görümcesi yüzsüz olan varmı

O ev sadece sizin değil eşinizinde evi.Gelmek isteyenler de eşinizin akrabası, kardeşi olduğuna göre sevmeseniz dahi mecburen katlanmak zorundasınız.
Belki şu zamana kadar birçok acı çekmiş ve bunun neticesinde agresif,acımasız ve sevgisiz yetişmiş olabilir,ılımlı yaklaşamamanızın sebebi de bu olabilir.
Biraz daha ılımlı yaklaşmaya çalışmak sizin hayatınızı daha kolaylaştırcak,gereksiz takıntılardan üzüntülerden kurtarmış olacaktır..
 
haklısın bir kişi iki kişi bana hatalısın dese önemsemem.o yanlış biliyordur ya da beni çekemedi derim ama herkes bana yanlıştasın derse derim ki herkes beni çekemiyor,sevmiyor ya da herkes aptal olamaz.herkes bana yanlışın var diyorsa yanlıştayımdır.bir oturur düşünür özeleştiri yaparım.natluscum bunu sen de yap ergen değilsin 34 yaşında bir kadınsın.ölüm var.hep kötülük hep kötülük nereye kadar?neden içini kinle dolduruyorsun.bu sadece seni mutsuz eder.bak ne kadar huzursuzsun ki evinde net bile olmadan telefonlarla buraya konu üstüne konu açıyorsun.hem psikolojini mahvediyorsun hem de öbür tarafını yıkıyorsun.herkes kötüyse sen iyi ol ne kaybedersin?

Yok tatlım onun derdi yanlışları görmek yada derdini paylaşmak değil
Kilit ve ban koleksyonu yapıyor:40:
 
Evine gelirken eli bos gelmeyip cam sakizi coban armagani birsey alip gelen cingene ama, onlardan habire birseyler bekleyip, arkadalarindan tum sulalelerine saydiran sen cingene degilsin oyle mi? Cok guldum. Esas sen cingenesin kusura bakma. Su laflara, usluba bak. Hatta senden ala cingene gormedim bile diyebilirim. Senin gibi birine agirliginca altin mi getireydi kadin kuyumcuysa? Sen kendini bu tavrinla neye layik buluyorsun ki onlarin ailesinde? Yazik millete ya. Tanimam etmem ama onlar icin uzuldum, nasil bir insani ailelerine almislar haberleri yok. Boyle fesatini kincisini Allah herkesin ailesinden uzak tutsun. Sen de bir doktora gorun, bu ne ya.
 
hepsini okuyamadım ama uslubunuzu ben de begnmedım ben 3yıllık evlıyım 4 yılda mazımız var 7 yıl 26 yasındayım gorumcem 23 bekar ben de ılk gunden berı anlasammıyrodum ama bellı de etmedım taa ki bu yaza kadar ben de konusmuyorum artık zaten aynı sehırde bıle degılız ama telden bıle yetıyodu maalesef benım ek derdım de kıskanclık abısını çok sevıyodu ve tek mali kaynagı oldugu ıcın nısalıyken çok çekemdıgıne sahıd oldum ama ınanır mısın evıme gelıpo de abı keske koyden bırıyle evlenseydın yegenımı daga çok gorurdum bıle dedı yanı evımın yanındakı okula bakıp da abıcım sen ıste ben sana surdan bı ogretmen ayarlıyım dıyecek kadar kustah ve esım bunların saka oldugunu dusunecek kadar genıs kına elbısemın aynısından alıp da kırmızı ben gıyecem dıyecek kadar kıskanc yanı dusunun ama bu sene içimdeki herseyı doktumm çok rahatladım her senen 1 ay k.vdemde kalıyorum ve her sene burnumdan getırıyo bu sen gıttıgımde hamıleydım orda dusuk yaptım o da eklenınce ustune içimdeki herseyı bosallttım çook rahatım bu yaz dugunu var dugunune bıle gıtmıycem yıne hamıleyım ınsallah dogumuma denk gelıyo ne guzel tevafuk oldu ben de gorumce konusunda çok dertlıyım 1 gorumce ama 10 kaynanaya bedell
 
kimsenin kibarciklari oynadigini sanmiyorum
hele ben
bende bir kaynana var,muthis iki elti ve süper iki tane kayin var ki oooo dillere destan
dur bitmedi
süper ötesi insanlar olan akrabalarim var
ve hatta ve hatta öz ablam ve yegenlerim
ooooo sizin uslubunuzla anlatsam seytan bile sevimli kalir yanlarinda
ugrasmiyorum ben kimseyle
kimse icinde paralamam kendimi
esim önemli ve cocugun onlarib problemi parcalar beni o kadar
haaa benim yegenler ablam ve akrabalar, kaynana vs hepsi ne kadar fena olsalarda
biraz uslup önemli canim yaa
kadiniz biz biraz kibarlik
baska söze gerek yok
 
