Görümcenin tebrik etmemesi

sanki benim görümcem gibi bende bozuldum. abimi kutladım ya yeterci buda. bizimkide arar abisini bayramlaşır kandilleşir benimle hiç konuşmaz. boşver kıskanç bunlar.
evet artık emin oldum
bebek haberinde bile aramayacaksa samimiyetine asla inanmam artık

Bende daha kimseye söylemedım hamılelıgımı . Açıkladıgımda yakınlarım tebrik edip bir kaç dua etmezlerse alınırım açıkcası haklısın ..

Ona göre sende mesafenı koy madem ..
ayne enterasan bak kimse bilmiyor burda bizimle paylaşıyorsun hamileliğini benimde her iki hanileliğimde böyle olmuştu. burada herkezle dertleşiyordum ama aile bilmiyordu :)

Acıkcası bende bozulurdum ama belki psikolojisi iyi değildir bilemedim cokta düşünmeyin napalım bazı insanlarda böyle olabiliyor

mesafeli ilişkimiz var ancak bir araya gelince her türlü soruyu sorarak bu mesafeyi bozuyorlar.
canımı sıkan bu oldu
yakınlıklarına güvendim bu sefer
Samimiyetten değil, çoğunlukla laf olsun diye konuşuyorlarmış diye düşünürdüm yerinizde olsam. Mesafeli kalmaya devam edin ama buna canınızı da sıkmayın. Yani zaten hayatınızda çok önemli bir insan değil ki, arasa ne olur aramasa ne olur. Şimdi hamileliğinizin mutluluğuyla mest olmak varken, buna kafayı takmak iş değil. Boş verin.

Canım ben seni şimdi hatirladimEski konularını da biliyorum.Anasinin kızıymis demek ki,kiskanmis kardeşini senden ve bebeğinden!!Hamilelik haberine cok sevindigimi söylemeden edemeyeceğim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin

kendine göre sorunları yok
çok rahat koşullarda yasıyor
çok neşeli hayat dolu bir insan
o kültürde bir insan yabancı birileri oldugu vakit , herseyi kutlayan hal hatır eden birisi
Dışardan öyle görünüyor olabilir de kimbilir içerden nasıl 44 yasında ekonomik özgürlüğü yok boşanmış 2 çocukla baba evinde çokta rahat bir hayat profili canlanmadı gözümde. Kaldı ki Kardeşini arayıp tebrik etmiş yani.

emekli olmuş kendisi

kocasından iki çocugu için aldıgı bir evi var tazminat olarak ve nafaka da alıyor ayrıca

kp kv maddi durumları çok iyi iki çocugunun da tüm ihtiyaclarını onlar karsılıyor

görümcem tur tur gezen birisi:)

annesi yön değiştirdi
tüp bebek iğnelerini gördüğünden beri cici anneyi oynuyor bana :)

teşekkür ederim , amin inşallah bakalım daha çok yeni.

bende tedavi surecinde olan insanlari ozellikle arayip ne yaptiniz diye sormam cunku biliyorumki cok zor bir surec soru soruldugunda yanitlamasi bile zor bazen uzucu.
belki umursamaz degildirde ince dusunmus olabilir bu konuda
arama konusundada kardesini aramis hayirli olsun demis tebrik etmis bence yeterli
benim hergun arayip baskasinin cocugunu seviyoruz diyen bir gorumcem var olunca sizinki gayet nazik geldi bana art niyet goremedim

Valla bende de görümcemsi bir kayın olduğu için seni gayet iyi anladım :) bugüne kadar eşimi kendi çocuklarını kullanarak maddi manevi sömürdüğü için, bizim bebek haberini duyunca damdan düşmüşe dönmüştü. Şimdi de yüz yüze denk geldiğimizde de ne eşime ne bana olumlu olumsuz bebek konusunu açmıyor. Bir de şu yönü var kendi çocuklarını dede ve babane parasıyla şımarttığı için yeni bebek geldiğinde ( hele ki bizimki erkek olursa diye korkuyor) onunkilerin pabucu dama atılcak sanıyor. Yazık zavallı insanlar böyleleri. Takmıyorum çok acınası psikolojileri hayatları olan insanlar bunlar. Bence ancak üzülmelisin görümcene.

Abisini arayp kutlamış işte. Zaten mesafeliymişsiniz, tek tek aramaya gerek yok. Abisine ettiği tebriği üzerinize alınabilirsiniz.

Bir de şunu unutmayın. Süreç ne olursa olsun sizin hamileliğiniz sizin tüm hayatınızı değiştiren bir durum olabilir, ama başkası için sıradan bir olay. Kendisi hala olacak bile olsa durum böyle. İnsanlardan buna büyük tepkiler, büyük mutluluklar beklemeyin. Hayırlı olsun der, geçer insanlar. Kadın da arayıp tebriğini iletmiş. Başka bir şey yapmasına gerek yok. Herkesin kendi hayatı, kendi derdi var sonuçta.

görümcemin cocukları da kv -kp emeği ile büyüyor 15 yıldır
maddi ve manevi anlamda.

ve eşim evlenirken görümcem sürekli evleniyorsun diye yeğenleri unutmak yok diye baskı kuruyordu eşime.
iki tane kazık kadar yeğen eşimi bir kere olsun aramaz ancak görümcem sürekli sen evlendin diye dayılarına kırgın çocuklarım der.

Bence bozulmanız yersiz.

Bunları düşünmeyin bebeğinize odaklanın.

Tebrikler.

evet ancak hala olacak bir insanın da o cocugu doğuracak olan anneyi ne olursa olsun arayıp tebrik etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kardeşinin artik çocuğu olacağı için kendi çocuklarının sahipsiz kalacağını felan düşünüp hamileliğinizi çekememis olabilir, bu nedenle aramamistir.......

yani bu gebelik onun boğazını düğümmlemiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…