görümcesi yüzsüz olan varmı

Avam tabiri nasıl kadınlar için kullanılıyorddu kızlar ya bakın hatırıma gelmedi şimdi :ssz:

allah'ım dayanamıycam,işin ucunda ban'lanmakta olsa yazıcam:26:
yine mi sen ya!senin görümcenden başka derdin yokmu,hadi 30 yaşında kadına taktın kafayıda,küçücük çocuklarından ne istersin,ne günahı var çocukların,ayrıca bu nasıl bi üslüp ya!
allah öncelikle kocana ve kocanın diğer aile fertlerine yardım etsin,sabır versin:50:
sana da akıl fikir versin:47:
artık huzur içinde ban'lanabilirim:27:

Son düzenleme:
seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat

'töbe estağfirullah ' diyorum başkada bir şey diyemiyorum :40:

seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat

Ee konuşma arkadaşım da sorun ne peki?

Görümcenizde bir yüzsülük sezmedim olgun kadınmış.. anlamış sizin ne kadar patavatsız, saygısız olduğunuzu kadıncağız.. ,bence sorun sizde konuşma tavrınız ofsayt.. eşinizin ailesini cingene goren siz nediye o aileye gelin gittiniz?

Bunu ben gerçek bir dişi olarak göremiyorum nedense. Yani sanki pc karşısında kadınları gıcık etmeyi seven ve herkesin kızacağı tarzda kasıtlı olarak yazan kıs kıs gülen bir erkek var.. yani bazen öyle hissediyorum. Yoksa kaç konusu vardı hepsi aynı tarzda seçilmiş cümleler sanki milleti delirtmek için.

Kusura bakmayın ama konunuzu sonuna kadar okuyamadım, ne kadar kötü bir üslubunuz var eşinizin akrabaları için cadı cimri yok el kadar çocuk şeytan yazık o insanlara yazık ki maalesef sizin gibi akrabaları var.:19:

kuyumculardan ne bekliyordunuz külce altin mi??
cok komiksiniz siz
hayat tarziniz, algilaminiz ,insani degerler sizde cok ilginc
nasil bir dünyada yasiyorsunuz anlamiyorum
iyiki cevremde böyle biri yok

allah'ım dayanamıycam,işin ucunda ban'lanmakta olsa yazıcam:26:
yine mi sen ya!senin görümcenden başka derdin yokmu,hadi 30 yaşında kadına taktın kafayıda,küçücük çocuklarından ne istersin,ne günahı var çocukların,ayrıca bu nasıl bi üslüp ya!
allah öncelikle kocana ve kocanın diğer aile fertlerine yardım etsin,sabır versin:50:
sana da akıl fikir versin:47:
artık huzur içinde ban'lanabilirim:27:

:52::52: Benim annem evlenirken öz annesi bi'çöp bile vermemiş ki bunun yanında daha kötü neler neler yaşamış hala en ufak kötü söz söylemez. Siz anneyi geçmiş, teyzeden bile bi'şey bekler olmuşsunuz. Yaşça da büyüksünüz benden ne desem bilemedim. Hatta ciddi misiniz diye 2 kere okudum, okurken ben utandım üslubunuzdan:53:

Son düzenleyen: Moderatör:
K.valide birşey almaz...

Görümce şeytan..

Çocukları zaten mimli...

Teyze zengin ama bir o kadarda cimri...

Haklarında söylenen sözlere gerek yok tabi ....

Aman Allah'ım üslüba bak laflara bak yazık valla eşine eşinin ailesine çok acıdım.İçini karartma içini temiz tut böyle için kararmış fesatlıklarla uğraşırsan kendin huzur bulamazsın.Senin evinin bereketi de olmaz.34 yaşına gelmişsin bu saatten sonra değişmezsin o ayrı da Allah çevrendekilere sabır versin!

Dır dır dır dır dırr dır dııırrr dır dır dır.. not found error !!!!!:27:

sana her konunda insanları sevmeyi öğren dedik
el kadar çocuklara şeytan deme dedik
eşine ailesini görmezsin deme dedik
dedik de dedik
sen hala aynısın bari şu çocuklara yiyen demeyi bırak
bilinçaltında hep yiyip içen yaratıklar olduğu içinmi böyle diyosun bilmiyorum ama yeğendir onun doğrusu

yeni taptaze bir konu ile gündemdesin yine natlus.

fakat konuşma tarzın hiç ama hiç hoş değil. :19::19:

bu tarz konuşmaların ne ilk ne de son olacağa benziyor.

umarım yöneticiler gerekli işlemi yaparlar.
:31:

:52::52: Benim annem evlenirken öz annesi bi'çöp bile vermemiş ki bunun yanında daha kötü neler neler yaşamış hala en ufak kötü söz söylemez. Siz anneyi geçmiş, teyzeden bile bi'şey bekler olmuşsunuz. Yaşça da büyüksünüz benden ne desem bilemedim. Hatta ciddi misiniz diye 2 kere okudum, okurken ben utandım üslubunuzdan:53:

amanın!!! beni niye alıntıladın arkadaşım?yanlış oldu heralde:27:

Satır aralarına insanları aşağılayan kelimeler koymanız sizin haklı olduğunuzu
düşündürtmez bize. Madem laf edeceksiniz ağırlamayın misafir falan. İstemiyorum
diye belirtin. En azından yüzlerine karşı söylersiniz de böyle sürekli arkalarından
konuşmak zorunda kalmazsınız. Hep kusursuz görüyorsunuz kendinizi ama bu
kadar insan bir noktada, bu denli ısrar ediyorsa, ben olsam kendime bir bakardım.
En azından bir soru işareti oluşurdu yani kafamda...

sana her konunda insanları sevmeyi öğren dedik
el kadar çocuklara şeytan deme dedik
eşine ailesini görmezsin deme dedik
dedik de dedik
sen hala aynısın bari şu çocuklara yiyen demeyi bırak
bilinçaltında hep yiyip içen yaratıklar olduğu içinmi böyle diyosun bilmiyorum ama yeğendir onun doğrusu

ay son cümlene koptum:1:

Back
X