hey allahım yarabbim insan nasıl yüzsüz olur bana biri izah etsin, görümcem 30 ben 34 yasındayım, gorumcemle konusmuyorum cünkü nefret edıyorum ondan ve cocuklarından artık herkes bılıyor burdakı kk arkadaslarım.. Neyse cumartesi günü aradı kaynanamın kız kardesinin kızı yanı kocamın teyzesinin kızı sıze gelcez oturmaya ee bee dengesızler bılıyonuz ben calısıyorum cumartesıde, neyse allahdan temız tıtız bır ınsanım bırde becerıklı ayıptır soylemesı, her zaman tatlım pasta boregım olur kocam sevıyor hep yaparım ıse gıderkende sabahları alırız yanımıza, neyse ıs cıkısı haldır guldur eve gıttım dedım ben 5 e kadar calısıyom neyse evde oldum 5,30 da onlar geldı 6 da. Teyzesı kocası, kızı bırde kaynana takılmıs peslerıne geldıler daha ustumu cıkarmadım, neyse yenı evlıyız 5 ay oldu teyzesı olcak cadı cingene cimri bu arada kuyumcular zengınler durumları cok ıyı bana getırmıs hanı meyce kasesı olurya pazarda satılan 5 tl onlardan ev hedıyesı benım komsular bıle daha pahalı getırdıler dıceksın hedıyenın kucugu buyugu olmaz ama teyzesı boru degıl, bızımkılerden bırı getırse oyle bısey kınarlar laf ederler ama neyse, bırde bu kadar tesaduf olurmu aynısından bendede var hemde aynı model ve renk , kaynana hep benım aılemden eksıklerı bekler alsın kendı bır pok almaz cımrı cıngeneler,neyse yedıler ıctıler gıttıler, ertesı gun pazar oldu benım koca gıttı gene anasını kardesını yıyenlerı gormeye, ses cıkarmadım bıktım cunku artık kavga etmekden her hafta oraya gıtme demekden, neyse eve geldı 4 saat sonra bana demezmı askım kız kardesım dedıkı abı karınla ne zaman konusucaz bu boyle olmaz, benle hıc konusmıcakmı barısalım artık demıs, mısafır gelınce oda gelıcekmıs ama arabada yer olmayınca gelememıs, dusunun ya konusmuyorum ne evıne gıderım nede kaynanama gıdınce orda kızı gelıncede konusmayız, yüzsüzlükle evıme gelmek ıstemesı, tuhaf ya ben bırı ıle konusmıcam evıne gıdıcem yuh yanı dıyorum ınsan bu kadarmı rahat genis yüzsüzlügün daniskası olur.

Konuyu sonuna kadar bile okuyamadım...kim ÇİNGENE tartışılır bu konuda....:50:
 
kızlar konu sahibinin amacı dalga geçmek sizde her konusuna cevap vererek amacına ulaştırıyosunuz onu bide onun yüzünden banlanıyosunuz :36:
 
bizim toplumda misafir bereket olarak görülür yapmayın bukadarr sevmıyorsanızda eşiniz için idare edinn daha 5 aylık evliymişsiniz böyle geçermı bır ömür çoğumuz eşimizin ailesıyle anlaşamıyoruz ama bukadarda yerleri düşürmeyin istesenızde istemesenızde o insanları eşinizle evli kaldığınız muddetçe göreceksınız hadı herkesı boşverın enazından kendız için bukadar doldurmayın içinizi gerçektenn böyle düşünerek dvm edersenız hayat sızın içinde çok zor olur :50::50::50:
 
Şu sitede ilk kez birine negatif yorum yapacağım. Üslubunuzdan ve anlattıklarınızdan aslında sizin huysuz biri olduğunuz izlemine kapıldım. Biraz da saygısız. :20: Sırf nefret ettiğiniz için konuşmuyorsunuz. O kadın evinize gelmek istediğinde, barışmak istediğinde yine yüzsüzlük yapan o olmuş. Surat yapan, huysuzluk yapan, saygısız kelimeler kullanan, kavga eden siz yüzsüz değilsiniz ama barışmak isteyen görümce yüzsüz. :19: Yine de büyüklük onda kalmış ki barışmak istemiş. Kendinizi bu kadar kaf dağında görmeyin. :20: Burada yazdıklarınızda yüzsüzlük yapan bir kişi göremedim ben. Hatta eşinize sabırlar diledim. Herkes çalışır, herkesin evine misafir gelir. İnsanlar sizi görmek istemiş. Bana maddi durumu iyi olan biri ev hediyesi olarak sadece havlu almıştı, ama hiçbir zaman onun maddi değerine bakmadım. Düşünmesi yeterdi benim için. Evimde ona benzer çok havlu vardı, bir tane daha olmuş oldu... Bakış açısı önemlidir iletişimde. Sizde gördüğüm tek şey negatif bakış açısı ve insanları aşağılama, beğenmeme, kendini hep haklı ve mükemmel görme eğilimi.:19: Zaten siz bu şekilde devam ederseniz hiç merak etmeyin evinize kimse gelmek istemeyecek. Allah eşinize ve ailesine sabır versin. :19:
 
