görümcenin telefonu

Ya bu konu çalışmayan kadınlara sarmasın Allah aşkına.
Sadece eşi çalışan kadınları aşağılamaya çalışmaktan vazgeçin.
Ben de çalışmıyorum, evimin tasarrufunu da düşünüyorum. Kendimi de hiç söz sahibi değilim eşimin parasında diye hissetmedim. Ne saçma bişey.
İsteyen çalışır isteyen çalışmaz.
Ona bakarsan çalıştığı halde daha kendi parasını yönetemeyen kadınlara ne demeli.?

800 tl bi telefona verilir mi ya?
Bence eşin hata yapıyor. Böyle yaranacağını zannediyor, ama emin ol naparsa yapsın yine ondan kötüsü olmaz
Olan olmuş para gitmiş be canım
ah keşke giden bir telefon olsa hatta artık istemeyeceklerini bilsem bir tane daha alırım. benim derdim telefon değil ki yasemin.. daha geçen gün yüzükten bahsediyordu. tek de değil abileri var. onlar ayrı olay zaten. bu işin sonunu göremiyorum

Eşiniz kendi çalışıyor, kendi maaşı, kardeşine de istediğini alabilir.. Neden bu kadar rahatsız oldugunuzu anlamak mümkün değil...

Sizin kullandığınızdan daha lüks hediyeler alıyor veya sizin ihtiyaçlarınızı karşılamadan kendi ailesine harcıyorsa o zaman haklı olabilirsiniz..

Ben geçen gün erkek kardeşime ehliyetini yeni almıştı bi bakim dedim, yanımda değil dedi çocuğun cüzdanı yokmuş meğerse Ben de dedim ki sana bi cüzdan alıcam. Eksik bişeyini almak başkadır, lükse kaçan ihtiyaçlar başkadır. Benim telefonum lg marka 350 tlye aldım sıfırını güzel bi yerden. İhtiyaçsa 350 tlye de var telefon. Ben buna bişey demem, ama 800 tl bi kira parası bazı yerlerde.

aynen. benim telim de 450 tl. kendim seçtim. alsam 2 bine de alırdım.
dediğin gibi ihtiyaç olsa alırsın, içinden gelir alırsın, doğum günü olur alırsın da her ay yeni icat da çıkarılmaz ki. şimdi muradına erdi. haftaya yüzük bahsini tekrar açar artık. gelecek aylarda da ona para denkleştiririz.

Zor ya ne bileyim, sonuçta herkes kendi yağıyla kavrulmaya çalışıyor. Vazgeçmezler bunlar. Eşin hayır diyemiyor.

Ama ama siz istememissiniz ki, hem gercekten kirilmis, burda arg niyet var, acaba gercekten kirildimi? Abidir kardestir alir tabii ama konusahibin anlattigina gore hep yapiyorlar hep istiyorlar, sorun burda...

Seninle ayni kaderi paylastim. Eski esimin annesi babasi oglan kardesinin bir istekleri oldugu zaman benimkine gelirlerdi. Babasi yeni telefon isterdi kücük cocuk gibi ben bunu istiyorum bunu istiyorum diyip kocam alana kadar basini yerdi . Kendileri emekli maasla bizden Daha iyi yasiyorlardi ama yinede herseyi esimden isterlerdi. Kucuk oglan kardesinin birseysi bozulsun esimi arayip bunun degismesi lazim baska al vs vs ailecek bizi yiYip bitirdiler. Sonunda dayanamayip bosandik. Kocam ailesine hayir diyemedi secimini onlara yapmis oldu. Ondan dikkat et kocanla otur konus böyle devam gitmiyecegini. Allah sabir versin sana, böyle hayat cekilmez

kardeşe alınan hediye için demiyorum ama sen çalışmıyorsun eşinin parası karışmaya hakkın yok nasıl bir mantıktır çözemiyorum.onlar bir aile olmuş artık, gelir gider ortak hesaplanıyor ne demek onun maaşı,sana ne? aile olmak ne demek acaba?

ben çalışıyorum eşim de çalışıyor her ay ortak harcıyoruz paramızı.çalışmayan kadınlar ölsün o zaman,eşleri har vurup harman savursun oh ne ala.

Sorun esinizde, biliyorsunuz degil mi?

Bosuna esinizin ailesine sinirlenmeyin.

Bir memur maasi ile cocuklu ailenin tum ihtiyaclarini karsilayabilmesi bile mucize.

Belli miktar para baglamakmis, 800 liraya telefon almakmis, yuzuk istemekmis bunlar hep haksiz istekler. Esiniz de zeka yoksunu degil ya bunlari biliyor elbette.

Sizinle yasamayi bile teklif edebilmisler. Esim onun icin ailesina karsi utandi diyorsunuz. Asil size karsi utanip daha dogru davranmasi lazimdi.

Beraber yasamayi teklif etmek, para vermeyince azarlamak ne demek?

Bir de su calismamaniz meselesi. Sizin evde yaptiginiz is zaten karsiligi para olan bir sey. Yani emek var ortada. Yapmak zorunda oldugunuz bir sey degil. Ama calissaniz hem ev isini hem normal isinizi yapmanizi normal gorcek insanlar kendi ayaklari ustunde durmak falan demiyorlar mi anlayamiyorum.

Kadin haklarini savunmak isteyenler calisiyorlarsa kocalarina cam sildirsin once. Hem evde hem iste calismak, ozgurluk olmuyor.

s
sende bi görümcelik var gibi

çok üzüldüm sonunuza. tam olarak nasıl davranıcağımı bilemiyorum. eşim sanki onların ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymış gibi davranıyor. çok da yapışkanlar. insan olan reddedilince utanır sıkılır. eşim olmaz dedikçe üzerine gidiyorlar. babasından oyuncak isteyen çocuklar gibi.

800 lira neredeyse asgari ücret oha yani. Senin elinden bir şey gelmez kocanın benim bir ailem var hesabım kitabım var demeli...

Benim kocamda öyledi kendi zorumlu hissedip yapardi herseyi, tamam anne babasi sonucta ama bukarda olmazki kendi yuvasi var kendi masraflari. Hersey büyüklerinde bitiyor onlar aslinda dusunmesi lazim olmaz böyle ama yüzsüzler yapiskan gibi yapisiyorlar.

kısmayacaksın o zaman.. eşin harcamalarına dıkkat et dedıgı zaman da yerlestıreceksın lafı

milletin konusuyla dalga geçen insana böyle görümse müstehak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…