görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

ilahi çok güldüm :)
al benden de o kadar

BENİMDE GÖRÜMCELERİM VAR 2 TANE AMA ÇOK SEVİYORUM İYİKİ ARAMIZDA YAŞ FARKI AZ AYNI KAFA DENGİYİZ SEVİYORUM ONLARI KIZ KARDEŞİM YOK ONLAR KARDEŞİM OLDU. BERABER OLDUĞUMUZDA ÇOK GÜZEL ZAMAN GEÇİRİYORUZ SİZ ŞANSSIZ GURUPTASINIZ BEN ÇOK MUTLUYUM ONLARLAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

allah muhabbetınızı artırsın da konu ısmı Görümcesinden çekenler... Buraya((( olunca yazdıklarınız bıraz havada kalıyor
olan var olmayan var kıskanıyoruz halıyle

Benım de sevgılı gorumcekım cok ıyıdır saolsun. Her geldıgınde aynı apartmanda oldugum kayınvalıdemde 1 hatta 1bucuk ay kalır. Her geldıgınde esımle tartısırız.Sorun hıc eksık olmaz.Kayınvalıdem de baska bır kısılıge burunur onun yaptıgı herseyı onaylar.Nerdeyse her gun alısverıse gıder burdayken sankı kıtlık olcakmıs gıbı.Aynı kıyafetın bırsuru rengını alır,Tek tek fıyatlarıyla gosterır.Daha onceden aılesıne yaptıgı ıyılıklerı ben sıze sunu yaptım ben sıze bunu yaptım oglunuz ne yaptı fılan dıye boburlenır.Ayyyy ayy alsanaalsanasmile
Hamıleyım bır kere arayıp sormamıstır ama nedense hep ben sucluyumdur ben aramadıgım ıcın.Aradıgımda pek konusmaz.

Benim görümcem bes erkegin icinde tek kızdır.Tam benlik bir insan gördügünde konusur icten,samimidir.Ama mesafelidir bence en güzeli bu olsa gerek.Bende ona karsı öyleyim.

merhaba arkadaşlar bendede 2 tane görümce var.1 tanesi benimle yaşıt 3 yıllık evli, büyüğüde benden. 7 yaş büyük ve bekar.kaynanamlarla aynı binada oturuyoruz ve ben 8 yıllık evliyim.Allahtan kaynanamlar yazları köye gidiyolar ve kurban bayramına kadar yoklar.onun için şükrediyorum yoksa gerçekten hiç huzurum kalmazdı.görümcelerimin ikiside birbirinden beter anlattmakla bitmez onlarla yaşadıklarım .ama aklıma geldikçe ve yaşadıkça hepsini yazmaya çalışıcam.büyük görümcem 33yaşında ve şuanda evli olduğunu bilebile biriyle görüşüyor defalarca uyarmama rağmen bu durumu sürdürüyor.geçen sene bana herşeyi anlatıyodu bende her seferinde ayrılmasını söylüyodum.hatta bi keresinde adam bundan ayrıldı herşeyi bitirdi fakat bizimki ne yaptı dersiniz .ilaç içip intihara kalktı aynı binada olduğumuz için yanıma geldi ve ben intihar ettim dedi.o zaman 10 aylık oğlumu ve 5 yaşındaki kızımı komşuma bırakıp görümcemin fenalaştığını söyleyerek acile götürdüm ve kızkardeşine bile söylemedim.çünkü kızkardeşi evli biriyle görüştüğünü bilmiyodu annesine söyler diye büyük görümcem anlatmıyodu.neyse o gün midesini yıkadılar polise ifade verdik falan sonra o adam hastaneye geldi ağlaştılar falan bunlar olurken ben sinirden kuduruyorum tabiki.eşime söylesem elinden bi kaza çıkar diye korkuyourm herşeyi geçen sene kaynanama ve kızkardeşine anlattım ama onlarda bişey yapmadılar.sadece kızıyolar ama kimsenin bişey yaptığı yok.kızkardeşi daha önce niye bana anlatmadın intihar ettiğini işte oadamla konuştuğunu diye .şimdi herşeyi biliyo ama gene bişey yapmıyor.bende bu sene hiçbişey sormuyorum yine o adamla birlikte hatta adam yeni bi eve taşınmış o eve bile gidiyomuş bunları küçük görümcemden duyuyorum.şimdi o adamla buluştuğu zaman sabah eşim görmeden binadan çıkıyor akşamda küçük görümcemlerde kalıyo sanki bütün gün onlardaymış gibi....büyük görümcemin gerçekten şimdiye kadar bana yaptıklarını görmemezlikten geldim ama bu yaptığı gerçekten çok kötü bişey ben o adamın karısına üzülüyorum çünkü benim görümcem yüzünden kaç kere dayak yemiş kadıncağaz bunu görümcem anlattı. o kadar salakki bugün onu döven adam yarın seni el üstünde tutucak inşallah eğer evlenirseniz ki benim hiç öyle bir ümidim yok umarım sanada aynısını yapar çünkü sen herşeyi hakediyosun.anlatmakla bitmez ya o kadar doluyum ki

