Görümcenizle aranız nasıl?

tam bi ergennnn .... pek takılmayın hatta yok sayın kudursun :bicak:

benim sevgilimin kardeşi üniye geçti bu sene !! sizinkinden büyük
ama biyere gittiğimizde abisinin elini tutar bende diğer elini 3 kişi yan yana halay çeker gibi yürürüz .
bazen aşırı sinirleniyorum da. şimdilik bi dursun :KK62:

Aman lafı sözü tripleri olmasında iş güç beklemem ben valla

Bende iş güç beklediğimden değil de, insan şaşırıyor 18 yaşında gencin bunları düşünecek eğitimi almamasına yoksa elime yapışacak değil ya. Benim 5. Sınıfa giden kardeşim bile yapıyor bize öğretilmiş zamanında. Ben üzülüyorum ilerde kendileri zorluk çekecekler bu kadar nazlı büyüdükleri için. Aramızda çok bir yaş farkı da yok 4 yaş büyüğüm bende büyük görümcemden ama herşey ailede bitiyor demek ki

Bende iş güç beklediğimden değil de, insan şaşırıyor 18 yaşında gencin bunları düşünecek eğitimi almamasına yoksa elime yapışacak değil ya. Benim 5. Sınıfa giden kardeşim bile yapıyor bize öğretilmiş zamanında. Ben üzülüyorum ilerde kendileri zorluk çekecekler bu kadar nazlı büyüdükleri için. Aramızda çok bir yaş farkı da yok 4 yaş büyüğüm bende büyük görümcemden ama herşey ailede bitiyor demek ki
Nasıl yetiştirilirse öyle gidiyor canım bizimkiler çok iscimen ama görümcemin çocuğu bile laf sokuyor yazık çok yazık çocuğa üzülüyorum kendilerine benzetiyorlar

Benimkininn kız kardeşi de lise 2'de. gayet güzel anlaşıyoruz ama bu ergen olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Henüz olgunlaşmamıs birinden beklentiniz oldukça fazla

Nasıl yetiştirilirse öyle gidiyor canım bizimkiler çok iscimen ama görümcemin çocuğu bile laf sokuyor yazık çok yazık çocuğa üzülüyorum kendilerine benzetiyorlar

Çocuk bu büyüklerinden ne görürse onu yapıyor tabi. İnsanları değiştirecek gücümüz de yok sınırlı tutacağız ilişkiyi en güzeli. Allah herkesin evinde ailesine dirlik düzenlik huzur versin yeter ki en önemlisi bu

Görümce görmeyim ömrümce, soğuk savaş bizimkisi :) evli olmayan görümceler yengeyi hep kıskanıyor

Bu nasil bir genelleme gercekten? Ben de bekarim ama yengemin neresini kiskanacagim? Evli ve cocuklu olusunu mu? Ben kendisinden de zaten yasca buyugum ama kendisini niye kiskanayim yahu? Bence herkesi genellemeyin.

Lise 2 yazısını görünce devamını okuyamadım kız o daha bebe boşveeer onun aklı şimdi Emrelerde Ardalardadır emin ol seni kafasına takmıyodur bile o söylediği laflar da yaşından dolayı düşüncesizliği işte. Ben de küçükken yengeme oğlun X ölse üzülür misün diye sorarmışım o kadar malmışım boşver takma.

Daha çok değişir bir durun ya evlenmeden bilenmişsiniz kıza klasik ergen davranışları ayrıca sınavı olabilir odasına gidebilir, olmayabilir bu muhabbetler onu bayıyor olabilir vs yani kaynananıza gitmişsiniz görümceye değil ne alaka niye çağırdılar o zaman diyorsunuz siz kaynananızla ilişkinize bakın kaynaşırsınız siz böyle düşünürken nasıl sıcak davranacaksınız ki her lafında bişey ararken..biraz yakınlık kurun sinemaya gidin cafeye falan başbaşa mesela

lise 2 ye giden bir ergene fazla anlam yüklemişsiniz. Etrafınızda bu yaş grubunda kimse yok mu hiç. Sizin yaşınız da ondan çok büyük değil anlaşılan.

Görümce görmeyim ömrümce, soğuk savaş bizimkisi :) evli olmayan görümceler yengeyi hep kıskanıyor
aaa evli olanlar da kıskanıyor. İnsanın içinde hasetlik olmaya görsün..

Konu sahibi, olduğu gibi kabul edin. Neden samimi olmaya çalışıyorsunuz ki? Mesafe candır can.

Gorumcemle aram inisli cikislidir.su sirslar iyiyiz.
Ama ben grlinlerime karsi bir gorumcrlik agirligi koyamadim ona yaniyorum suan
Hep kirilmasinlar uzulmesinler yankis anlamasinlar diye dikkat ettikce
Onlar beni uzmeye basladilar.
Artik silahlari çektim 😂guclu olan kazansin moduna gectim
Aslinda bunca yasanmislikdan sonra sunu diyebilirim ki fazla muhabbet cildi bozar.
Bayramdan bayrama gorusmek yeterlidir.yildz iki kere:)))

Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Kızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Allah iyi insanlarla karsılastırsın bende şimdi kayınvalidemdeyim oturduk görümcem le sohbet muhabbet dertleştik.. Ha ilk zamanlar tavırlae vardı ama daha yeni aileye katılan birini kabullenmeme oluyor ilerde düzelir

Bir görümcem yok bekarım ama etraftan gördüğüm kadarıyla özellikle de bazı görümcelerde kardeşini gelinden kıskanma durumu var.😊

Çocuk ya boşverin

Siz de fazla alingansiniz biraz anlayisli olsaniz olmazmi kusura bakmayin ama hic iyi niyetli degilsiniz. :KK12::işsiz::işsiz:
+100 Herşey niyetle başlar o daha çocuk ben olsam onun ablası gibi görürdüm kendimi ve verici olan tarafın ben olmam gerektigini düşünürdüm daha evlilikler başlamadan bizim insanlar kendini doldurmaya başlıyor ne tuhaf bir ülkedeyiz yahu :KK43:mutsuzluk ve kin ekip kin biçiyoruz

Görümcelerim iyidir Allah razı olsun onlardan. Ama chocoya katılıyorum lise 2’ye giden görümcem olsa hiçbir hareketini umursamazdım daha çocuk o.

Back
X