- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyorMaddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum
Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyorMaddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum
Ben bilezik takmıştım. Sonuçta dün evleneceğim demediler o yüzden birikim yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bence çeyrek çok az olur.
Adı bilezik olsun diye ayarı düşük bileziğe verilen paraya yazık. Düğünümde bana takılan bilezikleri bozdurmaya gittiğimde görüntü olarak en afilli duran bilezik 8 ayar çıktı 120 tl ye bozarız dediler, alsam kaça alırım diye sordum 600 tl .
Düşünebiliyormusunuz aradaki zaraı, neredeyse tam altın parasına alınan bilezik bir çeyrek etmiyor bozulurken. Düğünde takı takarken bozdurulduğunda çok değer kaybetmeyecek birşey almaya özen gösteriririm o sebepten alana da bzoduranada yazık
Benim görümcem bana bir şey takmadı
Kokteyle geldi ama elini kolunu sallaya sallaya geldi, gitti.
Her kavgamızda eşimin yüzüne vurdum. Daha doğrusu bana ailesini savunduğu kavgalarda yüzüne vurdum.
Benim görümcemden gelecek altına ihtiyacım yoktu. Birileri altın takacak diye de evlilik yoluna girmedim.
Ama aile diye bir şey vardır yahu. Kardeştir, karındaştır. Seni önemsiyorum mesajı vermek bu kadar zor mu?
Yani biz nişanlandık Aralık ayında, Haziran'da evlenene kadar hiç mi kenara koyayım demedin. Hiç mi önemsemedin kendi öz kardeşini?
Eşim için üzüldüm ben. Çünkü benim ailem kıyafetini bile aylar öncesinden planladı, kim davetiye dağıtacak, kim kuaföre gelecek vs vs. Aslında benim mutluluğumu ve heyecanımı paylaştılar. Çünkü bana değer veriyorlardı, önemsiyorlardı.
Eşimin ailesi ise her zaman başka yere giderken giydikleri kıyafetle geldiler. Eşime hakaret bence bu, bana olan bir şey değil.
Ben ne yapardım?
Borç alırdım, gerekirse kredi çekerdim. En güzelinden 22 ayar bir bilezik takardım. Gerekirse onu 12 ay, 24 ay taksitle öderdim. Ama kardeşim evlenirken diğer davetlilerin yaptığı gibi çeyrek altınla gitmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?