görümcesi yüzsüz olan varmı

Ne yapıyorsun bacım sen ya??? ayrıca bide karsı tarafı dinlemek lazım sen onlardan böyle bahsediyorsan onlar kim bilir senden nasıl bahseder? Görümce barısmak istedigi icin yüzsüz mü oldu simdi? Yok, yok iyilikte yaramıyor kimseye. Sizin kötü olmak hosunuza gidiyor bence, illa kötü bir görümcem olsun derdindesiniz, egonuzu baska türlü sismiyor herhalde.

Hem su konusma tarzına, üslubuna baksana arkadasım, o görgüsüz diye bahsettigin aile' den daha mı görgülüsün ki? Sen onları tek gecersin haberin yok..
:27:

Son düzenleme:
hangi duygunu beslersen o duygu yönetir seni...
sevmeye çalışmak,sakin olmak,alttan almak bu kadarmı zor be kardeşim...
kapına düşmanın gelse başının üstünde olması lazım öğretmedilermi sana...
yani bence mutlaka sana öğretmişlerdi bunu ama içinde yok senin insanlara değer vermek...
kimsenin eşinin ailesi melek değil burda hatta çook daha kötüleri var emin ol...
ama kimse bunu senin gibi bu hale getirmiyo...
senin herşeyden önce eşine saygın ve sevgin olsa azıcık dişini sıkmayı öğrenirsin bi kadın olarak..
eşine allah sabırlar versin....

Herşeyi geçtim zaten arkadaşlar gerekeni yazmışlar

siz neden görümceniz için yüzsüzlükle evime gelmek istemesi gibi bir cümle kuruyorsunuz

orası sadece sizin eviniz değil eşinizinde evi
belli ki görümceniz sizin için değil abisi için alttan alıyormuş

Kadın zarif olacak bir kere,bir şeyden şikayet ediyorsa bile kuracağı cümlelere dikkat edecek..

Kötü laf söyleyerek kendini daha mı rahat hissediyorsun acaba.....

Konu sahibi;lütfen bir aynanın karşısına geçip kendinize dikkatlice bakın.

Eminim mükemmel bir insan gördüğünüzü söyleyeceksiniz.

Ha söylemeyi unutmayım.Baktığınız ayna (hep baktığınız olan) dev aynası değil,boy aynası olsun lütfen :)

Son düzenleme:
okurken fıtık oldum yaaa.
var mı bu devirde böyle kadınlar hala. istemiyorsan örtersin kapını oturursun ne laf söz yetiştiriyorsun hala.

siz neden görümceniz için yüzsüzlükle evime gelmek istemesi gibi bir cümle kuruyorsunuz

Hay agzına saglık, arkadas herkesi yönetmek istiyor esinden tutun, evine geleceklere kadar..

Kk uyelerı ben calısıyorum ve herdakka ınternete gıremem ve suan bıle ınternete cep telefonumdan gırdım, ayrıca evımdede ınternet yok alma geregı duymuyorum o bakımdan gırdıgım kadarı ve telefonla ne kadar yazabılıyorsam okadar yazabılıyor ve online olabılıyorum, uyeyım dıye herdakka burada olacak kadar bos vaktım yok dıye gercek dısı insanmı oluyorum yani, bence sacma, benım uslubumu begenmeyen begenmez benım tarzım yapım anlatıs seklım bu anlatısıma degıl konumla ılgılı yorum yapılsa bana daha faydalı olucak

uslubun tarzin bumu ? cingeler pohlar :20: nasil bir uslup bu :19:

sen sarfettin sözlere dikkat etsen burda herkes yardimci olurdu sana ama bu sekil kimseden konunla ilgilenmesini bekleme

TOPLAM 48 ÜYE (35 üye ve 13 ziyaretçi) amaca ulaşılmıştır !

Konu sahibi;lütfen bir aynanın karşısına geçip kendinize dikkatlice bakın.

