- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi victoryvivi
-
görümcemin cocukları da kv -kp emeği ile büyüyor 15 yıldır
maddi ve manevi anlamda.
ve eşim evlenirken görümcem sürekli evleniyorsun diye yeğenleri unutmak yok diye baskı kuruyordu eşime.
iki tane kazık kadar yeğen eşimi bir kere olsun aramaz ancak görümcem sürekli sen evlendin diye dayılarına kırgın çocuklarım der.
aynen işteBenim eşimin de espriyle karışık o şekilde kafasını işler. Kendisinin bize bir faydası yoktur maddi manevi. Ama eşime "amca" görevini başına kakar resmen. Bir keresinde şehirdışına çıkacaktı da 3 haftalığına filan. Neymiş amcası denize götürsünmüş yeğenlerini. Böyle dikte edince insan sinir oluyor. Ben normalde eşimin yeğenlerine ilgiliydim ama böyle yapılınca soğudum ister istemez. Çünkü sadece kendi çıkarları için insana iyi davranıyorlar, sonra da senin iyi olmanı da kıskanıyorlar. Sanki hiç çocuğumuz olmucaktı da sarsıldı kaynım. Sen de görüştüğünde kısa kesersin bilgi vermezsin fazla.
kasacak kadar dert etmiyorum canım :)bunca yıl sonra bir bebeğin oluyor ve sen görüncenın arayıp aramadıgını kendıne dert ediyorsun
Şuan hiç kimse karnındaki bebekten daha degerli değil , karnında onu kasma lütfen
eşinizi tebrik etmiş. yok saymamış. siz de zaten normal zamanda mesafeliyiz diyosunuz. dert aramayın boşuna.evet yanyana iken yüzüme gülüp abla gibi davranan bir insanın en azından bir telefon açıp hayırlı olsun demesini isterdim , yok saymak yerine.
konusma taraftarı değildim zaten hiç soylemedık ama iğne vurulma zamanı onların yazlıgına gideceğimiz zamana geldi.Görümcenizle tüp bebek ilerleyişini ayrıntılı konuşmasaydınız. Mesafelisiniz zaten boşverin derdim.
Fakat hem her konuda merak edip soruyor, hem 2 dk’lık bir telefon tebriğinden aciz kalıyorsa hoş bir davranış olmamış ve yaşına yakışmamış
Ama siz boşverin onu
Hayırlı ve sağlıklı gelsin inşallah
Kutlarım sizi ve eşinizi
aynen işte
ben de o iki çocugu o kadar çok seviyordum ki
ama görümcem bu baskıyı kura kura çocuklardan da soğuttu beni
5 sene oldu eşimle evleneli
görümcem sürekli mesaj atar
akılları hep dayılarında bu cocukların falan der
ya ikisinin de elinde en iyi telefonlar bir kere olsun dayı nasılsın diye aramazlar ama hep bir baskı.
işte dayıları farklı şehire gitti, boynu bükük kaldılar
bu cocuklar ben bosanıp eve geldiğimde miniciktiler seni baba bildiler
ben eşime de sinir oluyorum bazen
madem böyle bir telefon neden acmazlar demıyor
evet ketum olacağım ben de bundan sonra . bu son oldu akıllandım yani
insanların aklı hep cinliğe çalışıyor ne diyelimEşini baskı altında tutup kontrol etsinler diye bu olanlar.... ben hamile olmadan önce kv gelip bende uzun süre kalıyordu o zaman ses etmezdi kaynım. Ne zaman ki ben hamile oldum ilk zamanlar herşey kokuyordu midem bulanıyordu,kv yi çağırdık geldi neyse bir hafta olmadı geldi kaynım bize ve "annem burda mı kalcak sürekli,siz gelceksiniz" dedi etti. Düşün ben annesinin her işine koşan insanım karısı bile iplemez annesini. Ama benim bu durumumda hainlik yaptı. Allah'a havale ettim ve eskisi gibi de muhatap olmuyorum.
insanların aklı hep cinliğe çalışıyor ne diyelim
allah herkesin fikrine göre versin.
evet işteHayırlı uğurlu olsun Allah anali babalı büyütsün insallah,tebrikler.
Görümce de mesafeli davranılmasını hak ediyor ve bence bencil . Cocuklarin elinde son model telefonlar varsa o denli seviyorlarsa ararlar dayılarını. Hepsi abartılı cümleler. Cocuklarin boynu bükük vs. Insan bi defa cok sevinir yigeni olacak diye bence
Bilmem belki biz iyi niyetli ince düşünceli insanlarizdir.
yüzüne söylemeyi pek düşünmüyorum ama onlara karşı artık ketum olacağıma eminim.yüzde yüz kardeşini aşırı kıskanıyor..ve bunu aşırı belli ediyor..kesinlikle bende bozulurdum..hatta yüzüne bile söylerdim sanırım..
ben gelinimizi aramıstım :)Evlenince eşinizin ailesi için hakiki bir kardeş evlat olmuyorsunuz. Ben de erkek kardeşimin eşini gayet de sevmeme rağmen bebek haberini alınca kardeşimi arayıp tebrik ettim. Nasılsa eşi de yanında diye bir de onu arama gereği duymadım. Biz de ev araba aldığımızda ailesi ablası felan eşimi aradı tebrik etti kalıbımı basarım hamilr kalsam gene kardeşlerini arayıp tebrik ederler normal bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?