Görümcenizle aranız nasıl?

Benim görüncelerimle aram çok hiç birbirimizi kırmaz üzmeyiz rahatsız etmeyiz.
Neden biliyormusunuz ikisi ile de görüşmüyorum.
İki tane kazık kadar görümcem var. Sizin ergenden daha da beterler....
Hiç bişey söylemeyin sormayın stemde bulunmayın.
Sizle konuşmuyorsa sizde konuşmayın, iğneleyici konuşmalarına cevap verin anında.
Yorgan meselesinde sizin yerinizde olsam aman anne hiç yorgan yapma ki x bile kalmaya gelmesin der gülerdim.

Bende lise 2 ye gidiyorum ablamin sevgilisi var çok ciddiler aileler bile tanıştı x diyeyim bu kişiye. Ve hic sevmiyorum.bize gelsin istemiyorum bir yere giderken bizimle gelmesini istemiyorum mizmizcilik yapıyor hadi çıkalım sıkıldım falan diye. O geldiğinde de asık surat ile oturuyorum valla. Babamdan başka bir erkeği evimizfe görmek hoşuma gitmiyor rahatsız oluyorum. Bence siz görümcenize güzel bir hediye alın(yaşıt olduğumuz için onu anlayabiliyorum) yada onu özel olarak kahve içmeye çıkartın size isinacagini düşünüyorum. O da benim gibi ailesini paylaşmak istemiyor kıskanıyor 😂

Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
3 gorumcem var 1irini 5 ay once dugunde gordum bikac saat. Yolda gorsem zar zor tanirim tanimamda girmustjm derim diger 2 gorumcemi hic gormedim görmek de istemem şu saatten sonra 😁

Ayyy kardeşim lise 4 e gidiyor, asık suratlının teki 😅 Çok takılmayın o yaşlar ergen oluyor. Laf sokmayı marifet sanıyorlar.

Tek çocukla evlenmenin güzelliğini yaşıyorum ama bende görümceyim yengemle abla kardeş gibiyiz çok şükür

Ay kızlar öyle düşünmeyin. Benim görümcenin kızı o yaşta. erkenden evlense idim onun yaşında çocuğum olurdu. Bana çok ta güzel laf yetiştiriyor. Eşimin hayrına susuyordum ama eşim haddini aşarsa bildir dedi

Benim de yok bazen diyorum olsa belki de bi de onla uğraş dur iyi ki yok :confused:
Benim var da yok Eşim görüşmüyor ben de daha hiç yüz yüze gelmedim
Arada diyorum eşime bir kavga edecek görümcem bile yok git barış diye ama tabi dertsiz başıma dert aramamak en iyisi sanırım

Benim görümcelerimde hem abisini hem annesini kıskaniyor.mesela annesinin bana kızım diye konuşmasini istemiyorlar. Evlendigimden beri yalan dolan iftifa fitnelik bitmedi. Evliligimin ilk aylarinda takıyordum ama belli etmiyordum. Esimede sikayet etmedim hiç senin kardesin söyle boyle diye neden huzurumu bozayimki.cünkü üzüldügümu evimin huzursuz oldugunu hissetse tatmin olucaklar. Gelmem gitmem aramam karismam.ama onlar hep beni araştirir ne yapmisim ne etmisim arastirirlar. birgün kücük olani eşimi aramış senin karın hayvan ve o...pu demis (üniversite okudugum icin) esime hep duygu sömürusu yapar oyüzden esim onu hep alttan alirdi.esimde gitmis bir tokat atmis bir daha karım hakkinda düzgü konuş diye. Sonra beni aradi abim senin yüzünden bana tokat atti diye. Bende atmasaydı iyiymiş ama sen beni sevmiyorsun ben seni sevmiyorum.ben seni aramam sen ararsin ben senin evine gelmem sen gelirsin madem bu kadar sevmiyorsun gelme gitme arama senin başka kimsen yokmu git onu ara sor dedim.heryerden engelledim. Ogünden beri çırpınıyor görüselim diye ama hayir diyorum. Cunku biliyorum derdi barismak degil gelip gidip laf tasiyacak laf sokacak. Esimde hiç israr etmez bayramdan bayrama k.v karsilasirsak meraba meraba o kadar.

