- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi bayangezenti
-
bu bir dertmidir bilmiyorum ama dünden beri aklımı kurcalıyo.
şuan nişanlıyım, nişanlım önümüzdeki ay askere gitcek ve mayıs ayında gelcek bizde temmuz ayında düğün yapıp evlencez inşallah. düşüncemiz bu yöndeydi taa ki dün'e kadar.
görümcem nezamandır biizm düğünün hayalini kuruyodu işte heycanlanıyomuş filan şimdiden elbiselerini ayarlıyomuş vs... annesi de bu yüzden, kızım sakın hamile kalma dügünden sonra cocuk yap diyodu. o da dügüne hamile olmam bebek yapamam , gelin almaya bende gidicem halay başı olcam vs diyodu.
gecen gün telefonda konusuyoduk. adetinin geciktiğini söyledi bende şakalı yoldan , 'ay abla hamile olmayasın' dedim. o da test aldım yapcam dedi ve dün aradı hamileymiş. kimseye söylememiş daha ne annesine ne nişanlıma..
bende iyi hayırlı olsun. Allah saglık sıhhat versin yardımcın olsun gibilerinden güzel temennilerde bulundum. o da ben düğünü düşünüyom yaa falan dedi. olmadı dügünü erteleriz dimii yaa asdf34 dedi. ben şok oldum gülerek 'ay yok abla erteleme olmaz nişanlımın da bunu isticegini düşünmyorum' dedim.
ya ben kına dügün elbiselerimi hep ayarlamıştım halay başı olcaktım oturmıcaktm oynıcaktım filan dedi.. sonra da olmassa gelmem gibilerinden duygu sömürgesi yapmaya basladı. bide dügünde bacılar kardeşler olmassa dügün olmaz ki dedi.
bende nişanlımla konustum o da ertelemenin olmıcagını söyledi. ben onun elbise keyfi yüzünden dügünümü erteleyemem gibilerinden konuştu ama arada da vicdan yapıyo işte 20günlük bebekle nasıl gelcek işte şimdi bişi söylersek hamile kadın cocuga zarar olur filan demeye basladı. bende ablan oynayamıcak die dügünümü ertelemk istemiyorum gelsin bebegi kucagında otursun diger kardeşinin dügününde oynasın dedim..
ama benim zoruma gitti. bana sormadan benim dügünümü nasıl erteleyebiliyosun kendince yorumlar yapıyorsun dügün tarihimle ilgili.. sen benim dügünümle ilgili hayaller kuruyosunda ben o dügünün gelini olarak hic mi hayal kurmuyorum hic mi gün saymıyorum. insanlar mı cok bencil ben mi cok abartıyorum acaba ?
böyle bi durumda sizin tepkiniz nolurdu? dügünün ertelenmesine müsade edermiydiniz ?
Diyor ki bebek 20 günlük olur minik, hadi bebeği geçtim ben 20 günde kilolarımı verememiş o elbiselerimin içine sığamamış olurum, dombili dombili halay başı olmak istememZaten düğün temmuzda ise her halükarda doğurmuş oluyor sıkıntı ne?
Yani manda yoğurdu yemediyse düğüne doğurmuş olur.
Ayrıca yemeye içmeye dikkat ederse elbisesini de giyer mendili kapıp halayını da çeker.
Diyor ki bebek 20 günlük olur minik, hadi bebeği geçtim ben 20 günde kilolarımı verememiş o elbiselerimin içine sığamamış olurum, dombili dombili halay başı olmak istemem
Ben zayıflayayım siz öyle evlenin
Ben bunu anladım kısaca
Bende şimdi hamile ise mayısta doğar hani 1,5 ay falan geçmiş olur diye anladım daha doğrusu hesapladımyanlış olabilir benimki.
Her halükarda saçma söylediği. İnsanlar azıttı iyice yahu
bende nişanlımla konustum o da ertelemenin olmıcagını söyledi. ben onun elbise keyfi yüzünden dügünümü erteleyemem gibilerinden konuştu ama arada da vicdan yapıyo işte 20günlük bebekle nasıl gelcek işte şimdi bişi söylersek hamile kadın cocuga zarar olur filan demeye basladı. bende ablan oynayamıcak die dügünümü ertelemk istemiyorum gelsin bebegi kucagında otursun diger kardeşinin dügününde oynasın dedim..
Ben şurdan çıkardım yani
Bence amacı sadece kendi fiziki durumu ve o elbisenin içine sığmak
Halay başı oldun mu önemli olan bu kısım bi deSanki damadın yanında o duracak. Bende görümceyim kardeşim evlenirken çoktan doğurmuştum ama hala iriydim
Keşke bende çıta gibi olana dek erteleyelim deseydim
Halay başı oldun mu önemli olan bu kısım bi de
Bence deVallahi halay başı ortası, çiftetelli, dans hepsinde vardım
Biraz takıntılı olsam sanırım ortaya dahi çıkamazdım. Mevzu halaydan ziyade görümcenin takıntısı.
Muhtemelen gelinden çirkin olacak diye üzülüyor
Bence de
Başkaıs yazmış zaten bebek 10 günlükken düğüne katılanlar olmuş oynamışta
Bu kişi de oynayabilir ama kıyafete sığmazsa ne olacak diyor, erteleyin diyor kısaca ama çok şımarıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?