Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat
allah'ım dayanamıycam,işin ucunda ban'lanmakta olsa yazıcam:26:
yine mi sen ya!senin görümcenden başka derdin yokmu,hadi 30 yaşında kadına taktın kafayıda,küçücük çocuklarından ne istersin,ne günahı var çocukların,ayrıca bu nasıl bi üslüp ya!
allah öncelikle kocana ve kocanın diğer aile fertlerine yardım etsin,sabır versin
sana da akıl fikir versin
artık huzur içinde ban'lanabilirim![]()
seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat
Benim annem evlenirken öz annesi bi'çöp bile vermemiş ki bunun yanında daha kötü neler neler yaşamış hala en ufak kötü söz söylemez. Siz anneyi geçmiş, teyzeden bile bi'şey bekler olmuşsunuz. Yaşça da büyüksünüz benden ne desem bilemedim. Hatta ciddi misiniz diye 2 kere okudum, okurken ben utandım üslubunuzdan
![]()
sana her konunda insanları sevmeyi öğren dedik
el kadar çocuklara şeytan deme dedik
eşine ailesini görmezsin deme dedik
dedik de dedik
sen hala aynısın bari şu çocuklara yiyen demeyi bırak
bilinçaltında hep yiyip içen yaratıklar olduğu içinmi böyle diyosun bilmiyorum ama yeğendir onun doğrusu
Ayy aynı şeyleri demektense alıntı yapıyım dedim, sana demişim gibi olmuş kusura bakmaamanın!!! beni niye alıntıladın arkadaşım?yanlış oldu heralde![]()