Lisede ergenuslarla calisiyorum.kimbilir neleri dert ediyordur kendine. Seninle direk bir ilgisi olduguni sanmiyorym. Hiç ustune dusme. Kisisel alma. Zamanla duzelir

Kendisinden nefret ederim çok sıkıntılı bir kadın kimseyle anlaşamaz kimin evine gitse onunla tartışır diğer iki kardeşi ve gelinlerle de sürekli tartışıyor. evine döner evinde de eşi ve kızıyla tartışır babası gile gider onlarla tartışır yani kimseyle anlaşamaz anlayacağınız allah düşmanımın başına versin böyle görümce.

Benim de 2 görümcem var biri lise 1e diğeri lise son sınıfa gidiyor. Büyüğüyle muhabbetim olsa da küçücüğü hep uzak soğuk davranıyordu bana, bizim evlendiğimiz dönem tam onun ergenlik zamanıydı. İkisi de okulları ve dersleri haricinde sorumluluk yüklenmemiş çocuklar. Küçüğü neyse de büyüğü bile bize gelip kalınca yattığı yatağının çarşafını yorganını toplayım demez öylece bırakıp gider, çayı bitse yerinden kıpırdamaz ben doldurayım diye bekler. Bazen sinir oluyorum ama anne babası o sorumluluğu vermiyor bana düşmez diye umuramıyorum sonra. Çocuk olarak görsek daha küçülür sorunlar gözümüzde, başka yapacak bişey yok maalesef. Büyüyünce düzelmezse ilişkileriniz ona göre sınır koyarsınız siz de

Amaaaaaan kız görümceni ne takıyorsun kafana istee sever ister sevmez kendi cancağızı bilir benim 2 görümcem var 5 yıllık evliyim 4 yıldır eşimde bende grüşmüyoruz namusuma iftira attılar kardeşlerini benden kıskandılar birde eşim onlar için altın yumurtlayan kaz gibiydi evlenince sömüremediler sindiremediler eşim sağolsun ilk günden beri hep benim yanımda geçen hafta kayınvalidemin telefonundan benim numaramı silip watsapptan engellemişler eşimde bugün annesine gidip benim engelimi açıp onları engellemiş.

Öyle demeyin alındım işte :) Bana hiç çocuk gelmiyor görüntüsü konuşmaları :)

Ben size hak verdim çocuk değil o nasıl yetiştirilirse öyle gider benim gorumcemin on yaşındaki çocuğu bile laf sokuyor bana annesiyle kirginken😕

Hoş değil. Benim de o yaslarda çocuğum var ama asla kimseye saygısızlık yapmaz yapamaz ne halasina ne amcalarına ne teyze dayilarina
Onlar la problemime dahil olamaz

Benim de 2 görümcem var biri lise 1e diğeri lise son sınıfa gidiyor. Büyüğüyle muhabbetim olsa da küçücüğü hep uzak soğuk davranıyordu bana, bizim evlendiğimiz dönem tam onun ergenlik zamanıydı. İkisi de okulları ve dersleri haricinde sorumluluk yüklenmemiş çocuklar. Küçüğü neyse de büyüğü bile bize gelip kalınca yattığı yatağının çarşafını yorganını toplayım demez öylece bırakıp gider, çayı bitse yerinden kıpırdamaz ben doldurayım diye bekler. Bazen sinir oluyorum ama anne babası o sorumluluğu vermiyor bana düşmez diye umuramıyorum sonra. Çocuk olarak görsek daha küçülür sorunlar gözümüzde, başka yapacak bişey yok maalesef. Büyüyünce düzelmezse ilişkileriniz ona göre sınır koyarsınız siz de

Aman lafı sözü tripleri olmasında iş güç beklemem ben valla

sözlü ile nişanlı arasında nasıl fark var:
Daha koca değil, kocadan bir kaç evvelki aşamadasın. Daha yol uzun, Allah tamamına erdirsin. Daha kaynana da yok görümce de yok. Kayın aile ile resmiyet güzeldir, iyidir. kızı kendi haline bırak, kadınla çok görüşme. Cılkı çıkar.

Back
X