Gorumceye goturme sorunsali..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Kizlar merhaba,yardiminiza ihtiyacim var yine..

Kv kp le aramiz bozuk alt ust yasiyoruz,goumcem arabayla 10 dk mesafede oturuyor..
Annesini babasini kendi evine cagiriyir,kv kp de bizim kapiya geliyo kardesin cagirdi,bizi ona gotursene diye,yemek koymusum yiycez cat kapi caliyo,ya kiz kocasini gondersin gelsin alsin anasini yada kendi gelip alsin benim esim niye goturuyoo,siz olsaniz kizarmiydiniz?

Görümcen arabası yokmu?
eşi alması daha uygun. .
Yada eşin götürmeli tabiki ..
En güzeli uzak oturmak. .

bi olur iki olur da sürekli böyle çat kapıysa rahatsız olurum ben. çağıran adam çagırdıgının arabasının vs olmadıgını biliyordur ona göre kocasını yollasın ne bileyim.

Gorumcemin kendi arabasi var evi bize 10 dk uzaklikta,hem kendi yada kocasi alabilir,esimin kiz kardesi ablasi degil,bir digil iki degil hep istiyorlar,arac sirketin araci,arabamiz yokken alalim bu eve araba lazim demezler,sirketin olunca heryere gotur bizi,ohh ne ala diyorum bende kiziyorum istemiyorum.esimde kizmis ara danadini kizini gelsin alsin demis.

yemek yıyıp oyle goturebılırım derdı esım sanırım. ama kızmazdım.gotursun 10 dk mesafe sonucta

Havalar buz gibi gidemem iştir. Biraksin yani zqtwn aysa 2 kez ancadir. Ilerde seni damadin almaya gelmez gene kwndi cocigundan istersin.netice de el oglu damat. Sen sevmedigin icin boyle hissediyorsun. Uyma seytana <3

Havalar buz gibi gidemem iştir. Biraksin yani zqtwn aysa 2 kez ancadir. Ilerde seni damadin almaya gelmez gene kwndi cocigundan istersin.netice de el oglu damat. Sen sevmedigin icin boyle hissediyorsun. Uyma seytana <3

Bende el kiziyim oyle der kv de,damadin yapmadigi inceligi hosgoruyu benden bekliyorlar,ben kizi gelsin alsin diyorum zaten,onun evine gidiyolar kizi cagirmis,gelip anasini babasinida alicak abiden beklemiycek.arada olurda her zamanda olmazki.

Ne varki annesi babası heran götürebilir.
Ne güzel işte Eşiniz sevaba giriyor.
Lütfen böyle seyleri kafaniza takipta şeytana uymayin.
Onlar yasli insanlar ve anne baba.
Ki yaptıkları da bisey yok.

Bende el kiziyim oyle der kv de,damadin yapmadigi inceligi hosgoruyu benden bekliyorlar,ben kizi gelsin alsin diyorum zaten,onun evine gidiyolar kizi cagirmis,gelip anasini babasinida alicak abiden beklemiycek.arada olurda her zamanda olmazki.
Benim yerimde olsan catlar olursun demekki :)
Canim bak valla yok yere suan kalbin yoruluyo. Ayda 2 3 kez ise sorun yapma derim. Suan bayag sterslisin.sana tavsiyem bi kursavyazil. Hem evde takılı kalma hem ortamdan uzaklas.
Senin bir hayatin var. Bunu baskalarina gicik olarak harcama. Sakin ola boyke seyler icin de esine surat asma hatta boyle durumlari firsat bilip evde romantik biseyler hazirlayabilirsin. Sinemaya vs gidin.
Eger boyle kafaya takmaya devam.edersen inan sen uzulursun.suan onlarin umrunda bile değilsin.

Damattan beklemiyor oglundan bekliyorlar..madem bu kadar katlanamiyorsunuz niye altli üstlü oturuyorsunuz..

Her zaman da olur..anne baba onlar..

Sana söz düşmez diyen olmuş.duvar mısın sen ya.bal gibi de söz düşer.arada olur ama süreklilik varsa can sıkmak normal.eşinde kızıyorum. Arada görümcen alsın ara sıra oğlu bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…