Görümcenin gelinliği

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Merhaba kadınlar kulübü sakinleri...

Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?

Gelinlik takintim olmadigi icin sorun etmez begendiysem giyerdim.
Eltim benim gelinligimi giyecekti ama olmadi (kari koca doktorlar yani maddi nedenler degildi tamamen ben de alirsam bu model alacagim neden bosuna ugrasayim varken diye dusunmustu)

Ben de olsam kızıma giydirmezdim. Aynı ailede, aynı ortamda giyilecek. Herkes görümcenin gelinliği olduğunu bilecek.
Ayrıca ileride görümce en ufak laf etse alınıp üzülürsün. Görümcene kızsan hemen aklına gelinlik gelir.
Bir de ben bazı şeylerin uğuruna inanırım. Gelin yatağını mutlu evliliği olana yaptırırlar, şahit olarak uzun evliliği olan seçilir gibi...
Bütçe kısıtlıysa kiralamak veya ekonomik gelinlik seçmek düşünülebilir. Şimdi iyi markaların gelinlik indirimleri bile oluyor.

Gorumcem ablam gibi cok alçak gönüllü. Kendisini cok seviyorum kabul ederdi diye düşünüyorum.

Evet olabilir aslında. Gerçi nisanlim alalım istiyor ama ona masraf yapmak da ne kadar doğru bilmiyorum.Daha yeni atandı ve çok birikmişi yok. Ablasının gelinliği de çok güzel.

Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
Begendiysen gorumce de giymeni istiyosa neden olmasin ki.
Sonucta kiralasan bile kimbilir kacinci giyensin sen.alsan o kadar para veripte iki gun giycen bidaha giymiyecen

Ben olsam zaten nisanlim boyle bir teklifle bana gelemezdi bile.
Kaldi ki gorumce tarafindan da dusunecek olsam, gelinligimi asla vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…