Görumcenin özür mesajı

Görümcenin ne mal olduğu ortada keşke benimkininde ne olduğu ortaya çıksa ama nerdeee eşim olmasa bana yılan gibi bakar konuşmaz eşim olunca hal hatır sorup gülümser bende bu karaktersizliği sindiremiyorum şükür ki aylardır nursuz yüzünü görmedim.Bence özrü kabul et ama mesafeli ol en güzeli bu.

Size sürtük demiş olmasa annesine kötü davrandığını sandığı kişiye tepki göstermiş derdim ama sürtük çok ağır bir itham. Cevap bile vermeyin.

Adamlar haklı ne karıştıkarıştıyo ortalığı oldu hanfendi s..çaças..çaçak sövecek sonra nasılsın öyle bi dünya yok aynı durumu bende yaşadım eşim bağırdı çağırdı küfür etti kapattı ablası sonra beni ariyo anneme cuma mesajlari atıyor affedilmek için bizde neyse dedik ama bir uğruğrasi oldu yani arayı düzeltmek için. Seninki de bi uğraşsın affedilmek için bi zahmet

Ben affederdim yaa.hiç kin tutamam.en kötü huyum da bu zaten.zamanin da kvnin bana şeytan demisligi vardir ama şimdi gayet ıyiyiz.

Ne cvp ver ne gorus sil hayatindan

Engelleyin gitsin.
Bir özürle affedilemez yaptıkları.

Arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum hepsini okudum ama tel de bugün ne varsa yazı malum o yüzden toplu cevap vereyim kusura bakmayın olur mu

Küfrü hiç Sevmem ama yutulacak laf vardır yutulmayacak laf vardır surtuk lafı benim için haddi aşan bir laf ...

Hadi dediğiniz gibi o an annesine bişey oluyor diye can havliyle gelip ağzından da bu laf çıkmış olsun istemeden desem ,ailemle ortak kurduğum gruba özellikle girip onlara bu olayı duyurması hiçbir şekilde açıklığa kavuşmuyor ama belli :ailesine duyurayim ayırsinlar ortalık karışsin ipler kopsun "yanlissam söyleyin ..

İki aile ve ben ayrı ayrı sehirlerdeyiz evime gelme durumu yok o yüzden sebep o değil ve açıkvasi bu olaya kadar annesi ,diğer kızkardeşi veya eşimle ilgili nisanliykrn haberdar olduğu herşeyde hep beni korudu abla gibi yaklaştı o olaya kadar tek bir kötülük görmedim kardeşini filan kisjanmaz biraz soğuktur eşime karşıda.

Eşimin işin içinde olabileceğini düşünüyorum çünkü her tartışmamız da o ablan benden de ailemden de özür dileyerek diye ortalığı birbirine katıyorum belki annesi Bursa'ya gitti biz torun görmüyoruz dediyse önce özür diletin filan demiş olabilir bilmiyorum .

Kv tam olarak özür dilemedi ama bi ton laf arasında pişmanlıktan bahsetti filan umurunda mı değil ...

Bu arada eşim bana birkaç gün İzmir e uğrar misin dedi sadece annem babam bı iki gün görsün yoksa kalkp geliyorlar habersiz o iki gerizekalı gelemez merak etme (kardeşleri) annem dahil kimse sana tek kelime edemez ederlerse o gün yaptığımın bin beterini yaparım hepsi biliyor tek bir hareket ,laf,tavır görürsen de çık gel bak neler yapıyorum filan dedi bidaha da lafını etmedi ama bilmiyorum şeytan diyoki git içindekini kus git evine

Ailemin de esime lafları tavırları hep oldu hala oylrker ve eşim asla tavır yapmadı ,yine olsa yine çok büyütmezdi çünkü kuslugu sevmiyor huzursuz oluyo hep böyleydi o yüzden bı diyorum ki onun hatrina bir kaç gün git içini bosalt kurtul bilmiyorum gerçekten bilmiyorum sadece kendi ailemin son günlerde yasattiklati da yaşadıgim olaylarda ağır geldi ve daha fazla yük istemiyorum

Cocuk küçük mü bilmiyorum ama yerinizde olsam gitmezdim kvye. Zaten görümceyi söylemiyorum bile. O lafın üzerine bakılmaz kesip atın. Hazır elinizde koz varken yol verin gitsin derim ben.

