- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
biraz önce kayınvaldemi anlattım şimdi görümcem için bişey yazmassam gıskanır valla:roflol:çünkü kendilerüü çok gısgançç fesat biri oluiii...
saman altından su yürüten cinsinden oluii kgendileriii:dilcikar:
BENİMDE GÖRÜMCELERİM VAR 2 TANE AMA ÇOK SEVİYORUM İYİKİ ARAMIZDA YAŞ FARKI AZ AYNI KAFA DENGİYİZ SEVİYORUM ONLARI KIZ KARDEŞİM YOK ONLAR KARDEŞİM OLDU. BERABER OLDUĞUMUZDA ÇOK GÜZEL ZAMAN GEÇİRİYORUZ SİZ ŞANSSIZ GURUPTASINIZ BEN ÇOK MUTLUYUM ONLARLAolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
allah gorumcemi bildigi gibi yapsin diyorum baskada bisey demiyorum..........huzur diye bisey birakmadi bende 20 yasimda hayatimdan bezdirdi beni.... insallah aynilarini oda gorur allahim buyuksun kurtar beni bu azaptan.......
Keşke görümcem fizanda otursa...
Benden hayat boyu uzak kalsa ah ne iyi olurdu
Görümcemde ne ararsanız var...
Hasetlik,fesatlık,dedikodu,yalan,iki yüzlülük vs... uzar gider
diyeceğim o ki ALLAHA YAKIN BANA UZAK OLSUN İNŞALLAH
kendisiyle şuanda tam 9 ay oldu konuşmuyorum.
Düğünümü,kınamı,nikahımı,nişanımı bütün özelgünlerimi mahvettiği için.
Ama hala sinek gibi vızıltılarını duyuyorum,budaa beni rahatsız ediyor..
benim de 3 görümcekim var.üçüde aynı şehirde fakat mesafeler var.evliliğimin ilk bir yılını burnumdan getirdiler.çat kapı gelip bana hizmet ettirip,laf sokup,huzur bozup gittiler.4 sene oldu hiç biriyle görüşmüyorum.en son eşime boşa bunu diye baskı yapıp evime geldi.bu da son oldu.eşimde görüşmüyor ama beni suçlu bulduğunu biliyorum.onlarında kızları var.allah yoluna çıkarsın diyorum.Ah cnm benimde görümcem nişanımı mahfetti. Neredeyse ayrılma noktasına geldik nişanlımla. İki ay konuşmadım. Yılbaşında kendisi demiş abisine konuşalım diye. Bizi davet ettiler ben fazla yüzüne bakmadım. Çıkarken herkezle vedalaşırken nezaketen hoşçakal dedim bana sarıldı sevindi. Ama canımı yaktı bir kere görüşüyorum ama mesafeliyim. Böylesi daha iyi oldu şimdi fazla açamıyor ağzını çünkü fırsat vermiyorum.
Görümce görümce görmeyim seni ömrümce.kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum,bizde de saygı kalktığını düşünüyorum o yüzden hepsinden nefret ediyorum.arkadaşlar konu açtım yardımlarınızı bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...yinvalidem-istemeye-gelmedi.html#post15722927Nişanlıyım ve 13 yaşında bi görümcem var. Hem görümcem, hem öğrencim:) Zaten nişanlımla da onun veli toplantısı sayesinde tanıştık. Çok sevimli, zeki bir kız. Okuması ve iyi yetişmesi için elimden geleni yaparım.
Diğer görümcem de benimle yaşıt. Saygılı, durması ve konuşması gerektiği yeri zamanı bilir. Ne o benim, ne de ben onun davranışlarını irdelemem. İnsanız sonuçta, yüzümüzün güldüğü de olur asık olduğu da. Sevgi evet de, bence önce saygı olmalı arada. Saygı zaten zamanla sevgiyi getirir. Ama saygı bir kez kalktıysa aradaki sevgide tükenmeye mahkumdur diye düşünüyorum. Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?