allah gorumcemi bildigi gibi yapsin diyorum baskada bisey demiyorum..........huzur diye bisey birakmadi bende 20 yasimda hayatimdan bezdirdi beni.... insallah aynilarini oda gorur allahim buyuksun kurtar beni bu azaptan.......

Keşke görümcem fizanda otursa...
Benden hayat boyu uzak kalsa ah ne iyi olurdu
Görümcemde ne ararsanız var...
Hasetlik,fesatlık,dedikodu,yalan,iki yüzlülük vs... uzar gider
diyeceğim o ki ALLAHA YAKIN BANA UZAK OLSUN İNŞALLAH
kendisiyle şuanda tam 9 ay oldu konuşmuyorum.
Düğünümü,kınamı,nikahımı,nişanımı bütün özelgünlerimi mahvettiği için.
Ama hala sinek gibi vızıltılarını duyuyorum,budaa beni rahatsız ediyor..

allah gorumcemi bildigi gibi yapsin diyorum baskada bisey demiyorum..........huzur diye bisey birakmadi bende 20 yasimda hayatimdan bezdirdi beni.... insallah aynilarini oda gorur allahim buyuksun kurtar beni bu azaptan.......

beddua bile etmene değmez

Ah cnm benimde görümcem nişanımı mahfetti. Neredeyse ayrılma noktasına geldik nişanlımla. İki ay konuşmadım. Yılbaşında kendisi demiş abisine konuşalım diye. Bizi davet ettiler ben fazla yüzüne bakmadım. Çıkarken herkezle vedalaşırken nezaketen hoşçakal dedim bana sarıldı sevindi. Ama canımı yaktı bir kere görüşüyorum ama mesafeliyim. Böylesi daha iyi oldu şimdi fazla açamıyor ağzını çünkü fırsat vermiyorum.
Görümce görümce görmeyim seni ömrümce.kaydirigubbakcemile3

benim de 3 görümcekim var.üçüde aynı şehirde fakat mesafeler var.evliliğimin ilk bir yılını burnumdan getirdiler.çat kapı gelip bana hizmet ettirip,laf sokup,huzur bozup gittiler.4 sene oldu hiç biriyle görüşmüyorum.en son eşime boşa bunu diye baskı yapıp evime geldi.bu da son oldu.eşimde görüşmüyor ama beni suçlu bulduğunu biliyorum.onlarında kızları var.allah yoluna çıkarsın diyorum.

Nişanlıyım ve 13 yaşında bi görümcem var. Hem görümcem, hem öğrencim:) Zaten nişanlımla da onun veli toplantısı sayesinde tanıştık. Çok sevimli, zeki bir kız. Okuması ve iyi yetişmesi için elimden geleni yaparım.

Diğer görümcem de benimle yaşıt. Saygılı, durması ve konuşması gerektiği yeri zamanı bilir. Ne o benim, ne de ben onun davranışlarını irdelemem. İnsanız sonuçta, yüzümüzün güldüğü de olur asık olduğu da. Sevgi evet de, bence önce saygı olmalı arada. Saygı zaten zamanla sevgiyi getirir. Ama saygı bir kez kalktıysa aradaki sevgide tükenmeye mahkumdur diye düşünüyorum. Sevgilerimle...

aynen katılıyorum,bizde de saygı kalktığını düşünüyorum o yüzden hepsinden nefret ediyorum.arkadaşlar konu açtım yardımlarınızı bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...yinvalidem-istemeye-gelmedi.html#post15722927

