- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Merhaba,
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.
Görümcem ile mesafeli bir ilişkimiz var.
Özel günler dışında pek arama sorma olayımız olmaz.
Kendisi ailesi ile yasıyor ,44 yasında iki çocugu olan boşanmış bir kadın.
İlk 3 sene çocugumuz olmadığını bilmiyordu,
2 sene evvekl boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
Bu yaz kv demlerin yazllığında kaldık 6 gün
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
ne sorunumuz var, ne kadara mal olacak, nerde yaptıracağız herşeyi öğrendi.
Velhasıl bu süreç 4 ay sürdü, benim tedavi sürecim.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak kayınvalidemin dogumgununde bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
eşimi 3 gün sonra tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ben bundan sonra mesafeli olmayı düşünüyorum kendisine karşı.
siz olsanız bozulur muydunuz o da ilk defa hala olacak.
kendine göre sorunları yokOnunda kendine göre sıkıntıları vardır. Ya da o kültürde bir insan değildir. Kardeşini aramış işte. Hemen darılmaya yer aramayın.
ben de çok bozuldumBen bozulurdum. Ayrıca böyle insan olmayı nasıl başarıyorlar hiç anlamıyorum. Asla yapamam bu hareketleri.
üzülebileceğini şu yönden düşünüyorumBozulurdum sanırım ama baştan mesafeyi koyardım.
Böyle meseleler anlatılmamalı ya görümceye eltiye hassas konu olduğu için açık arıyor böyleleri akraba zannedersin akbaba çıkar.
Tecrübe olsun size de bence bundan sonra mesafeli olun ve mesafeyi koruyun.
Çocuğunuz olacak diye üzülmüştür belki bile belli olmaz...
Kendim çevremden gözlemlediğim için böyle konuşuyorum...
mesafeli ilişkimiz var ancak bir araya gelince her türlü soruyu sorarak bu mesafeyi bozuyorlar.Mesafeli bir ilişkiniz varmış ve eşinizi arayıp tebrik etmiş. Bana bu tür bir ilişkide bunu yapması gayet yeterli gelirdi... Neden daha fazla bir beklentiniz var ki? Zaten bayramdan bayrama araştığınız bir insan...
teşekkürlerBence kendine göre sorunları var olabilir.
Eşinizi tebrik etmiş işte.
Çok irdelemeyin,keşke mesaj yazsaydı ama yapmamış altında birşey armayın
Bu tatlı olaya birşeyin etki etmesine izin vermeyin.
Sağlıklı gebelikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?