Görumcenin özür mesajı

Öncelikle o zaman eşinin senin hayatındaki değerini bi tart canım onla nasıl onsuz nasıl olur şuan hortlayan konu seni sinirlendirmiş haklı olarak belli bi kahve yap kendine otur bi düşün tart görümce kişisi ayağının altını öpse barışma derim ama eşine değer veriyosan ne kadar kötülük yapmışta olsa o da bi anne “senin eşinin annesi “ bu sebepten git içini güzel bi uslupla dök bu konuyu kapattığını ama tekrarı olursa asla bir araya gelmiceğini belirt zaten hatalarını biliyor hepsi seni asaletinle döv diye bi laf vardır aynen onu yap sonra eşin kendisi barışır sen gitmek zorunda kalırsan değersiz olur kendin hallet kspst mevzuyu yok eşinde zaten oluru yoksa senin için bu kadar çirkinlik olmuş hadi herkez yoluna dersin

af etme

Bence esine danis esinde konusmuyo sonucta adam seni ezmemis sende onu ezip cevap vermeye kalkisma

Hiiicccc ama hicccc umursama tarih tekerrür eder.

Sakın konuşmayın.hesap bile sormayın boyleleri insani kötü etmekte profesyoneldir.oyle sesli gürültülü kufurlu terbiyesizlik yapıp SMS le WhatsApp la ozurdilenmez

Muhatap olup cvp bile vermezdim. Bu arada özür dilemiş affet akrabadır demicem, bana sürtük diyen kişiyi ölene kadar affetmem...

Kızınca agır hakaret edecek, ahlaksız, cirkin konusacak sonra da ay pardon yanlış anlamisim tarzinda mesaj atarak yaptiğı seviyesizliğin kabul gormesini isteyecek.

Muhatap almayın yanıt yazmayın bence. Hatasinin buyuklugunu anlayip ona gore buyuk bir ozur dilesin sizi ikna edebilirse pisman olduguna bi daha yapmayacagina o zaman affedersiniz.

Bir tavsiye vereyim mi size;

Benim görüşüm zaten kayınvalide gelip gidiyormuş bir şekilde. Siz gittiniz o na diye gelmeyecek mi sanıyorsunuz. Bu sefer yüz bulup daha da gelecek. Affedecek başka sebepleriniz varsa affedin tabi ki ama bu sebeple affetmeyin hiçkimseyi.

İnsanlar ne zaman bu noktalara geldi yahu?

Ayılıp bayılma numaraları yapan kayınvalideler...
Kendini olaylardan sıyıran gelinler...
Haddini ve hatta ağzının tartısını bilmeyen görümceler...
Eşleri ile ailesi arasında denge kuramayan kocalar...

En fenası da lakayit ve saygıdan yoksun ilişkiler...

Çok üzücü gerçekten.
Diyeceğim tek şey, bu kadar saygıyı ve mesafeyi bozmamanız.

Maalesef geleneksel Türk aile yapısı böyle.Ha bu şekilde olmayanların da iletişimiletişimi hiç yok aile bağı yok.

Bu iğrenç itham ve O iğrenç hakaretten sonra onu varya onu alırr allahımm dilim dolanıyo şuan ne demek sürt.k ya

Sınava gireceğin zaman senin ailenin sana yaptıklarını unutamıyorum çok sinir olmuştum, 3,5 yaşındaki oğlunu ( aynı yaşta oğlum var) bıraktığın için sanada şaşırmıştım ( lütfen bir daha asla kimseye bırakma) ama o olayda da %100 sen haklıydın. Bu görünce olayında ise %1500 sen haklısın. Kesinlikle uzak dur. Muhattap bile olma. Bu izin içinde bir tatil ayarla kocanla çocuğunla Bodrum , Marmaris tarzı bir yerlere git. Ne senin ailen nede eşinin ailesi torun falan hak etmiyor

Cevap vermeyin.annesine öyle davranmış olsa bile sizr kullandığı kelimeler çok çirkin.demek içinde vardı ki en ufak bir şeyde dışa vurabiliyor.gerçek düşünceleri o

esine mesaji goster ve namuslu yegeninin annesine surtuk diyen bir kadinin ozrunu kabul etmeyecegini soyle cevap verme

hele bir de ailene mesaj atmis kakaladiniz falan yuhhh... sakin umursama ve mumkunse kv yi de sil at.

Hiç seviyesine inme o konuşulanları kendi kardeşinin yaptığını söyle yaptığının çok büyük saygısızlık olduğunu ailenize söylediklerinden dolayı onu affedemeyeceğini zorunlu durumlar haricinde görüşmeyeceğinizi söyleyin. İçinizdekileri dökerseniz haklıyken haksız olursunuz

Ben olsam özrünü kabul etmezdim. Defolu sürtük demiş size bunlar kolay unutulacak laflar değil.

Maalesef geleneksel Türk aile yapısı böyle.Ha bu şekilde olmayanların da iletişimiletişimi hiç yok aile bağı yok.

Hayır...

Geleneksel Türk Aile yapısı böyle değil!
Kabul etmiyorum maalesef.

En azından benim aile yapım böyle değil.
Çocuklarımı da bu şekilde yetiştirmeyeceğim.

Geleneksel aile yapısı denildiğinde, ben kendi aileme ve özüme bakıyorum.
Kötü bir babaannem vardı evet, ortalığı karıştıran.
Anaç bir annanem vardı tüm evlatlarına kol kanat geren.

Ama öyle ya da böyle bir birimizi sayardık, bir birimize konuşurken dikkat ederdik.
Sarf edilen kelimelere özen gösterirdik, aile içerisinde saygıyı aşmazdık.

Hayatımda travmatik bir çok şey yaşadım ancak dönüp baktığımda genel anlamda ilişkilerimizde saygılıydık.
Hala öyleyim ve aksini yaşamayı reddediyorum.
Kayınvalidem ile sorunlarım çok oldu, ancak saygı çizgisini aşmadım hiç bir zaman ve aşılmasına müsade etmedim.
Eşim ile de kavgalarım çok oldu, her evlilikte olduğu gibi, iyi kötü bir çok şey yaşadık ama saygımızı aşmadık.

Bence "Geleneksel Türk Aile yapısı" diye kalıplaştırıp bu şekilde "nasılsa böyle "diyerek kabullenmemek gerek.
Geleceğimiz için, insani değerlerimiz için....
Saygı herşeyin temeli...

Bunlar anlık sinirle olan söylenen laflar değil. Gayet ne düşünüyorsa söylemiş. Böyle şeylerin özrü olmaz. Ailenden özür dilese ne yazar? Fikri aynı. Bu saatten sonra bırak batırdığı gibi kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…