Görümcenin gelinliği

Gelmişiz yine her genç kızın hayali gelinlik giymektir safsatasına.

Herkes görümcenin gelinliği olduğunu bilecekmiş, aman tanrım ne korkunç şey. Ne büyük dert.

Çok aradım evlenirken giyebileceğim bir gelinlik çevreden. Kiralıklara çok baktım denk gelmedi bir türlü. Şimdi bir kez giyilmiş nereye koyacağımı bilmediğim zamanında servet dökülmüş bir adet kocaman beyaz elbiseye sahibim.

Gel benimkini al beğenirsen. Hem kimse de bilmez başkasının olduğunu. Duyulursa mazallah kötü olur ama

Bu kadar özel bi günüm için masraftan kaçınmazdım kesinlikle. Sonunda pişman olursun içinde kalır. Kendine özel bi gelinlik seçmelisin bence..

Nişanlınız sizin bir yakınınızın damatlığını giyermiymiş? Sizde onu sorun.sonucta damatlığı da kız tarafı alır.
Gelinlik bir gün için giyilecek am bir ömür hatırası kalacak
Satın almak yerine kiralayabilirsinizde
Bende kiraladım
Bence giymeyin kimsenin gelinliğini. düğün zamanı yeni ev düzüyosunuz herşeye para veriyosunuz gelinlikte alınabilir.

Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
bence al gelinlik ben de masraf olmasin diye baskasinin gelinligini giydim zamanunda gercekten guzel bir gelinlikti kimsede gormemisti akrabaminda yurt disinda giyilmisti AMA SIMDI ALSAYDIM DIYORUM. PISMANIM insanin icinde o ozenc kaliyor.

Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
Sen böyle taviz verip acırsan çok kullanılırsın söyleyeyim. Senden hep fedakarlık beklerler. Şimdi sana ne desek boş. Hepimiz gibi sende evlendikten sonra anlayacaksın.

Olabilir aslında alırım kaç beden gelinlik

Kendine fiyatı uygun olan gelinlik aldır. İlerde bir gelinliğin bile olmadı diye içine atarsın .

Yarın öbür gün en ufak olayda tak "üstündeki gelinliği bile ben verdim be."

Gerekirse kot giy, asla kabul etme. Nişanlın da ne münasebet yani. Ay çok içim çekildi. Ki düğün, gelinlik merakım sıfırdır. Dümdüz beyaz elbise giyeceğim. Ona rağmen asla asla aslaaa.

Aile ortak olmasa olur da annen haklı. Bir arkadaşından alabilirsin, boşuna para sacmaktır gelinlige harcanan bütçe .

gelinliğine servet harcamayan bir ben miyim?

öyle tahmin ediyorum ki biz evlenirken eşim sizin nişanlınız kadar bile para kazanmıyordu 2010 yılında aldığı maaş 800 tl idi. o zamanın asgari ücreti gibi bişey.
o zamanlar kiralık gelinlikler bile 2000 tl civarıydı ki kiralık gelinlik hiç düşünmedim.
hem sade hem de çok çarpıcı bir model buldum ve gelinliğimi 700 tl ye diktirdim. parasını da kendim ödedim.
hâlâ söyler etrafımdakiler gelinliğimin ne zarif olduğunu... fiyatını okuyunca öyle bayağı bişey canlanmasın gözünüzde tamamen fransız danteliydi.
gelinliğe milyarlarca lira vermek bana da çok abes geliyor ama bir başkasının gelinliğini giymek benim fikrime göre çok anlamsız... anneminkini ablamınkini bile giymezdim
nişanlınıza kıyamıyorsanız neden kendiniz almıyorsunuz ki?

Ucuz yollu al bir tane nette ikinci el 100 liraya satan çok kişi var. Arkadaşlarin dediği gibi taviz verme illa gorumcenin gelindiğini giyeceksen de sende damatligi alma. Ben öyle yapmistim. Madem gelinlik almadınız. Damatligi git kendin al dedim. İçimde ukte kaldı ama her konusu açıldığında başına kalkıyorum.

Annenin sözünü dinle diyorum, kadın bir şeyler hissetmiş demek ki karşı çıkmış ayrıca baştan böyle taviz vermek ne derece dogru ? yarın yine ikinci el bir şeyleri sana vermeye kalkışırlar zaten ses çıkarmıyor diye , ben giymezdim.

Damatlığı ben alırım diyor zaten ama yorum yapan arkadaşlar sanırım haklı. Her ne kadar önemli olmasa da bana deger verip alsa guzel olur. Kendimi degersiz hissetmeme neden olabilir bu durum.

zaten masrafi sen yapmiyorsun ne alaka. hayatta baskasinin gelinligini giyinmezdim. bunu esim cüret edip bana teklif bile edemezdi. bir kere evleniliyor baskasin gelinligini niye giyecegim
ne münasabet. artikci gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…