- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
yemek yıyıp oyle goturebılırım derdı esım sanırım. ama kızmazdım.gotursun 10 dk mesafe sonuctaKizlar merhaba,yardiminiza ihtiyacim var yine..
Kv kp le aramiz bozuk alt ust yasiyoruz,goumcem arabayla 10 dk mesafede oturuyor..
Annesini babasini kendi evine cagiriyir,kv kp de bizim kapiya geliyo kardesin cagirdi,bizi ona gotursene diye,yemek koymusum yiycez cat kapi caliyo,ya kiz kocasini gondersin gelsin alsin anasini yada kendi gelip alsin benim esim niye goturuyoo,siz olsaniz kizarmiydiniz?
Tabiki onlarin evladi,ama her dk sacma sapan seyler izin kapiniz caliyorsa yada balkondan cagiriliyorsa sizde sakinlikle kabul edermiydiniz?Eşin tek sana mı ait ? Onların evladı değil yani .
Götürsün yani ne olcak.
Havalar buz gibi gidemem iştir. Biraksin yani zqtwn aysa 2 kez ancadir. Ilerde seni damadin almaya gelmez gene kwndi cocigundan istersin.netice de el oglu damat. Sen sevmedigin icin boyle hissediyorsun. Uyma seytana <3
Benim yerimde olsan catlar olursun demekki :)Bende el kiziyim oyle der kv de,damadin yapmadigi inceligi hosgoruyu benden bekliyorlar,ben kizi gelsin alsin diyorum zaten,onun evine gidiyolar kizi cagirmis,gelip anasini babasinida alicak abiden beklemiycek.arada olurda her zamanda olmazki.
Bende el kiziyim oyle der kv de,damadin yapmadigi inceligi hosgoruyu benden bekliyorlar,ben kizi gelsin alsin diyorum zaten,onun evine gidiyolar kizi cagirmis,gelip anasini babasinida alicak abiden beklemiycek.arada olurda her zamanda olmazki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?