görümcenin hamileliği

Dur bakalim acele etme. K.validen k.pederin ne dicer ona gore tepkini belli et.
Sormussun siz olsaniz napardiniz diue;
Eger dugunu bu sebepten ertelerlerse ben de o nişanliyi ertelerim NET!!!

Ayrica be im dugunumde de yengem hamileydi oynamadi fazla o kadar sis olmasina ragmen. Bunun icin dugun erteleyen erkek yarin herseyi erteler. Hayatı erteler...
Ona gore gozunu ac sende

ya bence görümcen abartmış. bunun için düğün mü ertelenir. benim kaynım evleniyor benim doğumumdan sonra olacak düğünü eşim ben katılırım sen gelmezsin dedi bende iptal mi edin deseydim yani

ne münasebet yahu, allah allah...
görümce hanım doğumdan sonra biraz kilosu kalırda elbiselere giremezse, kilo versin diye mi beklenecek?!
gerçekten insanlar çok tuhaflar...

Diyor ki bebek 20 günlük olur minik, hadi bebeği geçtim ben 20 günde kilolarımı verememiş o elbiselerimin içine sığamamış olurum, dombili dombili halay başı olmak istemem
Ben zayıflayayım siz öyle evlenin

Ben bunu anladım kısaca

Bende şimdi hamile ise mayısta doğar hani 1,5 ay falan geçmiş olur diye anladım daha doğrusu hesapladım yanlış olabilir benimki.
Her halükarda saçma söylediği. İnsanlar azıttı iyice yahu

Bende şimdi hamile ise mayısta doğar hani 1,5 ay falan geçmiş olur diye anladım daha doğrusu hesapladım yanlış olabilir benimki.
Her halükarda saçma söylediği. İnsanlar azıttı iyice yahu

Ben şurdan çıkardım yani
Bence amacı sadece kendi fiziki durumu ve o elbisenin içine sığmak

amcamın kızı 10 günlük bebeğiyle düğünüme geldi oynadıda...
görümce biraz farklı olur ama 1 ay ötelesen olabilir aslında

Ben şurdan çıkardım yani
Bence amacı sadece kendi fiziki durumu ve o elbisenin içine sığmak

Sanki damadın yanında o duracak. Bende görümceyim kardeşim evlenirken çoktan doğurmuştum ama hala iriydim
Keşke bende çıta gibi olana dek erteleyelim deseydim

Sanki damadın yanında o duracak. Bende görümceyim kardeşim evlenirken çoktan doğurmuştum ama hala iriydim
Keşke bende çıta gibi olana dek erteleyelim deseydim
Halay başı oldun mu önemli olan bu kısım bi de

Bebek acele edipte tam düğün günü doğarsa, o zaman gör sen tantanayı.

Burada bir üye vardı. Eltisi kızın düğünde gelinlik tarzı birşey giymişti ve bazı olaylardan dolayı
-- en güzel günüm mahvoldu demişti. Onuj görümce versiyonu sanırım seninkide

Halay başı oldun mu önemli olan bu kısım bi de

Vallahi halay başı ortası, çiftetelli, dans hepsinde vardım
Biraz takıntılı olsam sanırım ortaya dahi çıkamazdım. Mevzu halaydan ziyade görümcenin takıntısı.
Muhtemelen gelinden çirkin olacak diye üzülüyor

Valla ağzım açık kaldı.
Hani insan kendi kendine düşünür böyle şeyleri ama dillendirmez, "ya düğünde oynayamam şimdi, erteleseler güzel olurdu" dersin sonra "dur fasulye kırayım da akşama pişireyim" diye bambaşka bir konuya geçersin kafanda.
Ciddi ciddi bunu söyleyip ısrarcı olmak beyin ile ağız arasındaki bağlantıda bir sorun olduğunu gösterir bana göre.

Bence de
Başkaıs yazmış zaten bebek 10 günlükken düğüne katılanlar olmuş oynamışta
Bu kişi de oynayabilir ama kıyafete sığmazsa ne olacak diyor, erteleyin diyor kısaca ama çok şımarıkça

Ya işte görümce illa kapris yapacak. İlla her şeyin iyisi güzeli onda olacak.
2015 model yurdum görümcesi

valla bu isler nasib kismet..yani gelemeyecek gibi olursada kardesinin dugunune gitmez..hic bir olay bebeginden ve kendinden onemli degil sonucta..ama ne demisler gonuller bir olsun yeterki...insan uzulur tabii ama olmazsada olmaz...

Yaa ufff. Doğcağından ne kadar da emin. 15günlükmüşte 20günlükmüş. Oha yani. Belki düşcek ne bilim allah göstermesin tabi. Nasıl bu kadar emin oluyo. Millet nelerle uğraşıyo yAa?
Ayrıca ben de sezeryan oldum 7 günlükken attım arabaya avm de gezdim. O gün bugün dışardayız bebişle. Hiçbişeyden geri kalmadık

Tabiki erteleme...Bu konuda nişanlınızın tutumuda önemli tabi...kararlı olun...görümceniz şımarık bir tip belli belli...sanki bir tek o doguruyor haspam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…