Bayağı bir üslubunuz var.Belki haklısınızdır sinirlenmekte fakat kullandığınız klimeler ve şu hediye konusundaki tutumnuz haklı iken haksız düşmenize sebeb olabilir.Ama ben sizin gibi bir yengeye sahip olmak istemezdim çok çekilmez olurdu yeterince var zaten başımızda o yüzden ben sizin tarzınızdaki insanlardan uzak dururum.Görümceniz gelmek istemiş ne niyetle bilemeyiz fakat ben adım dahi atmazdım abimle telefonla,evimde görüşürdüm ama sizden uzak dururdum.Küfürler çok kötü çokk:50:
 
arkadaşlarımın yazdıklarının hepsine harfiyyen katılıyorum..uslup çok yanlış kimse kimseyi sevmek zorunda değildir,evet sorunlarınızda olabilir kavgada edebilirsiniz..yaşça benden büyüksünüz ama uslubunuza bakılırsa lise ergen ağzıyla kusmuşsunuz tüm kininizi,bu sitede hemen hemen herkes aynı sorunları yaşıyor fakat hiç kimse bu derece aşalayıcı şeyler yazmamıştır...neyse ban yemek istemiyorum.. daha çok şey yazardımda..:9::9::27:
 
Çok çirkin bir uslubunuz var..
Öyle bir uslup ki o insanlar size ne yapmış olurlarsa olsun ; benım gozumde sızın haklı bır yanınız yok..
Bu uslubu duyan ınsan zaten normal davranamaz..
 
her zaman söylerim insan ne kadar haklı olursa olsun işi çirkefliğe ne kadar vurursa o kadar haksız duruma düşer. öncesinde ne yaşadınız bilmiyorum ama bu durumda benim gördüğüm sizin insanlara karşı çok kötü bir tavrınız var ve bu düşüncelerinizede yansıyor
 
Amaninnnnn bacimmmm abowww bu neler yazmış böyle şoktayim resmen ya, Allahimmmm neolursun bana böyle bi gelin verme ileride. İcim urperdi yaa Allahım neolur koru hepimizi böyle insanlardan. Âmin.
 
üç günlük dünya kimseyle küs kalmaya değmeyecek kadar görümceniz size bir adım atmak istemiş ama sizse görümcenizi yüzsüz yaptınız.bana bir adım yaklaşana ben on adım yaklaşırım böylece çok şükür Allah'ıma hiç kimseyle bir sorun yaşamadım Allah'ta yaşatmasın.görümcenizi sevmeyebilirsiniz ama onunla küs olmak zorunda değilsiniz eşinizin kız kardeşi sonuçta saygı duymak gerekir.fazla muhabbet kurmazsınız ama yok evime istemem yok konuşmuyorum ben onunla o da konuşmasın benimle demek çok yanlış olur.bir insan abisinin evine rahatlıkla niye giremesin kendi evi gibi girmesi gerekirken.biraz olgun düşünün lütfen.bana 5 liralık hediye getirmişler oysa aynısı zaten bende vardı diyerek alınan hediyeyi beğenmemezlikte ne öle.bana bir mendil verseler ben yinede mutlu olurum küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenmelisiniz koskoca insansınz gün gelir şu anki hayatınızı ararsınız o beğenmedliğiniz hediyeyi ararsınız.hediyeyi beğenmediniz başka bir alternatif olarak kullanabilirsiniz.mesela bize borcam tarzı hediyeler çok gelir annemde onları paket yapıp hediye götürmesi gereken başka yerlere götürebiliyor.kadın o kadar borcamın hepsini kullanacak değil yaa.marketten hediye alsa yine aynı şeyi alacak evden paket yapıp götürüyor çokta memnun kalıyorlar.yeterki siz mutlu olmasını bilin paraya bakmayın paranın hiç değeri yok inanınki.bu arada söylemeden edemeyeceğim bunu 20 yaşındaki bir öğrenci yazıyor sizin yanlış davranışlarınza çok üzülerek umarım yanlışlarınızı düzeltirsiniz kendinze iyi bakın.hiç bir şeyi sorun etmeyin lütfen.
 
bı ınsan gercekten magdursa bı konuda anlatırken bu tarz kelımeler kullanmaz uslup duzgun olur ne o oyle ayıp yanı haklı olsanız bıle aaaaa bundada var dedırtıyorsunuz kendınıze bu dılle
 
sultan 34 yaşındamıymış:53::44::27::47:
 
Back
X