- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
İyi akşamlar ,daha önce anlattığım bir konum vardı .kısaca anlatmaya çalışayım bilmeyenler için ...
Eşimin ailesiyle baştan beri sıkıntılıydık ,eşim tek erkek ve babası olmasına rağmen evin babası gibi görülmüş biraz paylasilamadi kıskançlık vs derken hep gerginlik bende haksızlığa gelebilen bı tip değilim ve yüzüne söylerim maalesef hep sıkıntı yaşadık
En son kv her zaman yaptığı numaradan bayılma işini yine yapmaya kalkti eşim inanmadı bu kez ki 10 kişiyi ve ambulansı arayıp ben ölüyorum filan demiş neyse eşim ciddiye almayinca iyice çıldırdı en son o arada benim görumceleri de aramış ölüyorum x benimle dalga geçti diye ki asla yapmam yemin ediyorum bir Gr ağzımı açmadım dalga gecen oğluydu..
Büyük görümce yolda beni aramış eşimi aramış sonra ailelerin ortak WhatsApp grubu vardı oğlumun resimleri ni koyuyodum oraya bize bu kadını kakalasiniz ,defoluo gidecek burdan filan diye kardeşlerimle laf dalaşına girmiş haberim yok tel çantamda oğluma mama yediruyodum eşim topları herşeyi evj terkedecekken bu gelmiş eşim o an mutfağa kilitledi beni ve bu şahıs bı surtuk için sattın bizi diye bağırınca eşimle birbirlerine girdiler vs o günden beri gorusmuyolar ama annesi hep bı bahaheyle geldi bı şekilde görüştük şimdi bugün mesaj atmış görümce benden özür diliyo olayda benim annesiyle dalga gectugimj fenalaştıgi halde umursamaz davrandığımi numara yapma dediğimi buna kızıp ağzından çıkanı biledigjni yazmış bunları eşim yaptı ben değil
Şimdi cevap vereyim mi ,hiç umursamayayim mi ,ağzıma geleni satayım mi ailemden onları uzdugu için özür dileteyim mj ne yapayım ??ailemin bana verdiği değerde malum bı önceki konumda var ne yapayım fikir istiyorum
Ay cidden çok kötü olmuş tel dan yazdımne yazdın bacım sen yazım hataları anlatım bozuklukları. kim kime ne demiş kim kimi kilitlemiş anne görümce hangisi olay çıkardı durum ne düzgün anlatamıyor musun derdini?
Konu biraz karışık olmuş ama özetle şunu anladım. Görümce sizin için eşinize "bir s..tük için sattın bizi" demiş. Açıklaması da "annemle dalga geçtiğini düşündüm ağzımdan çıkanı kulağım duymadı."İyi akşamlar ,daha önce anlattığım bir konum vardı .kısaca anlatmaya çalışayım bilmeyenler için ...
Eşimin ailesiyle baştan beri sıkıntılıydık ,eşim tek erkek ve babası olmasına rağmen evin babası gibi görülmüş biraz paylasilamadi kıskançlık vs derken hep gerginlik bende haksızlığa gelebilen bı tip değilim ve yüzüne söylerim maalesef hep sıkıntı yaşadık
En son kv her zaman yaptığı numaradan bayılma işini yine yapmaya kalkti eşim inanmadı bu kez ki 10 kişiyi ve ambulansı arayıp ben ölüyorum filan demiş neyse eşim ciddiye almayinca iyice çıldırdı en son o arada benim görumceleri de aramış ölüyorum x benimle dalga geçti diye ki asla yapmam yemin ediyorum bir Gr ağzımı açmadım dalga gecen oğluydu..
Büyük görümce yolda beni aramış eşimi aramış sonra ailelerin ortak WhatsApp grubu vardı oğlumun resimleri ni koyuyodum oraya bize bu kadını kakalasiniz ,defoluo gidecek burdan filan diye kardeşlerimle laf dalaşına girmiş haberim yok tel çantamda oğluma mama yediruyodum eşim topları herşeyi evj terkedecekken bu gelmiş eşim o an mutfağa kilitledi beni ve bu şahıs bı surtuk için sattın bizi diye bağırınca eşimle birbirlerine girdiler vs o günden beri gorusmuyolar ama annesi hep bı bahaheyle geldi bı şekilde görüştük şimdi bugün mesaj atmış görümce benden özür diliyo olayda benim annesiyle dalga gectugimj fenalaştıgi halde umursamaz davrandığımi numara yapma dediğimi buna kızıp ağzından çıkanı biledigjni yazmış bunları eşim yaptı ben değil
Şimdi cevap vereyim mi ,hiç umursamayayim mi ,ağzıma geleni satayım mi ailemden onları uzdugu için özür dileteyim mj ne yapayım ??ailemin bana verdiği değerde malum bı önceki konumda var ne yapayım fikir istiyorum
Alttaki daha kısa yazmaya çalıştım kusura bakmayınAblacığım dekoderi nerede bu yazının?
Yazınızın anlaşılması için okuyucunun ekstra çaba sarf etmesi gerekiyor, rica ederim düzenleyin şunu.
Anladığım kadarıyla bir yanlış anlaşılma sonucu, görümceniz size ve ailenize saydırmış döktürmüş, baya da fena fena kelimelerle.. Gönlünüzden geçtiği gibi davranın, içiniz nasıl rahat hissedecekse ama ben olsam bu kadar basit olmadığını anlaması için kuru bir özrü kabul etmez, biraz daha gayret görmek isterdim.
Bir özürle oluyormuymus o işler, ailenize kadar atılan mesajlar, sizin için ettigi o kelime bir mesajla üstü örtülücek şeyler değil kesinlikle, ailenizden de özür dilesin kime o mesajları attıysa, sonra da sizden. Ben olsam kolay kolay muhattap olmazdım o görümceyle.Eger ailenizden de özür dilerse olabildiğince mesafeli olacak şekilde görüşürüzsünüz.Arkadaşlar özür diliyorum cidden çok kötü olmuş yaeşimin annesi tartışma cikarip sonrada ölüyorum diye herkesi aramış vs eşim inanmayinca da ben inanmıyorum dalga geçtim diye anlatmış .
Büyük kızı da o gazla gelip eşime bir surtuk için bizi sattın diye bağırdı birbirlerine girdiler ve o zamandan beri kusler ama bunlara sebep olan annesiyle bı şekilde görüşüldü
Birde o görümce aileme de mesajlar atmış bunu bize kakaladiniz alın diye şimdi de özür diliyo bende ağzına tukurnek mi yoksa hiç umursamamak mi diye karar veremiyorum .
Bu arada ailem onlardan da özür dilemesini istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?