Görümcenizle aranız nasıl?

Karşımızda klasik bi ergen var sen onu görümce olarak görme bence .. sen alttan al kusur arama canım ve sözlüme bunu sürekli dile getirme .. zamnala geçer ve alışır sever seni .. yada sen sevdirmeye çalış.. daha kişiliği oturmamış onun kayınvalide ile aran iyiiyse sende usteleme

Ergen bence ya çok takmamak lazım

2 görümcem var ikisini de çok seviyorum ve gayet iyi anlaşıyoruz. Küçük görümcem bizden sonra evlendi ama hiç kötü bir tavrını görmedim düğünüm öncesinde. Aksine hep ılımlı yaklaşırdı. Şuanda da benim alanıma fazla müdahalede bulunmazlar. Ben de onların alanına. Dengeli bir iletişimimiz var. Sizin görümceniz yaşça küçük daha. Abisini paylaşamıyordur. Kendinizi doldurmayı bence.

İlk zamanlar beni çok yormuştu, büyük diye herşeyi o bilir ve herşeye müdahale etmeye çalışırdı.
Şimdi tam tersi o bana herşeyi danışır ve ilginç ama gerçek bir birimizi seviyoruz galiba

Kendisiyle görüşmüyorum benden önce evlenmiş ama bir yaş küçük benden hala olgunluk göremiyorum kendisinde.İkinci çocuğunu kucağına alacak ama aynı.Benzer düşünüp benzer yaşantı sürmüyoruz.Bu sebepten görüşmemek en uygunu bizim için.Sen görümcene bilenme yinede büyük abim evlenirken bende o yaşlardaydım hiçbir zaman kötü şeyler beslemedim yengeme karşı şükür hiç yüzgöz olmadık senede birkaçgün gelirler zaten paylaşacak pek birşeyimiz olmasada birbirimizle alıp veremediğimiz şeyler yok.

Son düzenleme:
Ay abim nisanliyken sık sık yengeme giderdi çokta bagliyimdir abime birgün sinirden ağlamıştım yine gidiyo diye yaş 13 tabi.. büyüdük şimdi aklimangeldikce gülerim çocukluk işte. takılmayın yaşı daha küçük.isinamamistir zamanla alışır

Görümceniz aranız nasıl diye sormuşsunuz ama 50 yaşında ki görümcemi 12 yaşında ki ergen ile kıyaslayamayacağım.Bu Arada aramız çok iyidir.Bence siz de takmayın yaşı çok küçük

O ergende siz ondan daha ergensiniz 16 yasindaki gorumcem bana hosgeldin desene demese ne bu hayat ve evlilik kurumu boyle ayrıntılara takılarak gecmez bilesin

Benim görümcem de yaşca küçük sizinki gibi yani mesela biz gittiğimizde bazen yanımızda oturur bazen sınavı için ders çalışmaya falan gider hatta biz geldiğimizde arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği bile oldu ama ben hiç böyle düşünmedim sorun etmedim Ama benimkisi öyle laf sokma falan yapmaz hatta abisinin yanında hep beni korur Ne bileyim yaşca çok küçük fazla takılmayın derim

Görünüşü büyük göstersede ruhu çocuktur daha . Bence seninle ilgili değil onun derdi aileye yeni bir bireyin katılması ve ilginin şuan sana kayması

Herkes gorumce ıcın ergen demıs, haklılar da.
İste bu noktada ergenliğini bılıp buyuklerın yatak yorgan ceyız isine girmeyecek isine bakacak.
Eger bu haddi olmayan muhabbetlere girerse, ben onu yetiskin sınıfına sokar sevmem, saygı duymam.

Salak salak hareketler yapınca ergen, buyuklerın mevzusuna kaynana gıbı karısınca yetiskin oluyor cunku.
Soyleyın kendisine karar versin, ergen mi yetiskin mı?

2 görümcem var . Ikisi de benden çok büyük.

Küçük olan görümcem bir aram yok. Iyi ya da kötü diyemem. Dünyadaki herhangi bir insan kadar ilişkimiz var.

Büyük olani da kötü değil. Ama hasta. Yardımcı oluyorum elimden geliyorsa. O da teşekkür ediyor. Kötü söz söylemiyor. Kırıcı olmuyor. Sinir bozmuyor. Ben de ekonomik olarak ona destek olmaya çalışıyorum. Sorunsuz bir ilişkimiz var.

Ama tabi görümcem dediğim kadının neredeyse benimke akran kızı var. Çocuğu yaşında sayılırım. Benimle ne gibi bir husumeti olsun ki...

Annem 4 kadının görümcesidir . Annem gelinlerini çok seviyor ( özellikle 1 tanesini öz kardeşinden daha çok sevdiğini sıkça dile getirir)

Yengelerim de gelin paşasıdır ama. Özellikle en büyüğü bu dünyaya cennetten düşmüş bir kadın gibidir. Keske dayımla evli olmasaydı... Çok üzgünüm...

Sık sık görüşüyoruz yengemle. Mesajlaşıyoruz. Sanki o yengem değil teyzem.
Kocası da dayim değil eniştem

Allah herkese bizimki gibi gelinler ve görümceler versin.

Hem annem hem de teyzem daima onları tutar. Kardeşleri daima 2.plandadır. çünkü hakikaten iyi insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…