görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
canım en azından evin ayrıysa ve sık gelıp gıtmıyosa bosver takma ben kayınvalıdemlerle bır oturuyorum gorumcem neredeyse hergun gelır benım kardeslerım gelmeye cekınır vala sahsen benımde bı erkek kardesım var o evlendıgınde ben bunun yaptıgını asla yapmam resmen nefret edıyorumÇok üzgünüm çoook

ahh kızlar ahhh bende evlenınce cekıcem gıbıme gleıyo benden 1 yas buyuk ama evde hakımıyet bırınde olurya sevgulumn abısı var ama gorumcem cekıp duzene sokuyo 23 yasında daha karısır gıbıme gleıyo ama kendı evıne karıssın benım evıme karısamazz olduda karısırsa artık gelırm bende bu topıce (

benim görümcem yok ama ben görümceyim gelinimiz hamile ve kızı olacak inşallah abla sana çeker der çok severim kendisini hatta kardeşiminden çok ona değer veririm..her yere beraber gideriz gezeriz bişi almak istese sende beğen der Allah razı olsun hamile hemen ayağa kalkar yardım için sen keyfine bak derim dur otur dinlen vs..inşallah ömür boyu böyle devam eder..mutlulukla sağlıkla yuvasında.

helal olsun gerckten senın gıbılerı cok az benım annemd gorumce mesela ne kıskanclık yapar ne bıseyıne karısır,inş sizinde hep boyle devam eder

yalnız herkesin yazmasındanda ben şunu anladım aynı yerde oturmamak gerekiyor en önemli sebep bu galiba

yalnız herkesin yazmasındanda ben şunu anladım aynı yerde oturmamak gerekiyor en önemli sebep bu galiba

canım eger aynı evde oturursan gorumcan sureklı gelıo hele bıde aglayan mızmız hıc susumak bılmeyen bı oglu varsa hıc cekılmıyor

canım eger aynı evde oturursan gorumcan sureklı gelıo hele bıde aglayan mızmız hıc susumak bılmeyen bı oglu varsa hıc cekılmıyor

ayyy çok zordur yaa en iyisi uzak olmak yaa benm başımdaki çok berbat evlennce burnumdan getirir evliliğimi yoksa

ewet canım kesınlıkle bıde araya mesafe koy herkes haddını bılsın ben artık hıc yuz vermıyorum gorumceme cok resmıyım ona karsı

ya arkadaslar şuan şoktayım ya gorumcem bosanıyor ya artık hep basımda yaaaaaaÇok üzgünüm çoook

Benim görümcem daha 10 yasında ama bu yasta bile onlardayken bana yapmadıgını bırakmaz :roflol: ablacım gel bakkala gidelim, ablacım gel hamur yapalım, ablacım derslerimi yapalım, ablacım ablacım ablacım, ahh laelaelaelaelae
ama cok seviyorum bücürümü o ayrı

allahım bol bol sabır versin şimdi çekilmez o görümce birde herkes sana sorar neden ayrıldı ne oldu diye. ama bende görümcemin boşanmasını çok isterdim çünkü senelerdir hep bizi ayırmaya çalışıyorlar dilerim allahtan kendisine döner diyorum. bazen kızıyorum eşime ablan bizle uğraşacağına sarhoş kocasına baksın diye.

bende ki görümce pisliğin önde gideni hayatımda onun kadar kötü başka bi insana rastlamadım. nikahımıza 20 gün kala bana anneme etmediği küfürler kalmadı ve nişan atmak zorunda kaldım nişanlımı çok sevdiğim halde. şimdi 10 gün var nikaha ve biz nişanlımla gizli görüşüyoruz. bu işi nasıl olur hale getiririz die kafa patlatıyoruz. o kadar fesat ve kıskanç ki kocasından yakınlık göremediği için kardeşinin bana olan herşeyini kıskanıyo kendi mutsuz kimse mutlu olmasın istiyo hasta resmen. allaha havale etmekten başka bişey yapamıyorum. ama şeytan çok dedi. tut saçından sürükle diye ama hanımlık ben de kalsın dedim. benim lügatımda nefretin karşılığı onun adı derim o kadar.

Son düzenleme:

aynen bnmkide byle ama Allahtan bu kadarda çok değil ama bizi çok kıskanıyo nefret edyorum ondan sözde kardeşini bn köpeğim yapmışım onun sevgilisi yok diye burnumuzdan getiriyo ilişkimizi

kızlar evet benim görümcemde boşanıyor off off çocuk yok..kayınvalidem ayılıp bayılıyor hergün arar konusun giidn şöyle yapın böyle yapın eşimde ne yapacagını şaşırdı..gelin aksam bize konuşalım daha ne konusulacaksa..mahkemeye başvurmuşlar..ben karışmıyorum seyrediyroum sadece..çok komikki görümcen evlenirkende k.validem vermişti kimseye danışma yok...şimdide hep bizde halledin diyor bu işi...hatat biz nişanlı idik..dügün tariihmiz belli degildi maddiyattan dolayı..tak gizlice ortaya attı görümcem evlendi ben bekledim....ona esyalar alındı onun telası oldu..:))

sizin işler bayağı karışıkmış canm valla

bakalım canım hayırlısı olsun haberin yok vallahi..benim k.validem halledin çözün der ama detayları söylemez..mahkemeye başvurmuşlar haberimiz yok...başkasından ögrendik..ögrendigimizi anlayıncada k.validem şimdi arıyor konuşun çözün bakalım ne oılucak ...

saol canım kaynanam bı ara benımle ugrasıyordu bende inş Allah öyle bı dert verırde benımle ugrasmaya vaktın kalmaz demıstım oylede oldu sımdı kızıyla ugrasacagım dıye bana fırsatı olmuyor vala gece uyuyamadım kaynanam yetmıyomus gıbı bıde kızı geldı yaaaaaa:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…