görümcesi yüzsüz olan varmı

yazımı ve yaptıgım yorumları okumadan ksımen bakıp yorum yazmısım bellı, ayrıca gorumcemın barısma nedenını ben gayet ıyı bılıyorum, bendekı gorumce nısanımda beyaz gelınlıgı andıran elbısesı ıle kına gecemde kırmızı tuvalet gıyen, evıme gelınce dolabımın ıcını karıstıran, esımın bana hedıye aldıgı cantayı utanmadan isteyen, ben ne gıyersem aynısını bulamazsa bıle benzerını alan, ıyıyken gorustugumuzde kaynanama gıdınce ne gıydıgıme bakıp evıne gıdıp hemen benzer bısey gıyen, bır ortama gıdınce ayyy goruyormusun gelınde gorumceden kucuk gosterıyor dıcekler sımdı dıyen, kıskanclık fesatlık sinsilik heryanından akan kız melek, ıyı nıyetlı, barıs cubu uzatan meleke, bense gerı cevıren cadı evlerden ırak gelınım, gorumcem, sırf evımde ne var ne yok ne almısım ne etmısım, merakından catlıcak, patlıcak sırf bunlardan gerı kalmamak, onda ne var bendede olsun dıyen cınslerden, amacı bu, ama sız okumadan kafana gore yazmısın masallah.

yazdıklarımda hiç bir kötü niyet yok eleştiri yok kendimden örnek verdim açıkladım size bana bu kadar tepki verdiniz valla sizinle ugraşılmaz bendan büyüksünüz siz daha iyi bilirsiniz dedim ama yok yani... yazdıklarınızın hepsini okusam ne olacak şu üstteki yazdıklarınız bile incir çekirdeğini doldurmuyor ben evlendim eşimin ailesinin evine gittim eve girmemle eltimin ağlayarak mutfağa koşması bir oldu kıskançlıktan ,bana ilgi gösteriliyor diye yaptı bütün herkes onun peşinden gitti umruma bile gelmedi ama yaptığı da ayıptı , napsaydım şimdi de konuşuyorum konuşurum da neyi paylaşamıycam kötü düşünenin düşüncesi kötü de kalsın rabbim kaplerimizi fesatlıktan kıskançlıktan korusun

sizin beyninizde özürmü var, ben kısaknsam onun yaptıklarını yaparım be akılsız kardesım zorla adamı sınırlendırıyorsunuz okumadan yazdıklarımı bıraz kıyısından bakıp ahkem kesıyorsunuz, 3 gunluk dunya dıyorsun, kırmayın dıyorsun, usluplu ol dıyorsun, masallah çirkef nedir ben bilmiyordum acaba bana acıklarmısın senın lugatında ne manada iyimi bısey demek ıstedın kotumu anlayamadımda, yorum yapan sen masallah hıc kırıcı ve masalahlah cok usturuplusun, senı sıkayet edıcem bana hakaret ettıgın ıcın.

Terbiyem size daha fazla cevap vermeye müsade etmiyor.Seviyemi size kadar düşüremicem kusura bakmayın.
Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın.Kimin hakaret ettiği ortada...

Konu açmak demek, herkese hakaret etmek demek değildir...

Back
X