- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi afra tafra
-
ah keşke giden bir telefon olsa800 tl bi telefona verilir mi ya?
Bence eşin hata yapıyor. Böyle yaranacağını zannediyor, ama emin ol naparsa yapsın yine ondan kötüsü olmaz
Olan olmuş para gitmiş be canım
Ben geçen gün erkek kardeşime ehliyetini yeni almıştı bi bakim dedim, yanımda değil dedi çocuğun cüzdanı yokmuş meğerseah keşke giden bir telefon olsahatta artık istemeyeceklerini bilsem bir tane daha alırım. benim derdim şu anlık telefon değil ki yasemin.. daha geçen gün yüzükten bahsediyordu. tek de değil abileri var. onlar ayrı olay zaten. bu işin sonunu göremiyorum
aynen. benim telim de 450 tl. kendim seçtim. alsam 2 bine de alırdım.Ben geçen gün erkek kardeşime ehliyetini yeni almıştı bi bakim dedim, yanımda değil dedi çocuğun cüzdanı yokmuş meğerseBen de dedim ki sana bi cüzdan alıcam. Eksik bişeyini almak başkadır, lükse kaçan ihtiyaçlar başkadır. Benim telefonum lg marka 350 tlye aldım sıfırını güzel bi yerden. İhtiyaçsa 350 tlye de var telefon. Ben buna bişey demem, ama 800 tl bi kira parası bazı yerlerde.
Zor ya ne bileyim, sonuçta herkes kendi yağıyla kavrulmaya çalışıyor. Vazgeçmezler bunlar. Eşin hayır diyemiyor.aynen. benim telim de 450 tl. kendim seçtim. alsam 2 bine de alırdım.
dediğin gibi ihtiyaç olsa alırsın, içinden gelir alırsın, doğum günü olur alırsın da her ay yeni icat da çıkarılmaz ki. şimdi muradına erdi. haftaya yüzük bahsini tekrar açar artık. gelecek aylarda da ona para denkleştiririz.
Ama ama siz istememissiniz ki, hem gercekten kirilmis, burda arg niyet var, acaba gercekten kirildimi? Abidir kardestir alir tabii ama konusahibin anlattigina gore hep yapiyorlar hep istiyorlar, sorun burda...ama ama benimde eski telime yigenim oyuncak attı ekrani çatlamıştı.
ve erkek kardeşim yeni telimi aldı.ha ben alma falan dedim ama aldı.ne yalan söyleyim eski telim baya eskiydi.yenisine pek sevinmiştim
gelinimiz de ne kadar mahcup oldun alıcak tabi kardeşi degilmisin dediydi.
acaba arkamdan kendi araların da sorun ettiler mi
bu geldi şimdi aklıma
evet sorun bir telefon değil ki. ardı arkası kesilmeyen istekler.Ama ama siz istememissiniz ki, hem gercekten kirilmis, burda arg niyet var, acaba gercekten kirildimi? Abidir kardestir alir tabii ama konusahibin anlattigina gore hep yapiyorlar hep istiyorlar, sorun burda...
ama ben de istiyorum ki 3 kuruş artsın kenara atalım. ev yok araba yok. ben de onlara bırakmamak için yersem iyice b.ka batarız.
Ama ama siz istememissiniz ki, hem gercekten kirilmis, burda arg niyet var, acaba gercekten kirildimi? Abidir kardestir alir tabii ama konusahibin anlattigina gore hep yapiyorlar hep istiyorlar, sorun burda...
sende bi görümcelik var gibiçalışmayan ev hanımları maalesef eşinin eline bakmak zorunda olduğu için harcamalarda da belli bir yere kadar söz sahibi olabiliyorlar. acı da olsa bu bir gerçek. eğer ay sonunu zor getiriyorlarsa konu sahibi de çalışacak, aylık gelir gider hesabında söz sahibi olabilecek. biz buna kendi ayakları üstünde durmak diyoruz. 21 yaşındaki görümceyi eleştirirken kişinin dönüp kendisine de bakması lazım.
çok üzüldüm sonunuza. tam olarak nasıl davranıcağımı bilemiyorum. eşim sanki onların ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymış gibi davranıyor. çok da yapışkanlar. insan olan reddedilince utanır sıkılır. eşim olmaz dedikçe üzerine gidiyorlar. babasından oyuncak isteyen çocuklar gibi.Seninle ayni kaderi paylastim. Eski esimin annesi babasi oglan kardesinin bir istekleri oldugu zaman benimkine gelirlerdi. Babasi yeni telefon isterdi kücük cocuk gibi ben bunu istiyorum bunu istiyorum diyip kocam alana kadar basini yerdi . Kendileri emekli maasla bizden Daha iyi yasiyorlardi ama yinede herseyi esimden isterlerdi. Kucuk oglan kardesinin birseysi bozulsun esimi arayip bunun degismesi lazim baska al vs vs ailecek bizi yiYip bitirdiler. Sonunda dayanamayip bosandik. Kocam ailesine hayir diyemedi secimini onlara yapmis oldu. Ondan dikkat et kocanla otur konus böyle devam gitmiyecegini. Allah sabir versin sana, böyle hayat cekilmez
Benim kocamda öyledi kendi zorumlu hissedip yapardi herseyi, tamam anne babasi sonucta ama bukarda olmazki kendi yuvasi var kendi masraflari. Hersey büyüklerinde bitiyor onlar aslinda dusunmesi lazim olmaz böyle ama yüzsüzler yapiskan gibi yapisiyorlar.çok üzüldüm sonunuza. tam olarak nasıl davranıcağımı bilemiyorum. eşim sanki onların ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymış gibi davranıyor. çok da yapışkanlar. insan olan reddedilince utanır sıkılır. eşim olmaz dedikçe üzerine gidiyorlar. babasından oyuncak isteyen çocuklar gibi.
s
sende bi görümcelik var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?