Eminim mükemmel bir insan gördüğünüzü söyleyeceksiniz.

Ha söylemeyi unutmayım.Baktığınız ayna (hep baktığınız olan) dev aynası değil,boy aynası olsun lütfen :)

Bence dev aynasından bakmıyor kendine. Dev aynasından baksa en azından biraz asil durur. Ama o tümüyle kendine ait olan bir aynası var. Bir tek onu kraliçe gösteren, ve sadece kendinin görebildiği. Yoksa normal boyutta düşünen biri bu cümleleri kuramaz.

yüzsüz görümce deyince bende , balayına da gitmek isteyen görümce gibi bişey sandım .

anlattıklarınızdan yüzsüz bi görümce değil olgun bi görümce çıkardım.

biraz abartmıyor musunuz ?

herkesın kaynanası gorumcesı akrabası eşi dostu ıyı bır gelınler kötü, hepınızınkı melek hepınız cok memnunsanız ne ısınız var burda bu platformda, esı ıle aılesı kaynanası gorumce eltısı ıle sorunları olan konu acılan bır platform degılmı burası madem memnunsunuz gelınler kötü yada ben kötü gelınım, kotu olsam burda yazmam yapıcamı yaparım real hayatta, kötü olsam, ınsanın gorumcesı kotu olamazmı kardesım kına gecemde kırmızı tuvalet kafasında da kocaman kırmızı bır tac takan gorumce gordunuzmu sız, nısanımda beyaz gelınlıgı andıran sacında gene kocaman gul koyduran, benmı yoksa gorumcemı olgun kıskanc fesat hangımız, sıze evımde daha 2 ay lık gelınım yemege cagırdım evımde yıkılmadık kırılmadım kırlenmedık yer kalmadı, allah ınancı olan lar vıcdan sahıbı olanlar sız yenı evlı olcaksınız ve yasadıklarımı yasıcaksınız hey gıdı heyy seytan yılan demeyı bırakın sacbas yolarsınız be, bırakın burda yalandan bana kibarcık oynamayın dürüst olun benım gıbı samimi yazın.

Olur mu öyle şey! Evlenmişler artık o adam onun kocası! Ne abisi, ne oğlu olması. O ev de gelinin:27::52:

Çevremde de var malesef böyle düşünenler. Ben bekarım ilerde ne olur bilemem ama konu sahibi gibi ailemden aldığım terbiyeyi hiçe sayarak, hadi görümceyi geçtim çocuklarına bile öyle çirkin kelimeler kullanamam gibi geliyor. Gelin böyle olunca sonra vay efendim kaynana kötüymüş, görümce, görümcekmiş:32:

bende görümcemle anlaşamıyorum o kadar tartışmamız oluyo ama bu kadar kmseyi ezip büzmüyorum para var die sana pahalı bişey alması gerekmiyor kmsenin ayrıca bunlar senin içinden geçse bile eşine yansıtmaman gerek sonuçta onun ailesi ablası arada kan bağı var ewliysen eşinin ailesine karşı biraz dilini tutman gerekir ki eşin haklı olduqun zamanlarda seni savunabilsin.

seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat

Cok haklisin arkadasim senin evine hatta tertemiz evinde ne isi var görümcenin cimri halanın senin gibi mükemmel olamzlar demi hayir görümcende neden evine gelmek istiyo anlamadim ben olsam hayatta gelmezdim sana :47::47:

valla benim evimde eşimin tarafına ait kese değil iğne bile yok ama ben hiçbirzaman saygısızlık yapmadım hatta kaynanam bana yakın oturuyo çocuğumu hasta kereşe yolladığım çok zaman oldu konumu okuyan arkadaşlar bilir herzaman sölerim sağlığı yerinde olsun evinde otursun evet kırgınım ama evime geldikleri zaman hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum çünkü eşimin üzülmesini istemem görümcemde dahil

Son düzenleme:
Back
X