- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Gorumcelerim bana nisan bileklik aldı düğünde bilecik taktılar.
Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyorMaddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum
Benim 1 gorumcem beyaz esyamin hepsini aldi tabi ben secmistim bide. Diger görumcem evimin halilarini tullerini ve sehpalarimi aldionlarida ben secmistim. Bide bi tane bileklik takti.
İyi düşünmüşsünEvliyim canım bilezik takacağım zaten de eşim yarım altın deyip aklımı çeldi.bende kendi kardeşine yarım altın mı takarsın blezik mi deyince kıpkırmızı oldutabiki de bilezik takacağım Allah nasip ederse.yada kardeşlerle ortak bir set alabilirz.
Haha yok tekti ben aldım :)Bekar kaynınız var mı?
Evet son care o artık.Gelinimiz bakmaz öyle seye,Kardeşim de bakmaz zaten.Borc harç da olmayacak kendi evlerin de oturacaklar ama kız tarafı bakar :) Gelinimiz mülayim hanım bir kız ama abileri ve ablaları fena..
Canim benim annaneme babam bilezik aldı verdi bana taksin diye. Annanem dul kadın nasıl versin. Annene bir sor bence söyle paranız yok bu ara iki çeyrek takacqgiz uygun olur mu de. Ben bilezik takmak istiyorum falan diye lafa gir bakalim
Annenin bunu karşılayacak durumu varsa bence yardım etmesine müsade et. Seninde bütçen sarılmasın. Saha sonra annene geri verirsin verdiği kadarını.Annem ben kızımı mahcup etmem neyse üstünü tamamlarım canını sıkma dedi.Yarım altn takmak bana da münasip gelmedi nedense tek görümceyim gelinimizi de severim.kardeşimden hoşnut değilim ama
Annenin bunu karşılayacak durumu varsa bence yardım etmesine müsade et. Seninde bütçen sarılmasın. Saha sonra annene geri verirsin verdiği kadarını.
İnşallah gönlüne göre olur herseyŞuan kızıma bakıyorum çalışmıyorum tek maaşla ev dönüyor canım.annemlerin durumu çok iyi ama benden olsun istiyorum.inşallah mahcup olmadan karşılarım çok sağol canm benm
900 tl ye bir blezk alırım bozdurursa da ne kadar yapar bilemem.150 tl de neymiş
Üzme kendini durumları yoktur. Durumları olunca çocuklarına takarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?