Görümceniz sizi yok sayıp, küçük kızınızla bağ kurmaya çalışsa naparsınız?

Ah bu Konuda bende sayfalarca yazabilirim. Bir Haftalik lohusaydim kayinvalidem evime yaninda misafirle geldi yemek saatinde. Esime gelirken pogaca yapip getirirmisin dedirttim, ben sabah hamur isi yaptim, yoruldum getiremem dedi.

Bebegim 7 Aylikken tasindim kimsem de yok burada birkere yardima gelmedi. Tasindigimiz gün dünürleriyle mangal yapiyordu artik kaynim is cabuk bitsin diye siz niye yardim etmiyorsunuz, tasinirken herkes elini tasinin altina kor deyip emrivaki yapinca mecbur gelmek zorunda kaldi.

Insan bir özel gününde birde zor gününde yapilanlari unutmuyor. Hepsini icime attim. Yinede cocugumu uzaklastiramam, korkarim rabbim banada torunumu göstermeyen gelin verir diye.

Alingansa öyle düsünme ihtimali cok yüksek

Nacizhane fikrim arada onunda gönlünü alin. O soguksa bile yigeninizin hatiri icin.

Alingansa öyle düsünme ihtimali cok yüksek

Nacizhane fikrim arada onunda gönlünü alin. O soguksa bile yigeninizin hatiri icin.
Ah ah antep fıstığım abimin hatrina,yeğenimizin hatrina,neler dedi duymamazliktan geldik,neler yapti görmemezlikten geldik. Yine de inancın olsun hep olsun dedik ta ki abim kendisi yeter,ailemin hepsi mi kötü de hiç biriyle anlaşamıyorsun kendine çeki düzen ver diyene kadar. Çünkü abim de resmen kuklası gibi o ne dese gelip bize derdi,azarlardı Şimdilik iyiyiz şükürler olsun. Daha da iyi olacak inşallah:)

Evet bizimkiler herşey yoluna girince çıkarlar ortaya her zamanki gibi

Cocuklarıma hic bir zaman sevgi ve deger görmedikleri tavırlara sabır göstermelerini dikte etmem. Her seye rağmen sevgi pıtırcığı gibi davranmanın acısıni cekmis biriyim çünkü. Ama bana karşı yanlış tavırlar takınanlara değil, kendisine karşı istemediği tavırlar takınana yapsin bunu.
"Aferin" diyerek muhakeme yetenegi kazandırmış olmuyorum, tarafli yönlendirmis oluyorum.
Annesi oldugum icin beni mükemmel bilmesin, doğru davranan olduğum icin benim yanımda olsun. Kişileri değil olayları değerlendirsin. Yetişkin oldugu zamanda adaleti bu şekilde bulacaktır. Hatta kendi hatalarını da bu sekilde görecektir.

Evliliğin ilk yıllarında oluyor bu tarz mevzular. Ama zaman geciyor insanlar duruluyor, birbirlerini daha iyi tanımaya baslıyorlar, hatalarını fark ediyorlar ve kabul ediyorlar. Aile olmanin değerini farkediyorlar. Sizde de böyle olacağını düsünüyorum. Hatasını anlaması icin mesafe koyulabilir ama rest cekip yok saymak cok uç nokta bence. Problem bir daha görüsmemeyi gerektirecek ufak zıtlasmalar degilse tabi. Büyüklerin deyimiyle hele bir ele karışsın, anneligi tatsın yengesi olarak siz bile kıymete bineceksiniz. Genelde böyle olur.

Her iş eşinde bitiyor tatlım...
Sende bahaneler uydur aaaa benim planım vardı de , sözüm vardı de al kızını git bir yerelre ...
Bir iki eşin bana değil yengene sor demeyi öyle öğrencek yani..
Ağaç kovuğundan çıkmadı bu çocuk 9 ay taşıdın yani..

Ben evlendiğim zaman eşimin kız kardeşi bana küfür etti diye 6 senedir yüzüne bakmadım 19 aylık oğluma elini dahi süremedi. Bu zamana kadar dokundurtmadım oğluma bundan snrda dokunamaz.

Yine kk bir konu ve yorumları okuyup gelinimize şükrettim nolur diğer gelinde buradakiler gibi çıkmasın nolur.

Abisini senden kıskanıyor senide gıcık etmeye çalışyo tavrını bi şekilde belli ettiysen anlamıştır yaptıklarına sinir olduğunu inadına yapar

Problemli olsaniz da olmasaniz da sizden ayrı gitmemeli çocuğunuz. Daha çok küçük. Altını halası mı değiştirecek? Çocuğun da bir mahremi var. Çocuklarda mahremiyet eğitimi günümüzde pedagojinin en önemli konusu. Yemesi içmesi herşeyi bozulur, ne bilsin küçük hala çocuğa bakmayı. Abur cubura boğar kim bilir.. Sizi çağırmaması da başlı başına bir sorun zaten. Gelsin evde sevsin illa çok yeğen sevgisi doluysa(!)

Bu devirde babam da olsa çocuğumu yalnız bir yere göndermezdim ben olsam.
Eşiniz bey de bir dahakine bir zahmet evdeler ara yengeni git gör desin.

Gorumceniz laf soktuğunda siz de sokun alınırsa gülüp canım ben şaka yaptım beni tanimamissin diyin ya da laf soktuğunda ben senin bu laflarından rahatsız oluyorum şaka falan derse de bu tip sakalardan hoşlanmıyorum akfanlarina yap lütfen diyip sakince savusturun . Kızınızı götürmesi vs sorun değil bence eşinizle görüşün ya eşiniz ben götürüyorum diyince ben kızımla plan yapmıştım bana hiç sormuyorsun götürürken diyin. Eşinizin size sorması gerekli.

Çirkefe çirkef olacaksın eşin götüreceğim dediğinde aa o gelsin hem bir kahvemi içsin hem yeğenini sevsin ben de uzun zamandır görmüyorum de
Redderse eşine bak ben çağırdım gelmedi hani sorun yoktu dersin

Nasıl da masum gibi gorunup alttan alta cıldırtıyorlar dimi keske bazı eşler de bu sinsilikleri anlasa. Sen de bir daha isterse cocugu gorumcene mesaj at rahatsiz gonderemem sevmek istediginde beni arayip sen gelip sevebilirsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…