benim görümcem yok ama ben görümceyim gelinimiz hamile ve kızı olacak inşallah abla sana çeker der çok severim kendisini hatta kardeşiminden çok ona değer veririm..her yere beraber gideriz gezeriz bişi almak istese sende beğen der Allah razı olsun hamile hemen ayağa kalkar yardım için sen keyfine bak derim dur otur dinlen vs..inşallah ömür boyu böyle devam eder..mutlulukla sağlıkla yuvasında.
yalnız herkesin yazmasındanda ben şunu anladım aynı yerde oturmamak gerekiyor en önemli sebep bu galiba
canım eger aynı evde oturursan gorumcan sureklı gelıo hele bıde aglayan mızmız hıc susumak bılmeyen bı oglu varsa hıc cekılmıyor
aaaaaa neden canm şimdiden Allah sabır wersin sana o çocuğuyla
saol canım ya,zaten gorumcem epeydır bosanacam dıyordu onun aklı devre bıraz daha bosanmadan evlenmeyı bıle dusunuyo
bende ki görümce pisliğin önde gideni hayatımda onun kadar kötü başka bi insana rastlamadım. nikahımıza 20 gün kala bana anneme etmediği küfürler kalmadı ve nişan atmak zorunda kaldım nişanlımı çok sevdiğim halde. şimdi 10 gün var nikaha ve biz nişanlımla gizli görüşüyoruz. bu işi nasıl olur hale getiririz die kafa patlatıyoruz. o kadar fesat ve kıskanç ki kocasından yakınlık göremediği için kardeşinin bana olan herşeyini kıskanıyo kendi mutsuz kimse mutlu olmasın istiyo hasta resmen. allaha havale etmekten başka bişey yapamıyorum. ama şeytan çok dedi. tut saçından sürükle diye ama hanımlık ben de kalsın dedim. benim lügatımda nefretin karşılığı onun adı derim o kadar.
kızlar evet benim görümcemde boşanıyor off off çocuk yok..kayınvalidem ayılıp bayılıyor hergün arar konusun giidn şöyle yapın böyle yapın eşimde ne yapacagını şaşırdı..gelin aksam bize konuşalım daha ne konusulacaksa..mahkemeye başvurmuşlar..ben karışmıyorum seyrediyroum sadece..çok komikki görümcen evlenirkende k.validem vermişti kimseye danışma yok...şimdide hep bizde halledin diyor bu işi...hatat biz nişanlı idik..dügün tariihmiz belli degildi maddiyattan dolayı..tak gizlice ortaya attı görümcem evlendi ben bekledim....ona esyalar alındı onun telası oldu..:))
allahım bol bol sabır versin şimdi çekilmez o görümce birde herkes sana sorar neden ayrıldı ne oldu diye. ama bende görümcemin boşanmasını çok isterdim çünkü senelerdir hep bizi ayırmaya çalışıyorlar dilerim allahtan kendisine döner diyorum. bazen kızıyorum eşime ablan bizle uğraşacağına sarhoş kocasına baksın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?