Cocuk küçük mü bilmiyorum ama yerinizde olsam gitmezdim kvye. Zaten görümceyi söylemiyorum bile. O lafın üzerine bakılmaz kesip atın. Hazır elinizde koz varken yol verin gitsin derim ben.
3.5 yaşında ...eşim de sanki yarin öbür gün barışmak isteyecekmis gibi geliyor bilmiyorum ve yıllık uznimizde illaki gideceğiz ve benim ailemde de kalmak istemiyorum çünkü geçen haftalarda sınava gittim oğlumu bırakmak için Batman'dan İstanbul _bursa yapıp oradan tekrar İstanbul -kars -bingol diye dolaşıp iki gün Batman'a eve gittim sonuç beklemek için ki annemin onerisiydi iki kardeşim ve annem demediginj bırakmadı tek da kendini parçalayıp bana beddualar etti 3 kişi 6 gün bakamadilar o yüzden kendi aileme de çok kırgınım belki de o yüzden sinirimi çıkarmak istedim ama hakliyken haksız duruma düşmek te istemedim

Senelik izini tatille değerlendirin. İlla cok pahalı yerler olmak zorunda degil yeter ki onlardan uzak olsun. Kocanız bana da barısacak gibi geldi o yüzden cocugun yasını sordum. Yarın öbür gün gitmek isterse cocugu alıp gitsin zaten durmaz cok fazla hemen döner. Ufak cocuk aglar zırlsr bakmazlar bile. Hazır pislikten uzakken üstünüze sıçratmayın.

Çocuğu tek başına eşimle asla göndermem bilmiyorum eşimden de bosansam mi diye düşünmeye başladım ama yine oğlum var yine eşim veya birileri görmek isteyecek filan Off cidden su bir aydır sinirim ciddi şekilde yıprandı mantıklı düşünemiyorum

Eşim polis ve senede 1 kez zor izin alıyor doğuda oldugumuz için o da 10-15en iyi ihtimal 20 gün eski polisler biraz fazla burda onların hem önceliği oluyor hemde için günleri daha uzun o yüzden senede 1 kez gidebiliyorsu diye iki aileye boluyorduk bu yıl için teklif edeceğim öyle birşey zaten tatile mi gidiyoruz işkenceye mi belli değil

5 kere okudum ama yine anlamadım
Çok karışık olmuş sonra daha özetini yazdım ama kısaca bahsedeyim kv saçma sapan bir şekilde her zaman yaptığı bayılma numarasını yaptı esim inanmayinca ambulans dahil 100 kişiyi aramış ölüyorum diye ve oğlunun değil benim inanmayıp dalga gectigimi söylemiş görümce de bı hisimla annem ölüyo diye gelip eşime bı surtuk için sattın bizi filan diye bağırdı birbirlerine girdiler aynı zamanda yoldayken de aileme bunu bize kakaladiniz diye mesaj atmış şimdi de özür diliyo

Canın eşinle aran iyiyse ki bu konuda da hep seni savunmuş hatrını kırma sene de 1 kere diyosun burda millet hergün kv ile uğraşıyo git 3 gün açık açık çok kırıldığını çok ağır konuştuklarını ona zamanında çok değer verdiğini ama böyle bi karşılık alınca hayal kırıklığına uğradığını güzel bir dille anlat suya sabuna bulaşmadan 4 gününü tamamla gel yıllık izindede rahaatca tatilini yap iyilik saygı her zaman kazanır bunu unutma mesafeni çizgini çek sadece

Ben olsam bir daha o gorumceyle gorusmez evime de almazdim. Kardeşiyle istiyorsa görüşsun , ama bana bu kadar ağır hakaretler edildiyse ve aileme yanlış yapıldıysa telafisi olamaz geri dönüşü olamaz şahsen

Ben o dedigi laflari asla unutupta, ozrunu kabul edemezdim. Birdaha muhattap olmazdim ve onunda benimle muhattap olmamasini net bir sekilde yazardim.

Ben affedemezdim. Ne bana ne aileme böyle şeyler söyleyen görümceyle bir daha da görüşmezdim. Böyle sinsi bir koca ailesi de bende var. Çok uzun zamandır görüşmüyorum çok rahatım . Bence hiç cevap bile vermeyin.çok terbiyesiz bir görümce.

Zre_ begonyas evet hiçbir şekilde hazmedemiyorum .evime gelemez çok uzagiz zaten dediğim gibi o konuda aynı şehirde de olsam gelip burnunu sokacak bı yapısı yok o anlamda soğuk biri .izinde vermem o ayrı tabi .. eşim sanırım benim affettm demeden konuşmayacak çünkü cidden çok çirkin bir ortamdı o da hazmedemiyo bence ama kuslugu de sevmiyor sadece kendi ailesiyle değil herkese karşı öyle küs kalabilen biri değil birisiyle tartıştığı da bile tüm dünyanın yükü üstünde gibi davranıyor o yüzden ben affettim demeden konuşursa burnundan getireceğini dusunyo yada beni ezip geçmek istemiyo bilmiyorum .
Mesaj beni etkilemedi ama içindekileri döküp gecsem mi yoksa hiç yokmuş gibi mi davransam bilmiyorum

Elis_93 İzmir'de başka islerimde var aslında normalde uğramak istediğim bir durumdu ama eşim oyle bir talepte bulununca hevesim kaçtı evet bu yanım git içini dök kurtul diyor ki eşimin de söyleyecek bir lafı olmasın ama bu yanımda diyoki Allah'a havale et esimde benim hatrim için bile gitmedin derse onu da bırak cehennem ol de git bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…