- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Yok canım o eşimin lafı zaten yarım altn alır takarsın diyor.İki çeyrek alıpta gitmem ayıp kaçar.Hani bilezikten başka kriter var mı mesela kolye küpe bleklik olur fikir danışmak amacım ama yine de blezikte kararlıyım.
Fikir olsun diye soyluyorum, esimin abisi set takimi, diger abisi saat, kendi abilerim de set takimi ve burma bilezik taktilarYok canım o eşimin lafı zaten yarım altn alır takarsın diyor.İki çeyrek alıpta gitmem ayıp kaçar.Hani bilezikten başka kriter var mı mesela kolye küpe bleklik olur fikir danışmak amacım ama yine de blezikte kararlıyım.
Benim ailem bana sordu ne alalım diye
Ben o zaman zümrüt taşlı bir set beğenmiştim.
Altın bilezik takan bir insan değilim.
2006'da 3000 TL idi, yüzüğü teyzem, küpeleri kardeşim, kolyeyi annem aldı mesela.
Satmayı hiç düşünmem. Benim için çok güzel bir hediye ve hatıra.
Severek de takarım.
Bence sizde gelininize sorabilirsiniz veya kardeşinize. Takmak için bir şey mi ister yoksa paraya ihtiyaçları var da herşeyi satacaklar mı? Sorun bir şey kaybetmezsiniz.
Maddi durumunuza bağlı bu birazda.Merhaba kızlar.3 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var.Nişan da altın ince bir bileklik takmıştım gelinimize.Düğün de de bilezik takmak istiyorum ama eşim iki çeyrek yani yarım altın takarsın diyor.Ama ben bilezik konusun da kararlıyım.Sizce ne takmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)
Aynen katiliyorum. 8ayara 14ayara para vercegine o parayi cöpe at yani.Adı bilezik olsun diye ayarı düşük bileziğe verilen paraya yazık. Düğünümde bana takılan bilezikleri bozdurmaya gittiğimde görüntü olarak en afilli duran bilezik 8 ayar çıktı 120 tl ye bozarız dediler, alsam kaça alırım diye sordum 600 tl .
Düşünebiliyormusunuz aradaki zaraı, neredeyse tam altın parasına alınan bilezik bir çeyrek etmiyor bozulurken. Düğünde takı takarken bozdurulduğunda çok değer kaybetmeyecek birşey almaya özen gösteriririm o sebepten alana da bzoduranada yazık
Görümce yani,imkanı varsa iyi bi şeyler takmalı. Düğünde pistten inmemeyi biliyorlar görümceyim diye :) benim görümce 5 i bi yerde takmıştı.
Merhaba kızlar.3 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var.Nişan da altın ince bir bileklik takmıştım gelinimize.Düğün de de bilezik takmak istiyorum ama eşim iki çeyrek yani yarım altın takarsın diyor.Ama ben bilezik konusun da kararlıyım.Sizce ne takmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)
kızlar gece gece beni ağlatacaksınız.
kendi kardeşlerim bir şey takmadılar. bazı düğün masraflarında aileme yardım ettiler.
eşimin kardeşleri birer çeyrek taktılar.
nişanda hiçbiri bir şey takmadı.
konu sahibi, konuna daldım kusura bakma. sen iyi yapıyorsun, gençlere destek olmak iyidir.
Görümcem bekardı, eşimin aldığı saati taktı bana
Ama evli olsa ayrıca kendi bi hediye alırdı sanırım
Siz evli misiniz bekar mısınız bilemiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?