- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
2 görümcem var ve birisi çok sorunlu bir insan olmasına rağmen ikisiyle de aram gayet iyi bana başkalarına davrandığı gibi davranamayacagini anladı çünküKızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Lise öğrencisi ergenlik döneminde yani o henüz gelin görümce ne demek onun bile farkında değil dir..muhtemelen abisi ile arasında bi bağ var sizi kıskanmış genç kızlar babaya abiye çok düşkün olurlar sizinle abisini annesini babasını paylaşmak istemiyordur çoçukça bi kıskançlık kokuyor bu iş..çok ciddiye almayın..onun gözünden onun yaşına inerek bakın size yaptığı tepkileriKızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Kıskanıyorlar ondan kaynaklaniyor canım benimde var ben kayinvalideile tartıştığımzaman oda kusuyorbana sürekli laf sokma çabasında utanmiyor bu hep böyle devam edecek alisman lazımKızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Benimde canım 2.5 yıl oldu olmuyor
Yaşı küçük, abisini kıskanıyor diye düsünüyorum. Zamanla paylasiminiz arttikca iletişimin kuvvetlenecegini düşünüyorum.Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Daha çocuk, görümce olarak görüpte tepene çıkarma...Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Lise ikiye gidiyormuş daha Ergen ve kucuk abartmayın benceKızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?