuzlu oluyor x kisisi. Ben de dayanamayip gecen duydum arkamdan boyle boyle demis dedim en sonunda. Yani bana ovme o kisiyi ben kimin beni sevip sevmedigini biliyorum dedim. Once inkar etti cildirdi. Demez oyle sey dedi. Sonra tabi anladi ki gercekten soylenmis oyle sozler. Yikildi. Neden insanlar boyle diye uzuldu. Bana hak verdi. Bilmemek iyidir cogu zaman.
Adil olmasin zaten ben kimseden bisey beklememki. Bilemiyorum hani tzrtisma aninda karismasaydi madem olaya
Orasida oyle, ama gorumcemide taniyorum eltim hakkindadz ettigi boyle cumleler var. Ve onunlada cok iyi anlasiyo. Sadece cok iki yuzluluk yapiyomus bunu anladim