hey allahım yarabbim insan nasıl yüzsüz olur bana biri izah etsin, görümcem 30 ben 34 yasındayım, gorumcemle konusmuyorum cünkü nefret edıyorum ondan ve cocuklarından artık herkes bılıyor burdakı kk arkadaslarım.. Neyse cumartesi günü aradı kaynanamın kız kardesinin kızı yanı kocamın teyzesinin kızı sıze gelcez oturmaya ee bee dengesızler bılıyonuz ben calısıyorum cumartesıde, neyse allahdan temız tıtız bır ınsanım bırde becerıklı ayıptır soylemesı, her zaman tatlım pasta boregım olur kocam sevıyor hep yaparım ıse gıderkende sabahları alırız yanımıza, neyse ıs cıkısı haldır guldur eve gıttım dedım ben 5 e kadar calısıyom neyse evde oldum 5,30 da onlar geldı 6 da. Teyzesı kocası, kızı bırde kaynana takılmıs peslerıne geldıler daha ustumu cıkarmadım, neyse yenı evlıyız 5 ay oldu teyzesı olcak cadı cingene cimri bu arada kuyumcular zengınler durumları cok ıyı bana getırmıs hanı meyce kasesı olurya pazarda satılan 5 tl onlardan ev hedıyesı benım komsular bıle daha pahalı getırdıler dıceksın hedıyenın kucugu buyugu olmaz ama teyzesı boru degıl, bızımkılerden bırı getırse oyle bısey kınarlar laf ederler ama neyse, bırde bu kadar tesaduf olurmu aynısından bendede var hemde aynı model ve renk , kaynana hep benım aılemden eksıklerı bekler alsın kendı bır pok almaz cımrı cıngeneler,neyse yedıler ıctıler gıttıler, ertesı gun pazar oldu benım koca gıttı gene anasını kardesını yıyenlerı gormeye, ses cıkarmadım bıktım cunku artık kavga etmekden her hafta oraya gıtme demekden, neyse eve geldı 4 saat sonra bana demezmı askım kız kardesım dedıkı abı karınla ne zaman konusucaz bu boyle olmaz, benle hıc konusmıcakmı barısalım artık demıs, mısafır gelınce oda gelıcekmıs ama arabada yer olmayınca gelememıs, dusunun ya konusmuyorum ne evıne gıderım nede kaynanama gıdınce orda kızı gelıncede konusmayız, yüzsüzlükle evıme gelmek ıstemesı, tuhaf ya ben bırı ıle konusmıcam evıne gıdıcem yuh yanı dıyorum ınsan bu kadarmı rahat genis yüzsüzlügün daniskası olur.