yakın olmak iyi ama sizinkide çok yakın olmuş. kocası olsun sizde onu herkesin içinde bir rencide edinde yaptıkları neymiş öğrensin. biişey dersede safa yatarsınız ay çok pardon öylemi anlaşıldı öyle demek istemedin ben senin iyiliğini düşündüm diye. benimki öyle yapıyor sinsi şeytan![]()
canım aynısını yaşasın deme nolur beddua etme. Allahından bulsun de bak aLLAH KORUSUN KIZIN OLUR ÇOCUĞUN OLUR GENE DÖNER DOLAŞIR SENİ BULUR. MUTLAKA ÇOK HAKLISIN VE ÇOK SİNİRLİSİN AMA BEDDUA ETMEMEK EN İYİSİ. pardon caps lock açmışım yanlışlıkla.
Ben beddua hiç etmedim. Annem etti... Annem çaresiz kaldı. Mazlumun bedduası hesabı.... ben beddua etmiyorum. Eşimede dedim. Ben bu dünyada yüzleşmeyeceğim onunla. Öbür tarafta Karşıma geçecek bülbül misali doruları şakıyacak. Orda sen ve buna, bana yaptıklarına tanık olmuş ve susmuş herke solacak. O gözü bana ne niyetle baktığını dile gelip söyleyecek, O dili bana neden öyle konuştuğunu, kulakları bütün uzuvları dile gelecek ve Allah'ın önünde hesap verecek.. Bir bedduayla kurtulamaz yaptıklarından!