Arkadaşlar bende dünden beri sinirden ölüyorum, gece hiç uyuyamadım tabi eşimde, 3 tane görümcem var 2 tanesi ile bir sorunum yok ama ortanca tam bir baş belası, kullandığım kelimeye kızanlarınız olacaktır ama onun için daha güzelini bulamıyorum. 10 yıllık evliliğim süresince eşimin ailesinden kimseyle bir tartışmam olmadı buna görümcemde dahil ama hep iğnelerdi beni, eşime arkamdan konuşurmuş vs ama dün yaptıkları haddini aştı. önce büyük eltime, kaynıma, sonra bana ve eşime ağıza alınmayacak kelimeler sarfetmiş, olmayacak hakaretler etmiş, oysa bunları hakedecek en ufak birşeyimiz söz konusu değildi. Eşim artık bu eve giremez gelsede kapıyı açmayacaksın diyor, eltimde mahkemeye vericem diyormuş, öff kadın haklı birebir kavgayı yaşamadığım halde ben uyuyamadım o ne yapsın.

Son düzenleme:
kendi mutsuzlgulunu başkalarında görmek isteyen bütün insanların kalbi kötüdür..uzak durmaktan baska caremiz yok:/görümce..siz yine saygılı olun..kendi kocanıza bakın.

Kadınlar arasında içgüdüsel kıskançlık mevcut.gelin kaynana ilişkisinde bunu görüyoruz.Aldatmalarda 1. ve 2. kadın arasında da görüyoruz.peki görümcelere ne oluyor?Onlar neyi çekemiyor ya da kiminle yarışıyorlar?Sanırım bu kırsal kültürden kalma bir rakabet.Kadın kaynana olunca rütbesi artıyor.Artık evin işleri geline kalıyor.Mallar erkeklere kalıyor,Yani GELİN'e.Görümce de haklı olarak babasının malına bir yabancının gelip oturmasını içine sindiremiyor.Onu da yarı kaynanalık rütbesiyle kandırıp bir nevi teselli ödülü veriyorlar.geline karşı kendini otoriter görüp gelinin tüm özel hayatına müdahale etme hakkını kendinde görüyor.

insanların köyden kente göçerken adapte olamadıkları bir iletişim şekli gelin-görümce olayı. Modern aile hayatı ve toplum söz konusu olduğunda kocan kızkardeşiyle belli paylaşımda bulunabilir, ama sen gelin olarak görümcene karşı sorumlu olamazsın.halbuki görümce halen geline karşı beklenti içine giriyor.görümcenle iyi olmak için tüm sevgini gösterirsen seni kıskandığını belli edecek,samimiyetini sunarsan seni yönetmeye kalkacak.belki de en iyisi seviyeli davranmak.ipleri kimsenin eline vermemek..

şimdi şöyle bir konu var ben görümceyim ne kadar çok isterdimki abimin kız arkadası bnm ablam gibi olsun benle alışverişe çıksın felan filan ama öyle bir kız ki hep kendi dediği olsun istiyo abimi bunaltıyo . işte işler şimdi değişir herkese hakettiği gibi davranmak lazımo bana kötü davrandıgı için onun her gün burnundan gtyrm napalım oda iyi karakterli biri olsaydı şimdi bunlar olmazdı !!!!

benim görümcem olacak kişi aslında ii biri ama sevgilime karsı cok nazlı ses yapma konusma korkuyom yanımda yat mesejlasma rahatsz oluyorum hastayım yatıcam bilmem nee aman be aman yeter dedirtecek cinsten nazlı yani... benimki de üzülür diye birsey diyemiyo ablasına ... bende simdiden görümcesinden cekenlerdenim yanii

ay benim görümcem miymintinin tekidir. yillardan beri ne cekiyom.baska sehir de oturuya da yüzünü fazla görmüyom. annesine gelir ,arada sirada benden kücük kendisini .cok biliyomus gbibi isime karismasina ,cocuklarima emri vaki konusmasina .bana da .hic sevmem ,hic hazzetmem .telefonlarina da fazla cikmam . benden uzak olsun.ne yaparsa yapsin.bundan sonra da fazla konrakt kurmak istemiyom.kendine de kendi gibi görümce versin. ukaliklarini anlatsan neden böyle yazdigimi anlarsiniz..elle tutulur yani yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…