- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi cimcimelif
-
parasi yoksa evlenmesim ozaman. görümcenin gelinligini teklif etmesi bile hatta ve tuhaf acikcasi.Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
aynen katiliyorum hatta agzim acik okuyorum.hic böyle birsey duymadim baskasinin gelinligi yeni geline giiydirildigini. gelinlikte alamiyan yada ordan tasaruf yapmaga calisan bir zahmet evlenmesin.Kesinlikle giymemelisiniz bence. Ben evlenirken kayınvalidem olacak kadin. Komsunun kizinin gelinliģini bana giydirmeye calismisti. Kiyameti koparmiştim. Gidin ve yenisini aldirin. Hic hos degil baskasinin gelinliğini giymek.
zaten masrafi sen yapmiyorsun ne alaka. hayatta baskasinin gelinligini giyinmezdim. bunu esim cüret edip bana teklif bile edemezdi. bir kere evleniliyor baskasin gelinligini niye giyecegim
ne münasabet. artikci gibi
Ayıp bisey bence bunu teklif etmek bile. Ben 4 aylik evliyim hálâ bu sebepten onunla konusmuyorum. Gerci istedigim gelinligi aldirdim ama zorlaaaynen katiliyorum hatta agzim acik okuyorum.hic böyle birsey duymadim baskasinin gelinligi yeni geline giiydirildigini. gelinlikte alamiyan yada ordan tasaruf yapmaga calisan bir zahmet evlenmesin.
Ben de ikinci el gelinlik giydim ama pronovias. Herkesin gelinliğinden de güzeldi. Kim tanıyor asıl sahibini benden başka?Bu forumda maddi sebeplerden ya da sırf kendi istekleri o doğrultuda olduğu için başkasının gelinliğini giyen bir sürü kadın vardır eminim. Şu an hepsine "artıkçı" diyerek hakaret ettiniz. Çok ayıp. İnsan kendini daha doğru düzgün kelimelerle, kimseye hakaret etmeden, zan altında bırakmadan ifade edebilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?